PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۩♠۩دانلود فیلم گشت ارشاد۩♠۩

MAMAD
09-04-2012, 09:43 PM
دانلود فیلم کمدی و اجتماعی جدید, فوق العاده زیبا و جنجالی گشت ارشاد با لینک مستقیم...
|| 650 MB و 350 MB + کیفیت بسیار خوب و عالی + لینک مستقیم و کمکی ||
(به همراه پشت صحنه ، حاشیه های فیلم و اسکرین شات)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

نام فيلم : گشت ارشاد
ژانر : کمدی | اجتماعي
کارگردان : سعید سهیلی
بازيگران : پولاد کیمیایی ، حمید فرخ نژاد ، ساعد سهیلی ، نیوشا ضیغمی ، سحر قریشی و ...
تاريخ انتشار : 1390
محصول : ايران
زبان : فارسي
زمان : 100 دقيقه
کيفيت : عالی و بسیار خوب
فرمت : MKV
حجم : 650MB و 350MB
لينک دانلود : مستقيم - Direct
خلاصه داستان : سه جوان پایین شهری برای پولدار شدن دست به کارهای خطرناک زده و در این میان سخت گرفتار و دچار مشکل می شوند..

برای دانلود روی لینک دلخواه زیر کلیک کنید!

[/URL][URL="<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>"]اسکیرین شات
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
دانلود فیلم با کیفیت عالی و حجم 650 مگابایت! (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دانلود فیلم با کیفیت بسیار خوب و لینک مستقیم و حجم 350 مگابایت! (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دانلود قسمت ویژه (پشت صحنه) فیلم با کیفیت عالی و لینک مستقیم با حجم 200 مگابایت! (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دانلود حاشیه ها (قسمت های حذف شده فیلم) با کیفیت عالی از سرور مستقیم با حجم 65 مگابایت! (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 29.rar)

لینک دانلود کمکی (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
09-04-2012, 11:13 PM
با تشکر فراوان از ممد جان.

دوستان پیشنهاد میکنم اگر موفق به دیدن فیلم نشدن ، حتما دانلود کنن !

من بعد از مدتها بود که از رفتن سینما و دیدن فیلم پشیمون نشدم !

پرچم دیگر کشور ها شرت ماست ! :24:

© The Phantom Pain
09-05-2012, 04:51 PM
با تشکر از ممد عزیز . . .

من امروز فیلم رو دیدم . . . واقعا قشنگ بود . . .

فقط یه سوال داشتم از اونایی که فیلم رو توی سینما دیدن . بجز اون صدای موبایل فرخ نژاد که هی بوق میزاشتن روش ، کدوم سکانس ها رو سانسور کردن ؟!

ظاهرا سعید سهیلی بعد از دیدن نسخه خانگی خیلی شکه شده ! طوری که گفته فیلمم نابود شده و دیگه گشت ارشاد نیست ! :22:

bomb5
09-05-2012, 05:27 PM
اونجا که بیرون مسجد 3 تاشون نشسته بودن، بحث سر قیمه و قمه حذف شده بود که میگفت هیئت به قیمه و قمه هست البته یه بحث هم در مورد نبودن یه سری چیزا تو دین بود که فقط تو جشنواره فجر نشون دادن.
یا اونجا که سحر قریشی به پولاد کیمیایی میگه بابام بیرون پارک منتظره و ازش جدا میشه باید نشون میداد که میره بیرون پارک چادر سرش میکنه و باباش هم از این وانت های خیلی قدیمیه درب و داغون داره پشتش رو کاغذ نوشته بود انرژی هسته ای 200 تومن بسته ای.
اونطوری که من میدونم اکران عید نسبت به اکران جشنواره تقریبا 30 دقیقه حذفیات داشته ، تو سی دی فقط 4-3 سکانس حذف شده...:4:

Sarkesh
09-05-2012, 05:52 PM
گشت ارشاد فیلم قشنگی بود و به قول اقای فراستی فیلم مقوایی نبود .یه ویدیو دیگه از این فیلم با نام پایانی دیگر تو نت پخش شده .با این وضع اسفبار اینترنت ایران نتونستم براتون اپلود کنم ، حتی ریموت هم نشد :4: اگه شد یکی اونو هم بزاره