PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه Wwe برای استوریلاین سین کارا و ری میستریو » رسلمنیا 29 «

AƦAƾH
09-06-2012, 05:15 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

برنامه Wwe برای استوریلاین سین کار و ری میستریو » رسلمنیا 29 «

- Wwe سین کارا و ری میستریو رو برای بنا کردن مسابقه ای در رسلمنیا 29 در کنار هم قرار داده .

شاید یادتون باشه ، قرار بود این دو در رسلمنیا 28 مقابل هم قرار بگیرن اما در اون زمان هر دو مصدوم شدن.

کمپانی قصد داشت که که این دو استار در رسلمنیا 28 با هم مسابقه بدن ، و رکوردی رو ثبت کنه به عنوان اینکه دو استار ماسک دار در یک رویداد بزرگ مقابل هم قرار بگیرند.

حال این همون چیزیه که کمپانی میخواهد برای رسلمنیا 29 بر پا کند.

به هر حال این دو در حال حاضر دارن به عنوان تیم به هم ربط پیدا میکنن.

ری میستریو آمادگی 100% نداره به همین دلیل برنامه این هست که اون رو با سین کارا تیم کنند تا در نبود ری و روزهایی که ری باید استراحت کنه تا به آمادگی کامل برسه

سین کارا بتونه جای اونو پر کنه.

البته مقصود دیگری هم هست و اون اینه که کمپانی احساس میکنه هواداران ری میستریو هنوز با سین کارا کانکشن خوبی برقرار نکردن ، و کمپانی میخواد با تیم کردن این دو ، این موضوع رو حل کنه .

البته صحبت هایی هم شده مبنی بر اینکه این دو استار قبل از وارد شدن به استوریلاینشون واسه رسلمنیا و به هم خوردن رابطشون ، قهرمان تگ تیم نیز خواهند شد !

AREF TAKER
09-06-2012, 09:09 PM
Ray واقعا حقش خیلی خیلی خورده شده تو این چند ساله و قهرمانی تگ تیم چمپیون حداقل کاریه که کمپانی میتونه در حقش انجام بده.

AƦAƾH
09-06-2012, 10:38 PM
البته یه جاهایی هم بهش زیادی بها داده شد !

آخه با اون قد و هیکل باید قهرمان Whc میشد ؟!

برنده ی رامبل هم که شد !

به نظر من در حد همون اینترکانتینتال و تگ تیم هست !

AREF TAKER
09-06-2012, 11:05 PM
قبول دارم.درست میگی.ولی باز هم یکی از بهترین های رستلینگه که به حقش نرسیده.خیلی تکنیکش بالاست و واقعا مسابقاتش هیجان داره.

S.H.A.Y.A.N
09-07-2012, 10:15 AM
من از ري ميستريو اصلا خوشم نمياد اما كشتي گرفتنش رو خيلي قبول دارم . حداقل بيشتر از جان سينا و شيمس !!
كمپاني Wwe بيشتر داره به استوريلاين گرايي روي مياره و به زيبايي رستلينگ و تكنيكي بودن اون هيچ توجهي نميكنه . اما ميستريو با همين جثه اي كه داره مسابقات خوبي ارائه ميكنه و خب مثل جان سينا هم خيلي بهش بها ندادن . شايد بخاطر همينه هنوز افراد بزرگسال هم طرفدارش هستن . كلا روي هم رفته 3 بار تونسته تايتلهاي مهم كمپاني رو بدست بياره كه 2 بارش سنگين وزن بوده و 1 بارش Wwe . در مورد قهرماني هاي سنگين وزنش يكيش تو رستلمنيا بود مقابل كورت انگل و رندي اورتون كه برد و اون موقع خيليها از قهرماني اون انتقاد داشتن . قهرماني ديگرش فاتال فوروي 2010 بود كه تونست جك سوگر و سي ام پانك و بيگ شو رو شكست بده . برخلاف قبلي اين قهرماني كاملا مناسب اون بود و در اون زمان باتوجه به فقدان استار بهترين گزينه همين ري بود . قهرماني Wwe هم كه همه ميدونن 1 شب هم طول نكشيد و به جان سينا باخت .

باتشكر .
فعلا ...

ABBAS619
09-07-2012, 10:26 AM
ری میتونست یکی از بهترین wwe چمپیون ها باشه اگر کمپانی قدرشو میدونست الان هم اگه قرار استوری با سینکارا داشته باشه انصافا نباید تو رسلمینیا بازنده بشه