PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر بچه جدید آندرتیکر|خبر جدید از اوتانگا|صحبت های سی ام پانک درباره دراک و استون کلد و.....

SHAHIN
09-01-2012, 11:30 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تصویر بچه جدید آندرتیکر
میشل مک کول همسر آندرتیکر و دختر کوچکشون که تازه متولد شده.مک کول امروز این عکس در تویتر منشتر کرد

خبر جدید از اوتانگا
دیوید اتونگا و همسرش Jennifer Hudson به تازگی در برنامه ی معروف اپرا فیلمبرداری کردند.
اون اپیزود در تاریخ نهم سپتامبر پخش خواهد شد. چندی پیش فردی در ****** خطاب به اتونگا گفت: خیلی خوش شانس هستی که اپرا رو از نزدیک ملاقات کردی.اتونگا هم در جواب گفت: نه, این اپرا هست که خوش شانه

صحبت های سی ام پانک درباره دراک و استون کلد
قهرمان کنونی wwe به تازگی مصاحبه ای رو با Machinima Sports انجام داده که خلاصه اونو در زیر میبینیم
هیچ شخصیتی دراتیتود ارا الگوی من نبوده من از زمانی که 15 ساله بودم پانک بودم واین لقبو زمانی که بچه بودم برای خودم انتخاب کردم. کسی که من اونو وافعا خیلی دوست داشتم استون کلد بود.
اودرباره مسابقس با استون کلد گفت: من اگه بخوام میتونم با هر کسی مسابقه بدم حتی محممد علی کلی! خود استون کلد هم اینو به خوبی میدونه. باید دید در آینده چه اتفاقی میفته الآن تمام تمرکزم روی کمربند wwe هستش.
او در باره روبه رو شدنش با راک گفت:من یک روز با راک مسابقه می دم که احتمالا در رویال رامبل باشه. راک برای مشغله ی کاری ساکت نیست چون میدونه می دونه دربرابر من کم میاره ، من می خوام
شانس خودم رو امتحان کنم .

دستگیر شدن دیوای دبلیو دبلیو ای
کامرون دیوای wwe که هفته پیش به خاطر تخلف رانندگی دستگیر شده بود خبر های مختلفی درباره آیندش منتشر شده. بر اساس برخی گزارشات احتمال میره از کمپانی جدا شود!
اما او در تور اخیر راء در استرالیا و همچنین لایو اونت شب گذشته کمپانی نیز حضور داشت

HBK25
09-01-2012, 01:48 PM
این عکس قدیمیه و عکس دختر برادر میشل مک کولِ

S.H.A.Y.A.N
09-01-2012, 02:52 PM
لطفا منبع عكس رو براي من پ.خ كنيد .
باتشكر .
فعلا ...