PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :: اخــبــار ورلــد رسـتــليـنـگ به تــاريـخ 16 ســپـتامبــر 2012 ::

AƦAƾH
09-16-2012, 10:08 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آپدیت جری لالر به زبان JR - پارتنر مایکل کول در NOC :

هال او فیم کمپانی جری " کینگ " لالر همچنان در حال ریکاوری از حمله ی قلبی که در ماندی نایت راء داشت هست . جییج راس به تازگی آپدیت از وضعیت او در تـویتر خود گفته :

" جری لالر هنوز در مونترال بستری هست . ولی هر روز بهتر میشه . فقط نیاز هست که آروم آروم رو به بهبود بره . هفته بعد میره خونه . "

همچنین جیم راس در مورد اینکه جری لالر در نایت او چمپیونز حضور نداره گفت :

" کینگ در پی پی وی نایت او چمپیونز نیست . اون روز دوشنبه یک حمله ی قلبی داشت . از والدینتون بپرسین تا توضیح بدن . مایکل کول تنها نیست , پیشنهاد میکنم ببینید . "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دیــوای Wwe برای شوء بچه ها ســـ کــ ســ ی هست ؟

بله تعجب نکنید ، این خبر جدید و داغ در مورد شوء جدید کمپانی یعنی Saturday Morning Slam هست .

به نظر میاد که روزا مــِـندِز برای برنامه ی کودک کمپانی که از کانال CW پخش میشه (Saturday Morning Slam ) زیادی هــات هست ! یعنی به علت اینکه برنامه برای کودکان هست

کمپانی احساس میکنه که حضور او ممکنه از نظر غریزه جــنـسی روی بچه ها تاثیر بزاره !

برای مثال در همین شوء اخیر برنامه وقتی که پریمو و اپیکو مقابل کوفی و آرتروث قرار گرفتن ، روزا مندز اصلاً دیده نشد !

گفتنی هست که Tv-G هست ، یعنی یک سطع پایین تر از قانون PG که در WWE هست !

همونطور که قبلاً نیز گفته شد برنامه مخصوص بچه ها هست و حتی هیچ حرکتی بر روی گردن انجام نمیشه .

آپدیت برنامه Classics On Demand :

این هفته در Classics On Demand اتفاقات زیر رو مشاهده خواهیم کرد :

Classics Rewind
* WWF Saturday Night's Main Event (1/4/86)
* WWF Saturday Night's Main Event (2/8/92)
* Monday Night Raw (6/9/97)
* Tuesday Night Titans (7/26/85)

WWE Legends
* WWE Hall of Fame 2012
* Macho Madness - The Randy Savage Ultimate Collection (Part 3 and 4)

TV Classics
* NWA Championship Wrestling (5/7/88)
* Monday Night Raw (10/26/98)

The Big Events
* WWF Survivor Series (1992)

WWE Hall of Fame
* Sherri Martel vs. Madusa Miceli (AWA Championship Wrestling, 6/12/87)
* Sherri Martel vs. The Fabulous Moolah (WWF All Star Wrestling, 8/25/82)
* Queen Sherri leads "Macho King" Randy Savage into action vs. "Hacksaw" Jim Duggan in a Crown Match (from Madison Square Garden, 10/28/89)
* Sherri Martel defends the WWF Women's Championship against Rockin' Robin (from the Philadelphia Spectrum, 2/6/88)

به همراه 10 مصاحبه ی قدیمی و کلاسیک از ماچو من رندی سویج ، با حضور سی ام پانک .

استار های سابق TNA به زودی در Wwe :

استار های سابق TNA , جسی نیل و دیوان در طی یک گفت و گو در تــویتر نشون دادن که قصد بازگشت به WWE رو دارن ، آن هم به زودی !

دیوان : "جسی نیل 6 روز در هفته ... آماده بشو ... تو یه چیزایی میدونی . منو تو میتونیم تگ تیم بشیم . من فکر میکنم این کار کنه ... حالا منو تو این کارو با هم میکنیم و دنیا مال ما میشه ."

جسی : " قطعاً به نظر یک نقشه میاد . فقط در یک استیج بزرگتر ... "

دیوان : " هـــم ... من مکانش رو میدونم . "

جسی : " به زودی یک روز میخندیم ... تو میدونی کجا !!"

دیوان : " تایید میکنم برادر . اوه نقشه رو طراحی کردم ... هـــا ! به زودی میبینمت ."

