PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 2 هال او فیم در راء بعدی | درگیری کورت انگل با پانک و...

AƦAƾH
09-05-2012, 10:22 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

2 هال او فیم در راء بعدی :

روزهای پیش خبری اومد که پـَـت پترسون در راء هفته ی بعد حضور داره. به دنبال این موضوع خبری امروز منتشر شد حاکی

از اونکه برت " هیتمن " هارت هال او فیم محبوب کمپانی هم در راء حضور داره !

این خبر به گزارش تعدادی از هوادارا بوده که ادعا کردن در طول تپینگ اسمکدان دیشب تبلیغ حضور برت هارت در راء این هفته نشون داده شده !

لازم به ذکر هست که راء پیش رو در زادگاه پترسون یعنی مانترال هست.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کامنت جدید لوک گالوز :

همونطور که دیروز گفته شد ، لوک گالوز استار سابق Wwe احتمالا به TNA پیوسته.

گالوز در تـویتر خود کامنتی فرستاد و گفت :

" رسما قراردادم رو با TNA بستم . از تمام خانواده ، هوادارا و دوستام تشکر میکنم که منو ساپورت کردند. من به دنبال موقعیت جدیدی هستم. "

درگیری کورت انگل با سی ام پانک :

همونطور که میدونید چند وقتی هست که کورت انگل به قهرمان Wwe یعنی سی ام پانک گیر داده و بارها اعلام کرده که اونو قبول نداره ،

حالا در جدیدترین کامنت انگل باز هم شاهد این موضوع بودیم.

کورت اینبار از رتبه ی پانک در لیست 500 رسلر برتر که در اون نام وی اول هست ایراد گرفته.

" سی ام پانک جزء تاپ 10 نیست . PWI در مورد نگه داشتن تایتل هست نه کــُـشتی . اورتن بهتره . ای جی , بابی رود , آستین اریس , من بهتر هستیم. "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

خود کورت انگل در این لیست رتبه 8 رو به دست اورد که بین بین مارک هنری و داوی ریچاردز قرار گرفته.

AREF TAKER
09-05-2012, 08:17 PM
به غیر از خودش و رندی اورتن،بقیه کشتی گیرایی رو که اسم برده همه زیر پانک هستند.حالا aj رو میشه بعد از پانک قرار داد.ولی اینی که از پانک بهتر باشه 100 سال سیاه هم نمی تونه