PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : »» آپدیت تکمیلی بر روی Blading سی ام پانک در راء ««

Scofield
09-06-2012, 10:14 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

در ماندی نایت راء هفته ی گذشته شاهد بودیم که سی ام پانک در حین مسابقه با جری لاولر خونریزی

جزئی داشته است .بعد از انجام ماندی نایت راء سوم سپتامبر شایعه ای مبنی بر Blading کردن سی ام پانک

به معنای استفاده از تیغ توسط سی ام پانک در سایت های معتبر رسلینگ پخش شد که در نهایت سی ام پانک در تـ ـویـ ـتـ ـر

با نمایش عکسی از بخیه سر خودبه این شایعات پایان داد اما امروز با انتشار عکسی ( لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ) مبنی بر استفاده سی ام پانک

از تیغ دوباره نوک پیکان ها به سمتسی ام پانک رفت و دبلیو دبلیو ای هم اعلام کرد که او را جریمه خواهد کرد . همچنین ساعاتی

پیش اعلام شد که سی ام پانک به داورمسابقه ی خود و جری لاولر ( چارلز رابینسون ) پیشنهاد رشوه کرده است که این می تواند

جریمه ی پانک را بالا ببرد ، باید دید دبلیو دبلیو ای چه تصمیم جدیدی برای پانک خواهد گرفت .

Daryl Dixon
09-06-2012, 10:20 PM
یعنی پانک کاری کرده که خون ریزی کنه و کار کمپانی نبوده؟

نه فکر نکنم

AREF TAKER
09-06-2012, 11:08 PM
واقعا پانک یک کشتی گیر کامله که میخواد رستلینگ واقعی رو به نمایش بزاره.در حد اتتیود ارا.دمش گرم

Adhinos Musicious
09-07-2012, 08:16 AM
سی ام پانک کار خوبی کرده
معلومه که پانک مخالف قانون pg هستش

S.H.A.Y.A.N
09-07-2012, 08:43 AM
باتشكر از جزئيات اخبار كه توسط ارش عزيز قرار داده شد .
بله درسته . پانك از عمد اين كار رو انجام داده و Wwe اطلاعي نداشته كلا مثل اينكه پانك خيلي به كارهاي عجيب و غريب علاقه داره . اون از پروموي معروفش سال گذشته كه كلي جنجال به پا كرد . حالا هم ماجراي بليدينگ . دقيقا به همين خاطر هم هست كه طرفداران اون رو دوست دارن . من حتي احتمال ميدم پانك با اين همه محبوبيتي كه داره سينا رو تو زادگاه خودش ببره .
باتشكر . فعلا ...

Mr. Movie
09-07-2012, 10:53 AM
پانک داره خودشو به سبک اتتود ارا محبوب میکنه و این به نظرم عالیه
واقعا این شکلی یه استار واقعی شکل میگیره اینکه کارای اینجوری ازش سر بزنه . هم اون پرومو 27 جون توی لاس وگاس . هم اینکارش که من به شخصه تحسین میکنم شجاعتش رو