Scofield
09-16-2012, 10:53 AM
اتایر جدید جان سینا ( صورتی ؟! )

به گزارش از The Boston Herald جان سینا اتایر جدید خود به نام " Rise Above Cancer " که رنگ

صورتی نیز دارد را قرار است امشب در Hometown خود در بوستون و در پی پی وی نایت آف چمپیونز بپوشد . گفته می شود

وسط تی شرت جدید سینا لوگو Rise Above Cancer وجود دارد و کلاه آن نیز صورتی می باشد . گفته می شود سینا در ماه

اکتبر که ماه آگاهی ملی از سرطان پستان نیز این اتایر را می پوشد . دبلیو دبلیو ای قرار است با Susan G. Komen همکاری

کند و جان سینا نیز قرار است به نوعی در این همکاری شریک باشد . جان سینا در مورد دلیل این همکاری گفت : یکی از دلایلی که

من میخواستم با سوزان همکاری کنم این است که او جان برادر من را با تشخیص زود هنگام نجات داد . برادر کوچک جان سینا

Sean ماه نوامبر سال 2011 از سرطان مغر رهایی یافت . سینا ادامه داد : الان حال برادر من عالی است . او یک تومور غیرقابل

جراحی داشت و دلیل اصلی نجات زندگی او تشخیص زود هنگام بود . اگر چه این همکاری عجیب است اما 5 میلیون از بینندگان برنامه های

WWE مونث هستند . تریپل اچ مدیر اجرایی کمپانی در این مورد گفت : همکاری با سوزان خیلی هیجان انگیز است . عده ی زیادی از

طرفداران سینا و WWE مونث هستند و این مهم است که از آن ها حمایت شود . در زیر اتایر جدید ( صورتی ) جان سینا را مشاهده می کنید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
09-16-2012, 11:16 AM

مصاحبه ی جدید کورت انگل :

کورت انگل استار حال حاضر تی ان ای رسلینگ ، و سابق Wwe به تازگی صحبت هایی در مورد تفاوت تی ان ای و دبلیو دبلیو ای کرده .

ارتباط با هواداران :

" در تور های تی ان ای عکس العمل ، و تقابل زیادی از هوادارن میبینیم . من به مدت 7 سال با WWE بودم و فکر نمیکنم که یک بار هم دست یکی از هواداران رو در تورهای اروپایی لمس کرده باشم .

سیکیورتی خیلی فشار میورد ، ما به آرنا میرفتیم ، وارد ساختمان میشدیم و بعد از اون مستقیماً به اتوبوس میرفتیم و به هتل برمیگشتیم ... "

"ولی در تی ان ای جلسه های امضا دادن وجود داره ، با هوادارا صحبت میکنیم و اونهارو ملاقات میکنیم . حتی به رینگ میان . خیلی دوستانه هست . این چیزیه که من باهاش آشنا نبودم قبلاً . "

میخوای با چه کسی در WWE رقابت کنی ؟

من دوست دارم سرانجام با کسانی مثل دنیل براین و سی ام پانک مسابقه بدم . حقیقتش من واقعاً تحت تاثیر چیزایی که از براین میبینم قرار گرفته ام . "

" کورت همچنین در مورد رقابت بین TNA و WWE هم توضیح داد و گفت اعتقاد داره که ؛ احتمال وقوع یک جنگ دیگه در دوشنبه هست . ولی شاید تا 10 سال یا 50 سال آینده اتفاق نیفته .! "

AƦAƾH
09-16-2012, 01:43 PM

کامنت مشکوکی دیگه از مت مورگن + بازگشت به ... ؟! :

مــَـت مورگن استار سابق TNA و Wwe که مدتهاست به بازی با کلمات ادامه میده و به نظر قصد بازگشت به Wwe رو داره دیروز باز هم کامنتی مشکوک ارسال کرد .

او نوشت :

این هفته شوء های رسلینگ زیادی هستن .

Chicago.........Boston.......Pennsylvania....... کی میدونه ؟

کجا ظاهر خواهد شد ؟

گفتنی هست که این 3 مکان و شهر ، در این هفته میزبان 3 کمپانی مختلف هستن !

نایت او چمپیونز در باستن , ایونت "Death Before Dishonor X" از کمپانی Ring Of Honor در شیکاگو و لایو ایونت تی ان ای در پنسیلوانیا !

بازگشت مورگن به هاس شوء ... :

اما در نحایت ... مت مورگن در هاس شوء تی ان ای حضور پیدا کرد ! بر خلاف انتظار ها در این مدت که به نظر

میرسید مورگن به Wwe برمیگرده ، او از بین هواداران ظاهر شد و به Robbie E حمله کرد ! گفته میشه که او قبل از حضورش

اصلاً در بک استیج حضور نداشته ، و همچنین هیچکدام از رسلر ها خبر نداشتن که مت در آرنا حضور داره ، تا موقعی که اونو در طی ایونت دیدن !

AƦAƾH
09-16-2012, 03:01 PM

درگیری سی ام پانک با فرودگاه :

سی ام پانک قهرمان WWE Champion در تــویتر خود نوشت که ؛ دیروز داشتم به دست خط هواپیمایی آمریکا (American Airlines) داغون میشدم .

ظاهراً قهرمان Wwe یکسری مشکلات در پروازش پیش اومده بود .

این باعث شد که تعداد زیادی از هواداران سی ام پانک از طریق تــویتر به American Airlines تذکر بدن !

