PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :: اخــبــار ورلد رسـتــلیـنـگ به تــاریـخ 9 ســپـتامبــر 2012 ::

AƦAƾH
09-08-2012, 10:30 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

برنامه برگشت سواگر :

بعد از گرفتن مدتی استراحت و دور بودن از Wwe Tv ، که در راء گذشته نشون داده شده ( در قالب استوریلاین) , Wwe قصد داره چند هفته ای قهرمان سابق کمربند سنگین وزن خود یعنی جک سواگر رو

از صحنه دور نگه داره و احتمالا به عنوان یک فیس به Tv برگردونه !

برنامه ریزی هایی شده که جک سواگر در راء که قرار هست در زادگاه وی یعنی اوکلاهاما سیتی و در تاریخ 1 اکتبر برگزار میشود به شوءها برگرده .

در همون شبی که احتمالا شاهد برگزاری جشنی مخصوص برای جی آر هستیم !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کامنت شیموس و ریکاردو رادریگز :

سایت Wwe مقاله ای به چاپ رسونده و در مورد اینکه ممکن هست شیموس تایتل خودش رو به علت از دست دادن صلاح اولش ببازه صحبت کرده .

در همین رابطه شیموس و ریکاردو رادریگز تــویت هایی فرستادند :

رکاردو رادریگز : " تشکر از بوکرتی ، بلاخره کار درستی انجام دادی و برو کیک رو بند کردی ! حالا پیش به سوی اونتاریو کانادا ! "

شیموس : " Hooligans! شاید اونا بتونن آزادی رو ازمون بگیرن ، ولی هیچوقت نمیتونن Brogue رو بگیرن ! "

بک استیج در مورد برو کیک شیموس :

به گزارش F4Wonline کمپانی Wwe از وقتی که شیموس در راء گذشته با سابمیشن Texas Cloverleaf پیروز شد ، برنامه داشت که برو کیک رو بند کنه . و در واقع از اون لحضه این ایده پایه ریزی شد.

حالا بوکرتی اینکارو انجام داد و برو کیک غیر قانونی شد.

گفته میشه که در نایت او چمپیونز ، شیموس بازی خودش رو با اجرای همین Cloverleaf پیروز میشه و ریتین میکنه !

برای کسانی که نگران قدغن شدن برو کیک هستن ؛ باید گفت که این اتفاق زود گزر هست و فقط برای استوریلاین کوتاه میباشد .

Enliven
09-08-2012, 11:05 PM

آپدیتی بر پی پی وی نایت آف چمپیونز :

پس از برگزاری اسمکدان این هفته دبلیو دبلیو ای هیچ بازی جدیدی را برای پی پی وی نایت آف چمپیونز
اعلام نکرد و تا به اینجا سه بازی رسما برای این پی پی وی به ثبت رسیده اند. هرچند که گزارش شده
دبلیو دبلیو ای در حال بررسی طرحی برای رویارویی رندی اورتن و دالف زیگلر در پی پی وی نایت آف
چمپیونز است.

همانطور که میدانید تنها یک هفته به برگزاری این رویداد زمان مانده است. طبق اخبار منتشر شده گفته
میشود که بوکر تی جنرال منجر اسمکدان در شوی این هفته این بازی را اعلام خواهد کرد. همچنین گزارش
شده است که بازی تگ تیم مچ بین کوفی کینگستون و آرتروث در مقابل درن یانگ و تیتوس اونیل نیز دیگر
بازی احتمالی این پی پی وی خواهد بود.

خبری از شین مکمن :

شین مکمن فرزند ارشد وینس مکمن مالک دبلیو دبلیو ای که سابقه سالها فعالیت در این کمپانی را نیز
دارد به تازگی در یک بازی بیسبال در بروکلین نیویورک دیده شده است.

آپدیتی بر استوری لاین جاش متیوز و بوکر تی :

همانطور که طی هفته های اخیر شاهد بودید کین بارها به جاش متیوز گوینده کمپانی حمله کرد و در این
اواخر بوکر تی جنرال منجر اسمکدان هم وارد این استوری شد. طبق جدیدترین اخبار منتشر شده گویا این
استوری لاین بین جاش متیوز و بوکر تی به اتمام رسیده و کمپانی هم چندان علاقه ای به ادامه آن ندارد.

