PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Mario vs Sonic | Crash vs Rayman » مرحله اول انتخاب محبوب ترین کاراکتر گیم «

© The Phantom Pain
09-04-2012, 07:46 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دوستان ، نظرسنجی جامع مربوط به انتخاب محبوبترین کاراکتر گیم از دید کاربران iWE از امشب رسما آغاز میشود .

برای اطلاعات بیشتر راجع به این نظرسنجی میتوانید به این تاپیک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) مراجعه کنید .

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

در مرحله ی اول این مسابقات 32 کاراکتر به مصاف میروند که هر شب ما شاهد برگزاری مسابقه بین دو گروه ، یعنی چهار کاراکتر خواهیم بود .

میتوانید جدول کامل مسابقات را یک بار دیگر مشاهده کنید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

اما طریقه ی رای دادن شما .

به علت اینکه هر شب در تاپیک مربوط به نظرسنجی ، دو نظرسنجی متفاوت رو برگزار میکنیم شما میبایست رای خود را با ارسال نام دو کاراکتری که در هر گروه مد نظرتان است رای خود را ثبت کنید .

به طور مثال در مورد نظرسنجی امشب ، شما میتوانید از گروه یک Mario را و از گروه دو Crash را انتخاب کنید . به همین ترتیب در شب های آینده .

انتخاب کاراکتر فقط از یک گروه نیز مجاز است و شما مجبور نیستید الزاما از هر دو گروه انتخاب داشته باشید .

" ضمنا ، بحث و تبادل نظر راجع به کندیداها داخل تاپیک آزاد میباشد "

فکر میکنم به اندازه کافی توضیح دادم . . .

بریم سراغ کاندیدا های امشب :

مسابقه ی اول :

Sonic vs Mario

× × × × × × × × × ×

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

نام کاراکتر : Sonic The Hedgehog

حضور در : 105 عنوان مختلف

اولین حضور : Rad Mobile

نام کاراکتر : Mario

حضور در : 222 عنوان مختلف

اولین حضور در بازی : Donkey Kong

مسابقه ی دوم :

Rayman vs Crash

× × × × × × × × × ×

نام کاراکتر : Rayman

حضور در : 16 عنوان مختلف

اولین حضور در بازی : Rayman

نام کاراکتر : Crash Bandicoot

حضور در : 20 عنوان مختلف

اولین حضور در بازی : Crash Bandicoot

<< فراموش نکنید مهلت شرکت در نظر سنجی 1 روز میباشد >>

ممنون از شما . . . :3:

Scofield
09-04-2012, 07:53 PM
Crash & Mario

فکر نکنم کسی بازی ماریو پارتی را بازی نکرده باشه و مطمئنم قطعاً همه این بازی رو انجام دادن و خاطره های زیادی با اون دارند .

من از بین ماریو و سونیک به ماریو رای دادم .

و اما Crash ...

روباه با هوش و دوست داشتنی که تا به حال در Type های مختلف بازی از جمله ماشین سواری حضور داشته که خیلی شخصیت جذاب و دوست داشتنی ـه !

در مسابقه دوم نیز به Crash رای میدم

ممنون از سید عزیز

bomb5
09-04-2012, 08:11 PM
ماریو و rayman
------------------
در مورد ماریو و سونیک:
هیچ وقت فراموش نمیکنم موقعی که بازی ماریو اومده بود رو. اگه اشتباه نکنم برای میکرو بود. چنان صفی پشت کلوپ ها بود عین صف مرغ الان :4: بازی هم دقیقه ای 1 تومن بود. با 10 تومن 10 دقیقه بازی می کردی. تا مدت ها همه میگفتن بازی فقط قارچ خور. الان هم هر از گاهی بازی میکنم ماریو رو. واقعا بازی عالی بود و کارکتر فوق العاده با اون سبیل بلندش و دست های کوتاهش:4:
سونیک رو اگه اشتباه نکنم کلاس 3-4 دبستان بودم که اومد. هیچ وقت از این بازی خوشم نیومد و همیشه از قیافش بدم میومد . الان هم میبینمش کهیر میزنم.:4:
کرش رو اولین بار اول دبیرستان بودم باهاش آشنا شدم. اون هم از سونیک بدتر. از اون هم بسیار متنفرم.
rayman هم تو کنسول دستی و موبایل دیدم. به نظرم بد نیومد و قابل تحمل از خیلی از کارکتر ها بخصوص سونیک هست:21:
اینم نظر من بود بدون تخصصی در زمینه بازی

Holy Diver
09-04-2012, 08:44 PM
ماریو :8:
Rayman :8:

El Niño
09-04-2012, 09:01 PM
Crash & Mario

کرش عالی بود هم ریسینگش هم کراش بش:8:

یه پی اس وان بود و یه کراش بش

Ħ д † ε Ð
09-04-2012, 09:39 PM
ماریو.
ما که کلی باهاش خاطره داریم.

کرش.
پی اس وان رو یه تنه میچرخوند کرش.

