توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :: اخــبــار ورلــد رسـتــليـنـگ به تــاريـخ 14 ســپـتامبــر 2012 ::
AƦAƾH
09-14-2012, 06:18 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
صحبت جان سینا در مورد رفتن به باستن و بــووو شدن :
در جریان یک گفتو گو با WWE.COm , جان سینا در مورد رفتن به باستن در این یکشنبه و مسابقه اش بر سر Wwe Champion صحبت کرد .
این چیزی بود که سینا در مورد دریافت ریکشن متفاوت از هوادارا در باستن گفت :
" من عاشق رقتن به باستن هستم . من به خوبی با هر محیطی خودم رو وقف میدم . من تشویق شدم ، بــــووو هم شدم . ولی این هواداران باستن هستند , چیزی که هستن . باستن یکی از اون
جاهایی هست که هوادارانش انرژی دلچسبی رو منتقل میکنن. من عاشقشم . عاشقشم . "
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آپدیت جری لالر ، ایستادن روی پاهاش ، از دست دادن حافظه :
در جدیدترین خبر از جری لالر اعلام شده که او امروز صبح برای اولین پس از حمله ی قلبی که بهش دست داد در راء , روی پاهاش ایستاد !
همچنین دوسـت دخـتر او در کامنتی اعلام کرد که " ما آروم آروم قدم میزنیم و تمرین نفس کشیدن میکنیم .شما رو با شروع روز آپدیت خواهیم کرد . "
همچنین McBride ( دوســت دخـترش لالر) گفت که جری جراحت داره ( به علت فشاری که به قفسه ی سینه اش وارد شده .) و کمی مشکل در حافظه اش پیش اومده ، ولی از ساپورت همه ی شما
با خبر هست .
مــاریــس همراه لیلیان گارسیا :
انانسر اسمکدان " لیلیان گارسیا " و دیــوای سابق کمپانی " ماریــس " در تاریخ 13 اکتبر برای امضا دادن در شویی به نام Frank & Son Collectible حاضر خواهند شد .
این مراسم از ساعت 11 صبح آغاز و تا 2 ظهر ادامه دارد .
بیفکیک در آلمونی :
WWE.Com برتوس " دِ باربِر " بیفکیک (Brutus "The Barber" Beefcake) رو به بخش آلمونی سایت خود اضافه کرد .
AƦAƾH
09-14-2012, 09:07 AM
کوتاه شدن موهای تریپل اچ ، بخشی از استوریلاین :
همه در حال حاضر میدونیم که تریپل اچ هفته ی گذشته موهای خود را کوتاه کرد .
حالا باید این هم بدونیم که این کوتاه کردن مو ، بخشی از استوریلاین براک لسنر و تریپل اچ هست !
کمپانی قصد داره با این کار نشون بده که تریپل اچ بعد از شکسته شدنه دستش در سامراسلم توسط براک لسنر ، مصمم هست تا بازنشسته بشه , و کاری کرده که همه اونایی که بازنشتسته میشن انجام میدن - کوتاه کردن موهای لند -
همونطور که قبلا گفته شده کمپانی هنوز بر تصمیم خود پا برجاست و میخواد که ریمچ بین لسنر تریپل اچ رو داشته باشه . "
یک منبع WWE در مورد اینکه TMZ چگونه جلوی ساختمان اصلی Wwe از تریپل اچ و دو هوادار که تی شرت وی رو هم بر تن داشتند عکس گرفته ، توضیح داده .
این منبع گفت که خیلی تعجب بر انگیز بود که TMZ چگونه اجازه ی این کار رو در جلوی ساختمان اصلی کمپانی دریافت کرد . آن هم بعد از اینکه TMZ اولین جایی بود که خبر دستگیری کامرون دیــوای کمپانی رو منتشر کرد.
هر چند گفته میشه که WWE از اینکه TMZ اونهارو پوشش میده خوشحال و راضی هستند .
نامزدی دیــوای کمپانی :
ایو تورس دیــوای کمپانی پنجشنبه شب در تــویتر خود اعلام کرد که با Rener Gracie دوســت پســرش که سالها با هم بودن نامزد کرده .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
ایو این عکس رو ارال کرد و نوشت " تا به حال اینقدر خوشحال نبودم ! "
AƦAƾH
09-14-2012, 11:34 AM
دیــوان استار سابق کمپانی های WWE و TNA به تازگی مصاحبه ای کامل انجام داده . او در این مصاحبه به جداییش از تی ان ای و شایعات پیرامون بازگشتش به Wwe اشاره کرد.