اونها هم در جواب یکی از هواداران که گفته بود باید به پانک ' احترام ' بزارید گفتند :

" نگران نباشید . سی ام پانک بیشترین احترام رو از American Airlines دریافت کرد . "

پاسخ زیگلر به شایعات ریک فلیر :

استار برند اسمکدان , دافل زیگلر به تازگی به شایعات پیرامون خودش و ریک فلیر پاسخ داد .

" من هم اینرو از مردم در تــویتر و اینترنت شنیدم ولی در زندگی واقعی نه از خود ریک فلیر و نه کس دیگری همچین چیزی نشنیدم . شایعه شایعه هست .

ریک یک لجند هست . تا جایی که من میدونم فکر نمیکنم اصلاً برای کمپانی کار کنه . "

شیموس در NOC :

شیموس و دیوید اوتانگا چند روزیست که در تــویتر با هم کل کل میکنن و در مورد بند شدن "برو کیک" کامنت میدن .

شیموس در آخرین پیام خودش نوشت که امشب با سابمیشن Texas Cloverleaf برنده ی بازی خواهد شد !

دکتر شــِـلبی کیست :

کسی که چند هفته ای نقشه دکتر شلبی رو در WWE بازی میکنه بازیگریست به نام Sam Huntington .

ایشون در سریال و فیلم های Law & Order, CSI: NY, CSI: Miami و Superman Returns نیز حضور داشته .

گفته میشه WWE از اجرای او بسیار راضی بوده در این مدت و به همین علت حتی قصد داره که او امشب

در نایت او چمپیونز تیم کین و دنیل براین رو همراهی کنه !

AƦAƾH
09-16-2012, 04:35 PM

لجندهای WWE خواهان گزارشگری در راء :

هانکی تانک من در کامنتی خواستار گزارشگری در راء به جای جری لالر شد .

او نوشت :

-" چه کسی خواهان دیدن Honky Tonk Man در راء برای پر کردن جای جری لالر و کمک به Wwe فقط برای یک شب هست ؟ "

اما رادی پایپر مخالف این نظر بود و به نظرش HTM برای اینکگار مناسب نیست .

او در پاسخ نوشت :

-" من میتونم جای جری رو تا بازگشتش بگیرم . راء مترکونه ! اگر Wwe هانکی تانک من رو جای لالر بزاره وقتش هست که دیگه دیدن راء رو متوقف کنیم ! "

دو نام بزرگ برای گزارش کردن راء و نایت او چمپیونز :

PWInsider اواخر شب گزشته خبر داد که جیم راس در باستن هست و آماده ی گزارش ایونت . اونها تایید نکردن موضوع

رو اما فکر میکنن که راس جای " کینگ " رو خواهد گرفت .

اما ؛

F4Wonline امروز صبح خبر داد که قهرمان سابق WWE Champion یعنی " John Bradshaw Layfield " مذاکراتش با

Wwe به توافق رسیده تا در نایت او چمپیونز و همچنین راء شب بعدش به عنوان گزارشگر حاضر بشه !

بعد از این Dave Meltzer توضیح داد که احتمالاً جی بی ال برای تنها دو شب حضور خواهد داشت ، چون او قرار هست به آفریقا سفر کنه .

شایعات پیرامون کــَـش کردن کیف توسط زیگلر :

صحبت های بسیار قوی در داخل WWE به گوش میرسه که دالف زیگلر امشب در نایت او چمپیونز کیف خود را کــَــش خواهد کرد .

چه اینکار انجام بشه چه نه , گفته میشه کمپانی احساس میکنه که خیلی زودتر دالف باید کیف خود را کـَـش کنه و زیاد طولش نده .

Scofield
09-16-2012, 06:53 PM
رتبه ی دبلیو دبلیو ای در یـ ـوتـ ـیـ ـوب

برای آخر هفته در تاریخ 12 سپتامبر ، دبلیو دبلیو ای توانست رتبه ی 8 را بدست بیاورد . این رتبه با

2,797,610 نفر بیننده کانال یـ ـوتـ ـیـ ـوب دبلیو دبلیو ای بدست آمده است .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

طعنه ی گروه Prime Time Players

تیتوس اونیل و درن یانگ به تازگی با طعنه در تـ ـویـ ــتـ ــر اعلام کردند که در نایت آف چمپیونز به مقابله با جنرال منیجر

برند راء AJ Lee خواهند پرداخت . آن ها نوشتند

" ما امشب در دهان یک فرد خواهیم زد . AJ Lee پرایم تایم پلیرز را از نامبر وان کانتندر بودن برداشت "

#BS#

خبری از ماریس

ماریس دیـ ــوای سابق کمپانی دبلیو دبلیو ای در تورنمنت Lupus LA Celebrity Poker و Rooftop Party

جمعه ی هفته ی گذشته شرکت کرد و گفته می شود این مسابقه برای پول بوده است .