Olympic Hero
09-04-2012, 09:53 PM
Sonic & Crash

هیچوقت اونطوری که باید با ماریو ارتباط برقرار نکردم ( :4: ) واس همین سونیک رو انتخاب میکنم ! البته علاقم هم نسبت به سونیک خیلی بالاست و همیشه با تیپ و قیافش حال کردم ! رنگش هم که آبیه دیگه نورِ علاء نور :4:

کرش هم گفتن میخواد ؟! واقعا گفتن می خواد ؟ :4: کسی هست که ماشین بازی کرش رو بازی کرده باشه و معتادش نشده باشه ؟ نه هست ؟ :4:

AƦAƾH
09-04-2012, 11:02 PM
Crash & Mario

Django
09-04-2012, 11:20 PM
Crash & Mario :4:

Sgt.Wollek
09-04-2012, 11:54 PM
Mario و Crash

:8::8::8::8:

msaz
09-05-2012, 12:11 AM
Sonic
و
Crash

r v d
09-05-2012, 02:27 AM
sonic

سگـــا داشتم بازی میکردمش و خیلی حال میداد .

crash

پلی وان داشتم اینم بازی میکردم اتفاقاً اینم خیلی حال میداد .

Anathema
09-05-2012, 03:13 AM

ممد جان Axel Stone اون همه جنگید ، اون همه فداکاری کرد ، اون همه از اون فاطی کماندوها شلاق خورد ، بعد الان اسمش تو لیست نیست ؟
چه وضعشه آخه :دی

+ رای من Mario + Crash :دی

Capt. Flint
09-05-2012, 06:54 AM
Crash & Sonic

DEAD MAN
09-05-2012, 09:24 AM
Sonic و Mario

The Shadow
09-05-2012, 09:53 AM
ماریو و کرش ، محبوب ترین کاراکتر های دوران بچگیمون :4:

Mr. Movie
09-05-2012, 10:02 AM
ماریو
کراش:5:

© The Phantom Pain
09-05-2012, 10:07 AM

ممد جان Axel Stone اون همه جنگید ، اون همه فداکاری کرد ، اون همه از اون فاطی کماندوها شلاق خورد ، بعد الان اسمش تو لیست نیست ؟

:دی

حق کاملا با شماست محمد جان . منم اول میخواستم تعداد کاراکترها رو خیلی بیشتر از اینی که هست بزارم . خیلی از کاراکترهای قدیمی و جدید هم بجز Axel Stone توی لیست اولیه ام بودن که خودم الان خیلی ناراحتم که مجبور شدم حذفشون کنم .

اما یه دو دو تا چهار تا کردم دیدم اگر تعداد بیشتر میشد مسابقه خیلی طول میکشید ممکن بود حوصله ی بچه ها سر بره . منم گفتم دور اول رو با تعداد کمتر برگزار میکنیم تا شرایط رو بسنجیم . من تو تاپیک اولی هم گفتم . اگر واقعا از مسابقه استقبال بشه ( که خوب خدا رو شکر تا اینجا شده ) برای دور بعد خیلی با برنامه تر و کامل تر مسابقه رو برگزار میکنیم . :3:

Blood Raven
09-05-2012, 10:16 AM
Mario and Crash Bandicoot

ABBAS619
09-05-2012, 01:16 PM
sonic

MAHDIRKO
09-05-2012, 02:10 PM
Sonic: خیلی با بازیش خاطره دارم
و
Crash

Ariyan
09-05-2012, 04:15 PM
از بین ماریو و سونیک...
اصلا شک نکنین که ماریو...
فکر کنم همه دهده 60 که با اتاری و میکرو شروع کردن..
**** ماریو واسشون یعنی بچه گی...یعنی خاطرات...
هنوز خوب یادمه سالن تفریحات محلمون...که تازه میکرو امده بود..
یه روز کل بچه های محلمون جمع شده بودن بالای سر یکی که رفته مرحله اخر **** ماریو...
و وقتی تمام شد...حسی که اون موقع داشتیم...با گل خداداد به استرالیا برابری میکرد...:4::4:
**** ماریو مارو یاد بچه گیهامون میندازه...از ابول..و میر علی و بپرسین...
حس من رو میفهمن...و فکر کنم...ماریو خیلی محبوبتر سونیک باشه توی سطح جهان...

من اصلا این یارو رایان رو نمیشناسم...چرا دروغ بگم..
ولی کراش رو خیلی دوست داشتم..

© The Phantom Pain
09-05-2012, 06:23 PM
خوب دوستان .

مهلت نظرسنجی به پایان رسید .

کاراکترهای Mario و Crash Bandiccot توانستند با به دست آوردن اکثر آرا ، با اقتدار به مرحله بعد صعود کنند .

با تشکر از عزیزانی که در نظرسنجی ها شرکت کردند .

نظرسنجی جدید تا دقاقی دیگر آغاز میشود . . .

( تاپیک بسته شد )