توضیح در مورد علت جدایی از ایمپکت رسلینگ و اینکه چرا آینده ی پروفشینال رسلینگش رو به سرنوشت واگذار کرده :
" قرارداد در تاریخ 28 آگست (امسال) تمام میشد و من هنوز قهرمان Television Champion بودم . این در اون مقطع زمانی اتفاق افتاد , ما در مراحل بستن قراردادی جدید بودیم ،ولی ما در آخرین لحضه
به توافق نرسیدیم . خیلی از هوادارا به چیزای دیگه فکر میکردند ، و شایعات منتشر شد . خیلی راحت میگم که من هیچ مشکلی با تی ان ای ندارم در کل . مسئله اینه که ما فقط نتونستیم تا قبل از 28ـُـم به توافق برسیم .
و قرارداد فسخ شد(به پایان رسید) .
من جایی میرم که خدا بخواد . اگه سرنوشت بخواد من در تی ان ای باشم ، به تی ان ای میرم . اگر سرنوشت من رو به WWE بسپاره ، به WWE بر خواهم گشت . من جایی میرم که خدا منو قرار میده . و خودم رو
در دستانش قرار میدم .
اولین خاطره با تگ تیم پارتنر سابقش (بولی ری / برادر ری) و دیدن موتور سیتی ماشین گانز (کریس سابین و الکس شلی) قبل از درگیریشون :
یادم میاد اولین دیدارمون برمیگرده به سالها پیش . به اونها گفتیم " ما خودمون رو نمیکشیم " و برای هر چیز به آب و آتیش نمیزنیم . این چیزی بود که من و بولی ری همیشه میخواستیم به جوون تر ها آموزش بدیم.
نیازی نیست که 1 میلیون کار انجام بدی تا خودت رو نشون بدی . تمام چیزی که باید بتونی انجام بدی اینه که داستان رو درست بیان کنی , بدون اینکه خودت رو به کشتن بدی . تو باید به طول عمرت فکر کنی.
نظر او در مورد اینکه امروزه مردم همچنان Extreme Championship Wrestling رو یاداوری میکنن ، با اینکه یک دهه از فروپاشیش میگزره :
وقتی هوادارا به ما برخورد میکنن و با عشق و علاقه از اون زمان و کارهایی که ما در ECW میکردیم صحبت میکنن ، واقعاً تحت تاثیر قرار میگیریم . ما یک انقلاب به پا کرده بودیم که هرگز ایجاد نشده بود قبلش .
یک مجموعه ی مستقل که از South Philadelphia اومد بود . کسی فکرش رو نمیکرد .. بعد از مدتی به یکی از 3 کمپانی برتر و پرطرفدار رسلینگ تبدیل شد .
تا به حال فکر بازگشت به WWE رو داشته یا نه :
بهتون دروغ گقتم اگر بگم بازگشت به WWE به فکرم نرسیده . این چیزی که به فکر همه ی کسایی که یک روز اونجا بودن و رفتن میرسه ."
goldberg3
09-14-2012, 12:27 PM
خالکوبی جدید کریس جریکو
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
همانطور که در عکس بالا مشاهده میکنید کریس جریکو آرم گروه خود یعنی فوزی رو روی بازوش خالکوبی کرده
پ.ن:احتمال بازگشتش کمتر شد :12:
AƦAƾH
09-14-2012, 01:20 PM
مسابقات مورد علاقه زک رایدر :
زک رایدر استار WWE در یکی از برنامه های 'Long Island Iced Z' به 3 تا از مسابقه های مورد علاقش در تاریخ اشاره کرد .
این بازی ها به این ترتیب بودند :
دفاع " ماچو من " رندی سویج از تایتل WWF در مقابل " میلیون دلار من " تد دیبیاسی , در تاریخ 2 آگوست سال 1988 | دفاع از قهرمانی تگ تیم توسط The New Age Outlaws در برابر مانکایند و آل اسنو , در 6 اکتبر
سال 1998 اپیزودی از ماندی نایت راء | هالک هوگن و سید جاستیس مقابل آندرتیکر و ریک فلیر در ساتردی نایت مین ایونت , به تاریخ 8 فبریه سال 1992
اولین تی-شرت رایبک :
سایت WWE اولین تی-شرت از رایبک استار قدرتمند خود را برای فروش در WWEShop قرار داد .
از این لینک میتونید این محصول رو مشاهده کنید : اینجا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
استیسی کیبلر :
سایت WWE در مورد شایعات پیرامون جدایی استیسی و جورج کلونی مطلبی رو در سایت خود قرار داد .
" در هالیوود شایعه شد که استیسی کیبلر و جورج کلونی از هم جدا شدن ، حقیقت باشه یا نه , استیسی همچنان در قلب تمام WWE Universe هست . "
AƦAƾH
09-14-2012, 03:58 PM
پیش نمایش اسمکدان امشب :
اسمکدان امشب آخرین شوء قبل از برگزاری پی پر ویو نایت او چمپیونز میباشد .
