PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برت " دِ هیتمن " هارت : بازگشت به رسلینگ برای من خطر دارد

Scofield
09-08-2012, 06:05 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

هال آو فیمر دبلیو دبلیو ای برت " دِ هیتمن " هارت به تازگی مصاحبه ای با The Montreal Gazette انجام داده است .

او ابتدا در مورد بازگشت به Montreal گفت : سال ها پیش .... زمانی که من دارای شرایط خوبی بودم من همیشه فکر می کردم

یک اتفاق عجیب وقتی دبلیو دبلیو ای در Montreal می افتد که فکر می کنم این اتفاق افتاد ! این ایده ی خوبی بود تا من را به

ماندی نایت راء در Montreal دعوت کنند . من تصور ـش رو نمی کردم و خیلی برای من جالب بود و این شب می تواند واقعاً

شب خوبی برای من باشد . بهتر است بیشتر از این توضیح ندهم ! او در مورد ورزش بودن رسلینگ گفت : به وضوح کشتی کج

دقیقاً یک ورزش نیست و هیچ کس نمی تواند ادعا کند که رسلینگ کاملا یک ورزش است . او در مورد بازگشت خود به رسلینگ گفت :

احتمال نمیدم من به رسلینگ بر گردم و اگر برگردم ممکن است این حرفه خطر های زیادی را برای من به وجود بیاورد چون من دیگر

نیرو قدیمی را ندارم . یک ضربه به سر من کافیست تا خطر سنگینی زندگی مرا تهدید کند . راه رفتن روی یخ برای من خطر دارد چه

برسد به رسلینگ ! من در حال حاضر هیچ تفاوتی با یک کدوتنبل ندارم !

Adhinos Musicious
09-08-2012, 06:21 PM
اره خب برت هارت درست گفته که رسلینگ کاملا یک ورزش نیست
به نظر من رسلینگ در زمان wwf یجورایی 60% اش ورزش بود ولی الان دیگه به نظرم رسلینگ 85% اش کاملا نمایشی و فیلمی و مثل تئاتر شده
بعدش اگه رسلینگ نمایشی نبود ( که هست ) این سی ام پانک اینقدر قهرمان باقی نمیموند

The Last Outlaw
09-08-2012, 07:20 PM
داداش رسلينگ از ابتداي پيدايشش تا الان صد درصد نمايش بوده هست و خواهد بود.