AƦAƾH
09-08-2012, 11:56 PM

چلنج شدن اینترنت تایتل زک رایدر :

در آخرین قسمتی که هفته پیش از "Z True Long Island Story," پخش شد ، هیث اسلیتر وارد شد و زک رایدر رو برای مسابقه ای در پری شو نایت او چمپیونز چلنج کرد !

هرچند تایید نشده که آیا زک رایدر واقعا قرار هست از اینترنت چمپیونشیپ دفاع کند ، درگیری هایی در طی این هفته بین این دو در تـویتر سر داد که اوجش در راء گذشته و پیروزی زک رایدر بود.

به هر حال به نظر میاد که امکان این موضوع باشه که زک رایدر Internet Championship رو به یک تایتل واقعی تبدیل کنه و از اون در پری شوهایی که از یــوتـیوب پخش میشه دفاع بشه !

تاریخ بازگشت بث فینیکس :

دیــوای قدرتمند کمپانی " بث فینیکس " که چند وقتی هست غایبه و از رینگ Wwe دور هست ، از تبلیغات برای چند ایونت پیش رو هم حذف شد .

سایت اختصاصی WWE نیز نام اونرو بعد از خط زدن از لایو ایونت ها از جمله آخرینش که در استرالیا بود ، برای هیچ شویی در ماه سپتامبر ذکر نکرده .

حضور بعدی اون در تاریخ 22 اکتبر و در راء که در East Rutherford, New Jersey برگزار میشه اعلام شده ، اما باز هم بعد از اون نام وی در لیست هیچ ایونتی تا تاریخ 28 دسامبر نیست !

AƦAƾH
09-09-2012, 09:49 AM

مصاحبه ی جدید بوکرتی در مورد کتاب جدیدش , سخت بودن به یادآوردن و زندگی کردن با خاطرات ...

در آخرین برنامه ی Extreme Pro Wrestling Radio مصاحبه ای با جنرال منجر جدید اسمکدان یعنی بوکرتی انجام شده که با هم قسمتی از اونرو میخونیم :

کتاب جدید "FROM PRISON TO PROMISE" :

" زیاد تلاش نکردم برای نوشتنش ولی این یک برگشت بود. این منو دوباره به راه انداخت. امیدوارم که بتونه با جوونا ارتباط برقرار کنه و به احساساتشون کمک کنه ، اگر بوکرتی میتونه این کار رو بکنه ...خوب من هم میتونم

این دلیلم برای نوشتن کتاب بود. "

سخت بودن مرور کردن خاطرات و زنده کردنشون :

" سخت بود ولی کاملا از روی حادثه و اتفاقی پیش اومد. من یک سفر به Newport رفتم و روی ساحل وایسادم . من به تنهایی 3 ماه اونجا موندم و فقط به اتفاقات و خاطره هایی که همیشه دفنشون کرده بودم فکر کردم. یک سفر

واقعی بود و فکر کردم که واقعا نیاز دارم همه ی اونهارو بیارم روی کاغذ. من همیشه میخواستم یک کتاب رسلینگ بنویسم. اما از داستان زندگیم نوشتم ! من اینکه از کجا اومدم ، کی هستم ، شخصیتم چجوری ساخته شد رو پوشش دادم.

اینکه چجوری در یک زمان هم با مزه بودم هم احمق ! هر چیزی که از درون من در میاد. شما تا تجربه نکنید متوجه نمیشید که مادرم بهم میگفت : تو خوب از غلط رو تشخیص میدی ، پس من هم میدونستم که اشتباه کردم و باید بهاش رو

بپردازم ، و به اونجا میرفتم.(زندان) "

آیا نگران دیده شدن توسط مردم بعد از اینکه کتابت منتشر شد هستی ؟

" نــه ، تو فقط یک بار زندگی میکنی و نمیتونی نگران این باشی که مردم راجع بهت چی فکر میکنن بعد از دونستن واقعیت یا هر چیزی . این زندگی منه , کسی که بودم و الان هستم... من در حال انجام ماموریت از طرف خدا هستم تا

به بچه های زیادی کمک کنم ، قبل از اینکه جایی که هستم و بهش زمین میگم رو ترک کنم .من زمان خیلی کمی برای این داشتم که بخوام فکر کنم که دیگران بعد از خوندن این کتاب چی فکر میکنن در مورد من.

بوکرتی همچنین در مورد اینکه چه چیز باعث شد اون از میز گزارشگری به دفتر جنرال منجری بره ، و اینکه فکر میکنه چه کسی قهرمان سنگین وزن در نایت او چمپیونز خواهد بود صحبت هایی کرد.

Scofield
09-09-2012, 11:42 AM
اخبار تکمیلی لایو اونت های اسمکدان

به نقل از سایت های رسلینگ تور جهانی دبلیو دبلیو ای امشب از ساعت 7:30 در Hamilton , ON و در

آرنای The Copps Coliseum شروع خواهد شد ، همچنین در لایو اونت آخر هفته ی اسمکدان در کانادا در

مین اونت در یک مسابقه ی Last Man Standing شیمس به مصاف آلبرتو دلریو و وید برت می رود .

خبری از فیلم استون کلد

فیلم Maximum Conviction با بازی Steven Seagal و هال آو فیمر دبلیو دبلیو ای

استون کلد " استیو آستین " قرار است در تاریخ ششم نوامبر در غالب DVD و Blu-Ray عرضه شود

که پوستر فیلم را در زیر مشاهده می کنید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ تر شدن عکس روی آن کلیک کنید )

Scofield
09-09-2012, 03:26 PM
آپدیت بر روی مارک هنری

مارک هنری استار حال حاضر دبلیو دبلیو ای که در حال حاضر مصدوم است ، به تازگی در تـ ـویـ ـتـ ــر خود خبری از وضعیت خود

داده است . مارک هنری در کامنتی گفت : وضعیت من رو به بهبود می باشد و دوباره وزنه برداری رو شروع کردم . به گفته ی

پزشک هنری او چند ماه دیگر از بند مصدومیت رها می شود و می تواند به رینگ بر گردد

آپدیت بر روی شیمس

دبلیو دبلیو ای همچنان بر روی پا فشاری بوکرتی برای عدم استفاده شیمس از بروگ کیک در لایو اونت ها پایدار نیست . در لایو

اونت دیشب اسمکدان در شهر Hamilton کانادا علیرغم مجاز نبودن شیمس برای استفاده از بروگ کیک او در یک استریت فایت

به مصاف وید برت رفت .

نتایج کوتاه ان اکس تی

Ricky Steamboat def. Kassius Ohno

Paige def. Audrey Marie

Leo Kruger def. Percy Watson

Brodus Clay def. Ryal Collins

The Ascension def. The Uso's

AƦAƾH
09-09-2012, 03:51 PM

استار محبوب و سابق Wwe و TNA در شوء Ring Of Honor :

ProWrestling.net خبر داد که استار سابق کمپانی های TNA و WWE یعنی مــَــت هاردی در شوء ROH که در چارلوت برگزار شد در جمعیت و جزء حاضرین بوده !

گفتنی است که او همراه با دوســت دخــتر خود یعنی Reby Sky در اونجا دیده شده.

حضور دِمـیز در یک شوء :

قهرمان حال حاضر اینترکانتینتال چمپیون ، " دِمــیز " امشب ساعت 12:30 در برنامه ی CBS Sports Channel Fantasy Football حاضر خواهد بود .

این برنامه رو میتونید در سایت CBSSports.com ملاحضه کنید !

تاریخ انتشار ECW Unreleased Volume 2 :

جوی استایلز تایید کرد که در حال حاضر برنامه این هست که ECW Unreleased Volume 2 در تابستان 2013 منتشر بشه.

قبل از این قرار بر این بود که این هوم ویدیو در اواخر سال 2013 بیرون بیاد !

گفتنی است که کمپانی WWE hز فروش سری اول این هوم ویدیو بسیار راضی بوده و به همین دلیل قصد داره زود تر نسخه جدید رو منتشر بکنه !

AƦAƾH
09-09-2012, 05:23 PM

ری میستریو یا سین کارا هیل میشوند ؟! :

در هفته گذشته توضیح کاملی داده شد که چگونه قرار هست که ری میستریو و سین کارا قهرمان تگ تیم بشوند تا در ادامه وارد درگیری شخصی و بازی در رسلمنیا 29 بشن .

حالا در آپدیت این موضوع اعلام شده که صحبتهایی مبنی بر هیل شدن ری میستریو در این استوری هست و کارا به نقش بیبی فیس خود ادامه میده !

با این موضوع قطعاً خیلی ها مخالف ایده هستن که ری میستریو تبدیل به شخصیت هیل بشه ...

کامنت سی ام پانک در مورد راک :

Wwe این هفته "John Cena vs. The Rock: Once In a Lifetime" رو بر روی دی وی دی و بلو ری منتشر خواهد کرد.

در این رابطه خیلی از استارها نظرات مثبتی دادن به جز یک نفر ، سی ام پانک قهرمان WWE که کمپانی هم فقط به اون اشاره کرده !

پانک در این رابطه گفت :

" امیدوار بودم که بیشتر لحظات فیس تو فیس داشته باشیم ، میدونی ، ولی من حدس میزنم این دوگانگی (منظور راک هست که همزمان دو کار انجام میده) مارو گیر میندازه.
همینطور فکر میکنم که این چیزیه که موضوع رو جالب خواهد کرد. "

همچنین پانک در مورد بازگشت راک و مین ایونتر بودن گفت :

" یک ساله نا امید کنند بود ، نه تنها برای من, بلکه خیلی دیگر از استار ها. راک اومد و در سال دو بار کشتی گرفت. اون میگه این مکان خانوادگی هست ، خوب ... من هم با خانواده ام تا جایی که میتونم هستم و خوش میگزرونم ."

Scofield
09-09-2012, 05:50 PM
سوال دبلیو دبلیو ای از هواداران

دبلیو دبلیو ای به تازگی در تـ ـویـ ـتـ ــر از هواداران پرسیده است که " به یاد ماندنی ترین لحظه ی برت هارت در رسلینگ

چیست ؟ " که گفته می شود قرار است دبلیو دبلیو ای در یک برنامه پاسخ هواداران را نمایش دهد . گفتنی است که برت هارت

فردا شب در ماندی نایت راء حضور پیدا می کند .

آپدیت بر روی وضعیت کَمرون

کَمرون دیـ ـوایی که به علت دستگیری توسط پلیس تعلیق شده بود ، امروز 15 روز تعلیق ـش به پایان می رسد و گفته می شود

بزودی به کمپانی بر می گردد ، منابعی اعلام کردند که او در تاریخ 14 سپتامبر دوباره به کمپانی بر می گردد اما این در حالی است

که دبلیو دبلیو ای نام او را برای حضور با برودس کلی و نائومی در The Steiner Sport Store در تاریخ 22 سپتامبر خط

زده است

Scofield
09-09-2012, 08:02 PM
مصاحبه شیمس

همونطور که می دانید شیمس از استفاده از بروگ کیک محروم است ، از این رو او با سابمیشن جدیدی به مصاف دلریو در

نایت آف چمپیونز می رود . نام این سابمیشن Cloverleaf می باشد که گفته می شود دبلیو دبلیو ای ال آو فیمر این سابمیشن

را از دین مالنکو آموخته است . شیمس در مصاحبه ای در این باره گفت : دین یکی از استادان سابمیشن در طول تاریخ بود و او با

استفاده از این سابمیشن صد ها استار را تسلیم ساخته است . شیمس در سایت WWE.Com گفت : این یکی از دردناک ترین

و موثر ترین سابمیشن هاست .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

برداشته شدن وید برت از مین اونت

وید برت استاری که قرار بود در جریان لایو اونت دیشب در شهر Hamilton و در مین اونت به مصاف شیمس و آلبرتو دلریو برود

اینطور نشد و در این لایو اونت به مصاف تد دیبیاسی رفت و توانست او را شکست دهد و در مین اونت هم شیمس موفق به شکست آلبرتو

دلریو شد .

نتایج WWE Saturday Morning Slam

Sin Cara defeat Michael McGillicutty with La Mistica.

AƦAƾH
09-09-2012, 11:50 PM

گفت و گوی تایلر رکس در مورد کریرش :

future-endeavors.com دو سالگی خودش رو با گفت و گویی نزدیک به 2 ساعت در روز چهارشنبه همراه با Gabe Tuft " تایلر رکس " استار سابق کمپانی WWE جشن گرفت !

موضوعات این مصاحبه و گفت و گو در این رابطه ها بود :

- چطوری به صنعت رسلینگ کشیده شد .

- چگونه سی ام پانک اونرو قبل از رویال رامبل 2011 گمراه کرد !

- گیمیک اخیرش که یک رقصنده بود سالها روش کار شده بود و با یک ستوری همراه بود ، او گفت که قبلاً هیچوقت در این مورد چیزی نگفته .

- بالا و پایین های کارتون Mid Card Mafia و احتمال بازگشتش ! ( کارتونی که از روی کورت هاوکینز و تایلر رکس ساخته شده بود !)

- نظر او در مورد اینکه به عنوان یک رسلر مستقل به WWE اومد.

- نظرش در مورد خیلی از استارهای کمپانی به ویژه تریپل اچ و هم تیمیش کورت هاوکینز ، کسی که از او به عنوان شاون مایکلز آینده یاد کرد !

شما میتونید این مصاحبه رو به صورت کامل از این لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) مشاهده فرمایید .

ثبت شدن رسمی مسابقه جدید در NOC :

سایت WWE به صورت رسمی بازی بین رندی اورتن و دالف زیگلر رو برای پی پی وی پیش رو یعنی نایت او چمپیونز ثبت کرد !

( مدیران صلاح دونستن به تایپیک مخصوص منتقل کنند، جهت اطلاع رسانی اینجا گفتم.)

Scofield
09-09-2012, 11:56 PM

مصاحبه ی جدید کین

کین که همراه با ایو تورس هفته ی قبل در هند حضور داشت با The Times Of India مصاحبه ای داشته که به شرح زیر است :

او ابتدا در مورد طول کریر خود گفت : اون چیزی که ما انجام می دهیم یک ورزش است ، ما در مقاطع مختلف جلوی افراد مختلف قرار گرفته

ایم و باید استقامت خوبی داشته باشیم . من در طول کریرم خوش شانس بوده ام و دچار مصدومیت های سختی نشده ام و بیشتر مصدومیت

هایم جزئی بود . پارگی رباط ، شکستن دست و ... این ها بدترین مصدومیت ها می باشد که برای افرادی اتفاق می افتد که در این مورد

من از خودم به خوبی مراقبت کرده ام . کین در مورد شخصیت واقعی خود گفت : شخصیت کین با خود واقعی من خیلی متفاوت است و

در واقع کین چیزی هست که من نیستم ولی من فکر می کنم مردم خیلی کین را دوست دارند و او یک شخصیت عالی است .مردم می دانند

که یک شخصیت پشت ماسک من هست و این را درک می کنند . او در مورد حضور در هند گفت : من قبلاً در هند حضور داشتم و

این بار اولی نبود که در این مکان حضور می یافتم و در واقع من عاشق چنین مکانی هستم . فرهنگ ، غذا ها ، همه چیز در اینجا

واقعاً عالی است . مردم اینجا خیلی پر جنب و جوش هستند و یک فرهنگ غنی دارند . متاسفانه ، وقت من خیلی تنگ است ولی

قبل از این من شانس دیدن تاج محل را 5 سال پیش کسب کردم و این تجربه عالی بود . ما واقعا زماندیدن چنین مکان هایی را

وقتی برای کار به جایی سفر میکنیم نداریم . من عاشق غذاهای تند هندی هستم و می تونم اونو راحت بخورم . من همه

چیز می خورم و از یک رژیم غذایی منظم پیروی میکنم و اساسا کربوهیدارت این غذاها پائین و پروتئین آن ها بالا است .

گاهی اوقات من تقلب میکنم ولی زمانی که شما در حال گرفتن چیزی که نیاز دارید هستید .. همچنین او در مورد رقص در

فیلم های بالیوود نیز صحبت کرد که گفت به تمرین و مهارت نیاز دارد .