مسابقاتی که برای این شو ضبط شده اند عبارتند از : دِمــیز مقابل سین کارا ، کیتلن در برابر بث فینیکس ، کین در برابر کوفی کینگستون ، تـِـنسای مقابل رندی اورتن و در مین ایونت شیموس مقابل دنیل براین .
WWE تمرکزش رو در شوء امشب روی موضوعات زیر میگزاره :
* آیا دنیل براین و کین میتونن تا نایت او چمپیونز با هم کنار بیان ؟
* چه کسی اینترکانتیننتال چمپیون " دِمــیز " رو چلنج میکنه ؟
* آیا کیتلن میتونه بر بث فینکس غلبه کنه ؟
* پیامد حکم بوکرتی در مورد برو کیک .
* آلـبـرتـو دلـریو چه ســوپرایزی برای شیموس و بوکرتی خواهد داشت ؟
شیموس و رایبک چند مسابقه پشت سر هم پیروز شدند ؟
رایبک بعد از راء گزشته تعداد برد های پشت سر هم خودش رو به عدد 30 رسوند ! این عدد مجموع بردهای وی در شوء های هفتگی و پی پی وی ها در امسال میباشد .
تنها استاری که به این رکورد نزدیک هست ، قهرمان سنگین وزن شیموس میباشد با تعداد 20 برد پشت سرهم ، که این هم مربوط به شوء ها و پی پی وی ها میباشد.
در بخش دیــواز هم در حال حاضر قهرمان چمپیون " لیلا " با 10 برد بهترین رکورد را داره .
AƦAƾH
09-14-2012, 04:34 PM
هال او فیمر Wwe " جیم راس " با یک آپدیت دیگه از وبلاگ خودش برگشت , هایلایت هایی از صحبت هاش رو میخونیم ...
- تردید ندارم که جری لالر زودتر از چیزی که فکر کنید به میز گزارشگری WWE بر میگرده به علاوه برگشتنش به رینگ ، اگر خودش اینرو انتخاب کنه . دکتر قلب او هم گفته که
کشتی گرفتن دوباره ی جری کاملاً شدنی هست .
- سی ام پانک سالها در این بیزینس برای " احترام " جنگیده و به نظر من این موضوع در یک مرحله به او ضربه میزنه و اونو تو دردسر میندازه , زمانی که WWE Champion رو
از دست داده باشه . یکشنبه در باستن من انتظار دیدن یک رقابت رو دارم . انتظار یک مسابقه ی طاقت فرسا رو دارم . جایی که هر دو استار همدیگرو جوری چلنج کردن که قبلاً هیچوقت
ندیده بودیم .
- چه قبول بکنه یا نه , پاول هیمن به این بیزینس برگشته تا چیزی رو در ذهن خودش ثابت کنه که مستقیماً روی نقطه ای از زندگیش تاثیر داره . هیمن نمیاد از شهر ها بگزره و چندتا چـِـک
رو جمع آوری کنه ، اگرچه او مجانی کاری نمیکنه . در آخر کار هیمن فرصت اینرو داره که یک میراث جدید بسازه ، چیزی که تا حالا بارها ثابت کرده .
- سر و صدای زیاد و فیدبک های خوبی در مورد NXT داشتیم . هفته ی بعد به اورلاندو FullSail برمیگردیم با حضور ویژه ی جان سینا که به ما مییونده . جان هرچقدر هم خسته باشه و
مشغول باشه ، باز هم برای کمک کردن و گرفتن پشت جوون ها وقت میگزاره .
- امیدوارم که در ماندی نایت راء تاریخ 1 اکتبر شب برگزاری " تقدیر از جیم راس " اوکلاهاما سیتی رو پـُـر ببینم . فقط آرزو میکنم که WWE اقبالش در شب من نسبت به شب پـَـت پترسون
در مونترال بیشتر باشه . جدی میگم , احساس بدی برای پــَـت دارم .
AƦAƾH
09-14-2012, 06:52 PM
محصولات جیم راس :
جیم راس در تــویتر خود اعلام کرد که محصولات JR's BBQ ( سـُـس مخصوص جی آر ) فروششون در خارج از کشور توسط شرکت American Soda
از اواخر این ماه آغاز خواهد شد !
ان اکس تی امشب :
امشب لایو ایونت ان اکس تی در Ft. Pierce, Florida برگزار خواهد شد .
گفته شده که داستی رودز هال او فیمر کمپانی WWE حضور ویژه ای در این شوء خواهد داشت .
