PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ×× مصاحبه ی جدید کریس جریکو در مورد Wwe | آیا او در WM 29 هست ؟ ××

AƦAƾH
09-07-2012, 12:00 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کریس جریکو به تازگی مصاحبه ای با Brian Fritz در برنامه ی Between The Ropes داشته که در اون از وضعیتش با Wwe ، رفتن از رسلینگ و اینکه آیا در رسلمنیا 29 حاضر خواهد بود صحبت کرد.

اگر الان باید انتخاب میکردی که در رسلمنیا 29 حاضر باشی و مسابقه بدی یا نه ، تمایلت چی بود ؟ :

این باعث میشه که من خندم بگیره چون ما هر روز بعد از اجرای برنامه در Uproar (فستیوال) در حال امضا دادن هستیم. ما هوادارای بسیار خوبی داریم ، ولی از

هر 10 نفر یکیشون به من میگه کی به رسلینگ برمیگردی ؟ انگار نه یک هفته هم از رفتن من نگذشته ( با خنده) . من هفته ی پیش باختم و فکر کنم از چهارشنبه گفتن کی برمیگردی

احتمالش چقدر هست ؟ نمیدونم . باید دید که تور گروه چطوری پیش میره . من فکر نمیکنم هنوز چیزی رو مشخص کرده باشیم ، فقط میدونم که در اوایل ماه مارچ همراه با "متالیکا" به استرالیا میریم.

نمیدونم دقیقا کی هست... رسلمنیا کی هست ؟ اول آپریل ؟

فکر میکنم 7 آپریل هست.

همیشه فرصت و امکانش هست ، باز هم میگم که همه چیز به اینکه فازی چطور پیش میره و در اون زمان کجا هست بستگی داره . همیشه فرصت هست.

من قطعا نمیخوام که دوباره یک سال رو اینجوری بگزرونم. اگر امکانش بود که به صورت تایم در تایم حضور داشته باشم ، فکر میکنم خیلی عالی میشد.

بزار الان بگیم که امکانش 50-50 هست .

Django
09-07-2012, 08:48 AM
با این مصاحبش دیگه کاملا مطمئن شدم wm 29 برمیگرده :4:
خدا کنه ایندفعه wwe برنامه ای براش داشته باشه فیس هم برگرده چه بهتر :8:

StArBuCk
09-07-2012, 09:30 AM
رویال رامبل بر میگرده شک نکنید .... ولی اینبار وقتی میره دیگه هال اف فیم میشه

نکته بعدی این جریکو ماشالا چه حرفه ای صحبت میکنه ... حرفه ای بودن تو خونش هست:4: