توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ll آیا براک لزنر به UFC بر می گردد ؟ ، پائول هیمن پاسخ می دهد . ll
Scofield
09-08-2012, 09:16 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
به تازگی شایعاتی مبنی بر پیوستن دوباره ی براک لزنر به UFC شنیده شده است که به تازگی پائول هیمن منیجر او در مصاحبه
با MMA Junkie به این شایعه پاسخ داده است ، هیمن گفت :من فکر میکنم دانا وایت دوست دارد که براک لزنر برگردد و
همچنین لورنزو فرتیتا هم به بازگشتلزنر علاقه دارد اما من فکر نمی کنم براک دوباره به UFC برگردد ، او 35 سال دارد
و در UFC پول خوبی بدست آورده است . او ادامه داد : او خونه دارد ، زمین دارد ، ماشین دارد و هر چیز که بخواهد دارد .
پس چرا باید خودش رو در معرض ریسک ، خطر و مصدومیت قرار دهد ؟ شما خوب می دانید . چرا وقتی او قبلاً قهرمان UFC
شده است باید دوباره به آنجا برگردد ؟ هیمن افزود : لزنر باید یک Hall OF Famer یو اف سی بشود چون لیاقت این را دارد .
او ادامه داد : لزنر یک Hall OF Famer یو اف سی می باشد چون او در یک سال شش پیروزی بدست آورد و او رکورد 18-0
را برای خود بدست آورد و اگر او را مقابل Frank Mir قهرمان سابق UFC و رندی کوتر لجند یو اف سی قرار نمی دادند او الان یک
افسانه بود .
AƦAƾH
09-08-2012, 09:46 PM
او رکورد 18-0 را برای خود بدست
تا جایی که ما دیدیم فکر کنم 5 تا برد داشت با 3 یا 4 باخت !!! چشه این هیمن ؟:4:
اگر او را مقابل Frank Mir قهرمان سابق UFC و رندی کوچر لجند یو اف سی قرار نمی دادند او الان یک افسانه بود .
علی جان کوچر اشتباهه ، رندی کتور یا به عبارتی رندی کوتور هست !
با تشکر :3:
Adhinos Musicious
09-09-2012, 07:18 AM
اتفاقا اصلا هم براک لسنر نباید هال اف فیمر بشه و لیاقت هال اف فیمر شدن رو نداره چون که فقط برای پول مسابقه میده
وگرنه اگه براک لسنر برای پول مسابقه نمیداد ( که میده ) پس چرا پاول هیومن گفته که چون براک دیگه پولدار شده لازم نیست به UFC برگرده؟
استاری مثل براک لسنر که برای پول مسابقه بده نه تنها نباید Hall of Famer بشه بلکه عنوان روکی هم از سرش زیاده
رفته در UFC با یک عده استار درجه 4-3 مسابقه داده بعد فکر کرده رکورد زده :31:
در حالی که دیدم که براک لسنر در برابر استار های درجه یک مثل ولاسکوئز و اورریوم در کمتر از 2 دقیقه شکست میخورد
Seraph
09-09-2012, 03:15 PM
اتفاقا اصلا هم براک لسنر نباید هال اف فیمر بشه و لیاقت هال اف فیمر شدن رو نداره چون که فقط برای پول مسابقه میده
وگرنه اگه براک لسنر برای پول مسابقه نمیداد ( که میده ) پس چرا پاول هیومن گفته که چون براک دیگه پولدار شده لازم نیست به UFC برگرده؟
استاری مثل براک لسنر که برای پول مسابقه بده نه تنها نباید Hall of Famer بشه بلکه عنوان روکی هم از سرش زیاده
رفته در UFC با یک عده استار درجه 4-3 مسابقه داده بعد فکر کرده رکورد زده :31:
در حالی که دیدم که براک لسنر در برابر استار های درجه یک مثل ولاسکوئز و اورریوم در کمتر از 2 دقیقه شکست میخورد
عزیز شما بر چه اساسی میگی براک لزنز برای پول مسابقه میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینطوریه که شخصی مثل جان سینا علاوه بر این که برای پول مسابقه میده یه عروسک خیمه شب بازی هم محسوب میشه.
دوما وقتی یه استار کشتی کج ( رسلر) میره یو اف سی و مسابقه میده این یعنی خیلی جرئت و قدرت داره و بدن کاملا اماده.سوما یو اف سی ورزشکار درجه 2 و 3 نداره و اکثرشون به غیر از 2-3 تاشون در یک سطح هستن و همشونم خطرناکن.
چهارما در یو اف سی یک مسابقه معلوم نمیشه چه قدر طول بکشه چون ضربات مشت اون ها و سابمیشن هایی که میزنن واقعی هست و یه انسان فلز نیست که بتونه جلوی اون ها مقاومت کنه .
پنجما براک لزنر قهرمان سنگین وزن یو اف سی شده . چه جوری ممکنه که با یه فرد ضعیف بازی کرده باشه و برنده شده باشه؟؟؟
ششما یو اف سی جایی نیست که مثلا یکی بخواد وسطش یو کن سی می بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط مشت و گد و سابمیشن(عین اس تی اف هم نیستن گردنو میشکونن و یا شخص اگه تسلیم نشه خفه میشه.)
فردی مثل براک لزنر 8 سال زحمت کشیده تا به اینجا رسیده هر چه قدر هم پول بگیره حقشه. یه فرد جدی هست و لوس بازی نداره.
شما بر چه اساسی این حرف های الکی و بی منطق رو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
Scofield
09-09-2012, 03:38 PM
عزیز شما بر چه اساسی میگی براک لزنز برای پول مسابقه میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینطوریه که شخصی مثل جان سینا علاوه بر این که برای پول مسابقه میده یه عروسک خیمه شب بازی هم محسوب میشه.
دوما وقتی یه استار کشتی کج ( رسلر) میره یو اف سی و مسابقه میده این یعنی خیلی جرئت و قدرت داره و بدن کاملا اماده.سوما یو اف سی ورزشکار درجه 2 و 3 نداره و اکثرشون به غیر از 2-3 تاشون در یک سطح هستن و همشونم خطرناکن.
چهارما در یو اف سی یک مسابقه معلوم نمیشه چه قدر طول بکشه چون ضربات مشت اون ها و سابمیشن هایی که میزنن واقعی هست و یه انسان فلز نیست که بتونه جلوی اون ها مقاومت کنه .
پنجما براک لزنر قهرمان سنگین وزن یو اف سی شده . چه جوری ممکنه که با یه فرد ضعیف بازی کرده باشه و برنده شده باشه؟؟؟
ششما یو اف سی جایی نیست که مثلا یکی بخواد وسطش یو کن سی می بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط مشت و گد و سابمیشن(عین اس تی اف هم نیستن گردنو میشکونن و یا شخص اگه تسلیم نشه خفه میشه.)
فردی مثل براک لزنر 8 سال زحمت کشیده تا به اینجا رسیده هر چه قدر هم پول بگیره حقشه. یه فرد جدی هست و لوس بازی نداره.
ببین دوست عزیز نمیخوام توانایی های براک لزنر رو زیر سوال ببرم ولی وقتی خودش اومد توی دبلیو دبلیو ای گفت
من هواپیما شخصی میخوام و فقط برای پول اومدم ، برای سرگرمی هم نیومدم یعنی فقط به فکر پول ـه ... توی این مصاحبه
هم که منیجر ـش گفته وقتی پول داره چرا بره ufc معلومه برای پول ـه ! در مورد بدست آوردن قهرمان ufc هم بگم که
اون دوستمون خیلی زیاد روی کرد و گفت که درجه 3-4 ولی با بقیه حرف ـش موافقم . براک لزنر چرا نتونست فرانک میر رو
ببره ؟
این رو هم اضافه کنم که براکی که الان به wwe برگشته اون براک سال 2002 نیست !
Seraph
09-09-2012, 04:21 PM
ببین دوست عزیز نمیخوام توانایی های براک لزنر رو زیر سوال ببرم ولی وقتی خودش اومد توی دبلیو دبلیو ای گفت
من هواپیما شخصی میخوام و فقط برای پول اومدم ، برای سرگرمی هم نیومدم یعنی فقط به فکر پول ـه ... توی این مصاحبه
هم که منیجر ـش گفته وقتی پول داره چرا بره ufc معلومه برای پول ـه ! در مورد بدست آوردن قهرمان ufc هم بگم که
اون دوستمون خیلی زیاد روی کرد و گفت که درجه 3-4 ولی با بقیه حرف ـش موافقم . براک لزنر چرا نتونست فرانک میر رو
ببره ؟
این رو هم اضافه کنم که براکی که الان به wwe برگشته اون براک سال 2002 نیست !
همون طوری که هممون میدونیم همه چیزهایی که توی کمپانی اتفاق میوفته از قبل تعیین شده . دقت کنید براک اومد این حرفارو زد بعدش تریپل اچ اومد مخالفت کرد بعدش اینا با هم درگیر شدن.همشون پیوسته هست و استوری واضحی رو تشکیل میده . ئاقعا شما فکر میکنید دست تریپل اچ شکسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید اگر خود براک هم بخواد این کارو کنه یعنی مخالفت کنه با کمپانی اینقدر بهش پول میدن که تا همون کاری رو کنه که میگن و همون حرفی رو بزنه که میگن . اینو باید همه بدونن دیگه هیچ اتفاقی توی کمپانی واقعی نیست. حقیقت کمپانی اینه . الان اگه اندرتیکر جلوی براک قرار بگیره توی رسلمنیا باید قبول کنیم که براک براش مثل اب خوردنه و به راحتی اندرتیکر رو میبره ولی کمپانی نمیاد استریک اندرتیکر (20-0) رو از بین ببره.
در مورد اون چیزی که گفته بودید چرا براک باخت به فرانک میر باید بگم که چرا نداره!!! من از شما بپرسم چرا تریپل اچ به براک باخت؟؟؟؟ چرا راک به استون کلد باخت ؟؟؟؟ چرا بیگ شو به می وتر باخت؟؟؟؟؟ پس عزیزم چرایی وجود نداره.یو اف سی به 1 لحظه بستگی داره یه ناک اوت وحشتناک تا تسلیم شدن یه فایتر.
چیزی نیست که بخوایم بگیم چرا باخت .
براک لزنر هم مثل همه ی ما ادمه و دلش از سنگ نیست.اونم یه چهره ی مردمیه.کمپانی اشخاص رو تبدیل میکنه به خوب و بد . توی یو اف سی براک یه چهره ی مردمیه همه ی فایتر های یو اف سی مردمی هستن.
Adhinos Musicious
09-09-2012, 06:00 PM
مگه من از جان سینا تعریف کردم که درباره ی سینا حرف میزنی؟!
شاید اینطور باشه ولی براک لسنر هیچوقت استارهای معروف UFC را شکست نمیداد و فقط ناشناخته هارو شکست میداد
که دیدم که وقتی براک با استارهای معروفی مثل ولاسکوئز و اوریوم مسابقه داد در کمتر از 2 دقیقه شکست خورد و 2 بار هم مصدوم شد
این چه ربطی به حرف من داشت؟
نه خودت بگو چه ربطی داشت؟
مگه من گفتم UFC کارها ضعیفن؟؟؟
کمربند رو درسته از یک استار قوی گرفت ولی بعدش دیدیم که در مدت کوتاهی کمربند رو از دست داد و تایتل ران اش حتی از برایان هم کمتر بود و بعدش هم دیدیم که براک در زیر 1 دقیقه از ولاسکوئز باخت و بعدش هم در کمتر از 1 دقیقه از اورریوم باخت
به نظرت استاری که قوی باشه در 2 مسابقه ی پشت سر هم در کمتر از 1 دقیقه میبازه؟؟؟ براک لسنر حتی 1 دقیقه هم نتونست در برابر استارهای قدرتمند دووم بیاره
میشه بپرسم این حرفتون هم چه ربطی به حرف های من داشت؟ مگه من درباره ی You Cant See Me و فیگور حرف زدم؟! بعدش مگه من گفتم که فنون اون ها دروغینه؟
ما که 8 سال زحمتی ازش ندیدیم.....
نکنه منظورت مسابقه دادن در لیگ هایی مثل OVW هستش؟
براک لسنر فقط 3 سال سابقه ی فعالیت در کمپانی های حرفه ای رو داره و سابقه ی حرفه ای اش حتی از دنیل برایان هم کمتره
Seraph
09-09-2012, 06:16 PM
ببین عزیز شما هنوز نمیدونی کشتی کج چیه و یو اف سی چی هست . شما داری براک رو با برایان مقایسه میکنی.ههمه چیز رو دارم توضیح میدم بعدش میگی تایتل رانش کم بود.مشکلتون اینه که یو اف سی با با نگاه کشتی کج نقد میکنید.حالا هی بگید 1 دقیقه 2 دقیقه.این بحث داره الکی میشه چون من هر چی بگم میخواید بگید چرا توی 1 دقیقه باخت.ما از هیچ چیزی خبر داریم . بحث اینه که شما میگی براک برای پول اومده در صورتی که هنوز شناخت کافی از کشتی کج نداری!.
Adhinos Musicious
09-09-2012, 06:47 PM
ببین عزیز شما هنوز نمیدونی کشتی کج چیه و یو اف سی چی هست . شما داری براک رو با برایان مقایسه میکنی.ههمه چیز رو دارم توضیح میدم بعدش میگی تایتل رانش کم بود.مشکلتون اینه که یو اف سی با با نگاه کشتی کج نقد میکنید.حالا هی بگید 1 دقیقه 2 دقیقه.این بحث داره الکی میشه چون من هر چی بگم میخواید بگید چرا توی 1 دقیقه باخت.ما از هیچ چیزی خبر داریم . بحث اینه که شما میگی براک برای پول اومده در صورتی که هنوز شناخت کافی از کشتی کج نداری!.
اها خود جنابعالی خیلی از کشتی کج شناخت داری؟
من فقط به عنوان مثال برایان رو با براک مقایسه کردم که البته افتخارات و سابقه ی برایان در کشتی کج 100 برابر از براک لسنر بیشتره
بعدش بعید میدونم که شما اصلا تا حالا در عمرت mma و کشتی کج دیده باشی چون که فقط بلدی داستان ببافی و حرف های بی منطق بزنی
Seraph
09-09-2012, 07:03 PM
دوست عزیز همینه که میگم نمیدونی دیگه . همین جان سینایی که ازش دم میزنی الان نمیتونه 2 دقیقه در برابر باتیستا وایسه . جهت اطلاعت بگم که باتیستا 6 اکتبر بازی داره در ام ام ای . من و بسیاری از طرفدارای باتیستا بهش افتخار میکنیم که خودشو شناخت و مثل جان سینا عروسک خیمه شب بازی نشد . اون الان یه فایتر واقعی هست . میدونی فایتر یعنی چی ؟؟؟؟ همه ی اونایی که جان سینا رو دوست دارن یا بچه هستن یا دخترن. دوما یه چیزی گفتی کلی خندیدیم چون جوابی نداشتی بدی گیر دادی به باتیستا . عزیزم کمپانی برای این که پول پارو کنه به جان سینا نیاز داره و اگرنه همه ی عالم و ادم میدونن باتیستا کسی نیست که بخواد کم بیاره جلوی کسی.اصلا چه ربطی داشت گفتی باتیستا ضعیف تر بود که کمپانی اونو بازنده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدمتت باید عرض کنم که بزرگی یه استار 12 بار قهرمانی نیست.مگه اندرتیکر و شان مایکلز و راک و استون کلد و ............. چند بار قهرمان شدن؟؟؟؟؟
نمیخوام بحث جان سینا و باتیستا بیاد وسط چون چیزی که واضحه باتیستا هم جرئتش بیشتره هم به طرفداراش احترام میذاره . رفتن به ام ام ای جیگر مخواد که جان سینا و امثال اون ندارن . جان سینا ماشین پول سازیه ولی شما اینو نمیدونید و میگید نه باتیستا ضعیف تر بود.نمیدونم منطق داری یا نه ولی توی سن 41 سالگی رفتن به ام ام ای یعنی خودکشی ولی باتیستا با کسی مسابقه داره که اسمش هست رشید اسمش ایونز . جان سینا جیگرشم نداره جلوی این یارو وایسه بگه بالا چشت ابرو هست. شما کم میاری میگی باتیستا . بحث باتیستا نیست که اخه عزیز من . فکر کن بعدش حرف بزن لطفا دوست عزیز.
Erfan_Cena
09-09-2012, 07:50 PM
آرش جان سینا قبل از این ها هم باتیستا رو برده ، زیادی جوش نزن!:4:
ضمنا
باتیستا این قدر هم که میگی شاخ نیست! ببینیم جلوی رشید ایوانز چه می کنه! :d
Seraph
09-09-2012, 07:58 PM
ای بابا.عرفان برو گلادیاتوس بازی کن عزیزم.اینجا چه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کل کلی وجود نداره بین باتیستا و جان سینا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهترین استوری بین این دو در ovw بود.بحثی نیست
Erfan_Cena
09-09-2012, 08:02 PM
اولا که مثل این که تو هنوز یاد نگرفتی یه پیغام پروفایل جواب بدی پس به من نگو برم گلادیاتوس بازی کنم :22:
من کل مشکلم اینه که شما به سینا میگی دلقک ، ولی صحنه خداحافظی باتیستا خودش به تنهایی یه سیرک رو پشتیبانی می کرد:22:
من هم دقیقا منظورم همون استوری هست که سینا پیروز شد
Seraph
09-09-2012, 08:18 PM
داری میگی استوری دیگه !!!!!!!!!! خوب استوری بود دیگه . واگرنه جان سینا خودشو بکشه حرف نمیشه . حال ندارم توضیح بدم ول کن !
AREF TAKER
09-09-2012, 10:49 PM
چقدر خوشم از دعواها و کل کل هایی که بین کاربرا اتفاق میوفته میاد :4:
ولی من در کل حرف این دوست تازه واردمونو بیشتر قبول دارم :4:
Adhinos Musicious
09-10-2012, 08:45 AM
دوست عزیز همینه که میگم نمیدونی دیگه . همین جان سینایی که ازش دم میزنی الان نمیتونه 2 دقیقه در برابر باتیستا وایسه . جهت اطلاعت بگم که باتیستا 6 اکتبر بازی داره در ام ام ای . من و بسیاری از طرفدارای باتیستا بهش افتخار میکنیم که خودشو شناخت و مثل جان سینا عروسک خیمه شب بازی نشد . اون الان یه فایتر واقعی هست . میدونی فایتر یعنی چی ؟؟؟؟ همه ی اونایی که جان سینا رو دوست دارن یا بچه هستن یا دخترن. دوما یه چیزی گفتی کلی خندیدیم چون جوابی نداشتی بدی گیر دادی به باتیستا . عزیزم کمپانی برای این که پول پارو کنه به جان سینا نیاز داره و اگرنه همه ی عالم و ادم میدونن باتیستا کسی نیست که بخواد کم بیاره جلوی کسی.اصلا چه ربطی داشت گفتی باتیستا ضعیف تر بود که کمپانی اونو بازنده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدمتت باید عرض کنم که بزرگی یه استار 12 بار قهرمانی نیست.مگه اندرتیکر و شان مایکلز و راک و استون کلد و ............. چند بار قهرمان شدن؟؟؟؟؟
نمیخوام بحث جان سینا و باتیستا بیاد وسط چون چیزی که واضحه باتیستا هم جرئتش بیشتره هم به طرفداراش احترام میذاره . رفتن به ام ام ای جیگر مخواد که جان سینا و امثال اون ندارن . جان سینا ماشین پول سازیه ولی شما اینو نمیدونید و میگید نه باتیستا ضعیف تر بود.نمیدونم منطق داری یا نه ولی توی سن 41 سالگی رفتن به ام ام ای یعنی خودکشی ولی باتیستا با کسی مسابقه داره که اسمش هست رشید اسمش ایونز . جان سینا جیگرشم نداره جلوی این یارو وایسه بگه بالا چشت ابرو هست. شما کم میاری میگی باتیستا . بحث باتیستا نیست که اخه عزیز من . فکر کن بعدش حرف بزن لطفا دوست عزیز.
برو چشمتو باز کن ببین من اول که گفتم باتیستا از سینا باخته بعدش پشیمون شدم و اون پستم رو ویرایش کردم
بعدش اینقدر سینا سینا نکن که من خودم دشمن خونی جان سینا هستم و در دعوا با طرفداران سینا مو سفید کرده ام
پس فکر نکن من طرفداران سینا هستم که اینقدر از سینا حرف میزنی
بعدشم خب شما هم الکی پای جان سینا رو کشیدی وسط و من هم برای این که درس عبرتی بشه برات الکی پای باتیستا رو وسط کشیدم که بعدش هم پشیمون شدم و پستم رو ویرایش کردم
بعدشم اگه واقعا باتیستا عاشق mma بود و بخاطر عشقش به mma به این ورزش رفته بود پس چرا گفته که: من بعد از حذف شدن قانون pg دوباره به wwe برمیگردم
این یعنی فرار از mma
Seraph
09-10-2012, 10:35 AM
دوست عزیز با خذف قانون پی جی جذابیت به کشتی کج بر میگرده. گلدبرگ هم همین حرفو زده . وقتی قانون پی جی برداشته باشه میتونیم مسابقه هایی نظیر استون کلد و راک رو دوباره ببینم . مسابقه ی باتیستا و تریپل اچ در هل این ا سل . به نظر من سیاست باتیستا درسته چون میگه اگر دبلیو دبلیو ای پی جی رو حذف کنه من میام . یعنی هنوزم دلش با کشتی کجه ولی پی جی مثل یه مانع هست برای حضور استار های بزرگ. با برداشت قانون پی جی مسابقات از این حالت لوس و تکراری خارج میشه.
Enliven
09-10-2012, 01:13 PM
ظاهرا دوستان جنبه بحث و گفتگوی درست رو ندارن و همش عادت کردن کل کل کنن..
تاپیک بسته شد..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.