مین ایونت این شوء هم بین سـِـت رُلینز و کودی رودز میباشد .
حضور یـک دیــوا در تور مصر :
صحبت هایی شده مبنی بر اینکه WWE اجازه ی استفاده از دیـوا ها رو در تور بعدی کمپانی که در مصر هست گرفته .
دیــوا ها در تور کشور قطر به علت قانون های سخت گیرانه این کشور ( لباس پوشیدن زنها) نتونستند حضور داشته باشند.
اما فعلاً برای تور کشور مصر میدونیم که یک دیــواز حضورش تایید شده . لیلیان گارسیا در تــویتر خود تایید کرد که به عنوان انانسر در این تور حضور داره .
Scofield
09-14-2012, 09:40 PM
تـ ـویـ ـیـ ـت گلدبرگ
همانطور که می دانید هفته ی گذشته گلدبرگ شایعه هایی که مبنی بر حضور او در دبلیو دبلیو ای بعنوان لجند تکذیب کرد .
در همین مورد امروز یکی از هواداران در تـ ـویـ ـتـ ــر از او پرسید : چرا او با دبلیو دبلیو ای قرارداد ننوشت ؟ گلدبرگ در
پاسخ گفت : دبلیو دبلیو ای هیچ وقت به من پیشنهاد نداد ..
خبری از جی بی ال
قهرمان سابق کمربند دبلیو دبلیو ای جی بی ال قرار است هفته ی آینده کوهنوردی خود را در کوه کیلیمانجارو در آفریقا
دوباره شروع کند . او در این مورد پستی در فـ ـیـ ـس بـ ـوک خود داده است که می توانید در این لینکــ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>********.com/pages/John-Layfield/194176253533) مشاهده کنید
خبری از اسمکدان بیست و دوم نوامبر
فرایدی نایت اسمکدان به تاریخ 22 نوامبر 2012 قرار است در The Van Andel Arena و در شهر Grand Rapids
, Michigan برگزار شود . پر سیل کــُد این اسمکدان " SHEAMUS " می باشد . شما می توانید بلیط های این اسمکدان را
در این لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)خریداری کنید .
حضور دیـ ـواهای کمپانی در PA
دیـ ـوا های دبلیو دبلیو ای آلیشیا فاکس ، کایتلین و روزا مندس قرار است در Gypsies Lounge حضور پیدا کنند .
این ایونت در شهر Mount Pocono , PA و این شنبه از ساعت 11 الی 1 برگزار خواهد شد
Scofield
09-14-2012, 10:06 PM
مـــصــاحــبـــه دنـــیـــل بـــرایــــان
دنیل برایان امروز صبح در 98.5 Sport Hub در شهر بوستون حضور یافت و مصاحبه ای انجام داد . برایان
مصاحبه ای خود را با صحبت در مورد سکته ی قلبی جری لاولر در ماندی نایت راء گذشته شروع کرد . او گفت :
من در حال اجرای Chin Lock بودم که متوجه شدم هواداران درون آرنا در حال نگاه کردن بیرون رینگ هستند ،
من فکر کردم که دعوایی بین هواداران رخ داده است ولی سپس متوجه شدم که برای جری لاولر اتفاقی افتاده است ، او
ادامه داد : جری لاولر خیلی خوش شانس بود و بک استیج خیلی نگران او بودند چون افراد حاضر در بک استیج مانند یک
خانواده به هم نزدیک هستند . دنیل برایان در مورد نام داخل رینگ خود ( دنیل برایان ) گفت : این نام قبلاً توسط ویلیام رگال
قبلاً با این نام در رینگ حضور یافته است ، او اسم های زیادی داشته است از جمله Buddy Peacock .او در مورد
وضعیت خود در رسلینگ گفت : من خیلی خوش شانس بودم که قبل از ورود به دبلیو دبلیو ای حدود 10 سال در
Independent Wrestling حضور داشتم و تجربه ی خوبی کسب کردم . او در مورد تفاوت بین رسلینگ و
ورزش های سرگرم کننده گفت : دبلیو دبلیو ای هر هفته 8 ساعت شوء دارد و امکان ندارد تمام 8 ساعت رسلینگ باشد
چون مردم از تماشای 8 ساعت رسلینگ خسته خواهند شد و به همین دلیل میان شوء ها باید مصاحبه ها و استوریلاین هایی
وجود داشته باشد تا مردم خسته نشوند . در آخر برایان در مورد مسابقه ی کلوچه خوری در ژاپن گفت که خیلی سرگرم کننده
بوده است .
Scofield
09-14-2012, 10:33 PM
کاور دی وی دی New World Order
کاور کتاب کودکانه میک فولی
عکسی از لاولر در بیمارستان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.