PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : »» مصاحبه جدید دالف زیگلر «« ::.. سیاست کمپانی ، بهترین بودن ..::

AƦAƾH
08-31-2012, 09:51 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

»» مصاحبه جدید دالف زیگلر «« ::.. سیاست کمپانی ، بهترین بودن ..::

دالف زیگلر استار جوان و آینده دار کمپانی به تازگی مصاحبه ای با QCTimes انجام داده که بخشی از اون در سایت های خبری گزاشته شده.

زندگی کردن در رویاهاش با Wwe : " داستان واقعی. وقتی من 5 سالم بود همراه با پدرم به اولین لایو ایونت Wwe رفتم. من عاشقش شدم و تصمیم گرفتم شروع کنم به کشتی گرفتن. دو ماه بعد من شروع به کشتی گرفتن کردم. این شغل رویایی بود که از بچگی در نظر داشتم."

سیاست کمپانی Wwe : "این هم مثل کارهای دیگه هست. شرایط خودش رو داره و سیاست های مخصوص به خودش که باید رعایت بشه .دوستان و مردم مختلفی در اینجا هستن. باید باهوش باشی ، یکسری چیزهارو بگی و یک چیزهایی رو نگی."

میخواهم بهترین باشم : " من همیشه خودم رو بهترین ورزشکار و سرگرم کننده میدونم ، و میخواهم بهترین باشم."
"من همیشه به مسابقات و انترتیمنت خودم افتخار میکنم، من میخوام در پایان کریرم بزرگترین باشم."