AƦAƾH
09-07-2012, 09:22 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
قهرمان سابق Wwe چمپیون دیشب در برنامه زنده شبکه Spike Tv ، که در مورد اولین حضورش رسمیش در MMA بود حاضر شد و صحبت کرد.
باتیستا در بین صحبتهاش حرفهای بسیار جالبی در مورد بازگشت به Wwe زد !
اینجور که به نظر میاد باتیستا نمیخواد کریر طولانی در ام ام ای داشته باشه و قطعا آینده خودش رو روزی در Wwe میدونه !
باتیستا گفت :
* این مهم بود که در یک مبارزه واقعی شرکت کنم ، ولی در رایطی که قرارداد خوبی باشه و زمانی که PG اِرا در Wwe تمام شده باشه و جایی نداشته باشه دوست دارم برگردم !
باتیستا همچنین ذکر کرد که :
* تریپل اچ و براک لسنر استارهایی هستن که دوست دارم در صورت بازگشت باهاشون کار کنم , هیچوقت فرصت نشد در Wwe با براک لسنر رقابتی داشته باشم ، و فکر میکنم که یک بیزینس بزرگ میشه با هم راه بندازیم.
همچنین از وی سوال شد آیا تمایل داره با لسنر در MMA مسابقه بده ؟
باتیستا گفت :
" البته ، من آماده هستم تا هر چیز بزرگی رو در MMA امتحان کنم."
قهرمان سابق Wwe چمپیون دیشب در برنامه زنده شبکه Spike Tv ، که در مورد اولین حضورش رسمیش در MMA بود حاضر شد و صحبت کرد.
باتیستا در بین صحبتهاش حرفهای بسیار جالبی در مورد بازگشت به Wwe زد !
اینجور که به نظر میاد باتیستا نمیخواد کریر طولانی در ام ام ای داشته باشه و قطعا آینده خودش رو روزی در Wwe میدونه !
باتیستا گفت :
* این مهم بود که در یک مبارزه واقعی شرکت کنم ، ولی در رایطی که قرارداد خوبی باشه و زمانی که PG اِرا در Wwe تمام شده باشه و جایی نداشته باشه دوست دارم برگردم !
باتیستا همچنین ذکر کرد که :
* تریپل اچ و براک لسنر استارهایی هستن که دوست دارم در صورت بازگشت باهاشون کار کنم , هیچوقت فرصت نشد در Wwe با براک لسنر رقابتی داشته باشم ، و فکر میکنم که یک بیزینس بزرگ میشه با هم راه بندازیم.
همچنین از وی سوال شد آیا تمایل داره با لسنر در MMA مسابقه بده ؟
باتیستا گفت :
" البته ، من آماده هستم تا هر چیز بزرگی رو در MMA امتحان کنم."