AƦAƾH
09-16-2012, 10:08 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آپدیت جری لالر به زبان JR - پارتنر مایکل کول در NOC :
هال او فیم کمپانی جری " کینگ " لالر همچنان در حال ریکاوری از حمله ی قلبی که در ماندی نایت راء داشت هست . جییج راس به تازگی آپدیت از وضعیت او در تـویتر خود گفته :
" جری لالر هنوز در مونترال بستری هست . ولی هر روز بهتر میشه . فقط نیاز هست که آروم آروم رو به بهبود بره . هفته بعد میره خونه . "
همچنین جیم راس در مورد اینکه جری لالر در نایت او چمپیونز حضور نداره گفت :
" کینگ در پی پی وی نایت او چمپیونز نیست . اون روز دوشنبه یک حمله ی قلبی داشت . از والدینتون بپرسین تا توضیح بدن . مایکل کول تنها نیست , پیشنهاد میکنم ببینید . "
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دیــوای Wwe برای شوء بچه ها ســـ کــ ســ ی هست ؟
بله تعجب نکنید ، این خبر جدید و داغ در مورد شوء جدید کمپانی یعنی Saturday Morning Slam هست .
به نظر میاد که روزا مــِـندِز برای برنامه ی کودک کمپانی که از کانال CW پخش میشه (Saturday Morning Slam ) زیادی هــات هست ! یعنی به علت اینکه برنامه برای کودکان هست
کمپانی احساس میکنه که حضور او ممکنه از نظر غریزه جــنـسی روی بچه ها تاثیر بزاره !
برای مثال در همین شوء اخیر برنامه وقتی که پریمو و اپیکو مقابل کوفی و آرتروث قرار گرفتن ، روزا مندز اصلاً دیده نشد !
گفتنی هست که Tv-G هست ، یعنی یک سطع پایین تر از قانون PG که در WWE هست !
همونطور که قبلاً نیز گفته شد برنامه مخصوص بچه ها هست و حتی هیچ حرکتی بر روی گردن انجام نمیشه .
آپدیت برنامه Classics On Demand :
این هفته در Classics On Demand اتفاقات زیر رو مشاهده خواهیم کرد :
Classics Rewind
* WWF Saturday Night's Main Event (1/4/86)
* WWF Saturday Night's Main Event (2/8/92)
* Monday Night Raw (6/9/97)
* Tuesday Night Titans (7/26/85)
WWE Legends
* WWE Hall of Fame 2012
* Macho Madness - The Randy Savage Ultimate Collection (Part 3 and 4)
TV Classics
* NWA Championship Wrestling (5/7/88)
* Monday Night Raw (10/26/98)
The Big Events
* WWF Survivor Series (1992)
WWE Hall of Fame
* Sherri Martel vs. Madusa Miceli (AWA Championship Wrestling, 6/12/87)
* Sherri Martel vs. The Fabulous Moolah (WWF All Star Wrestling, 8/25/82)
* Queen Sherri leads "Macho King" Randy Savage into action vs. "Hacksaw" Jim Duggan in a Crown Match (from Madison Square Garden, 10/28/89)
* Sherri Martel defends the WWF Women's Championship against Rockin' Robin (from the Philadelphia Spectrum, 2/6/88)
به همراه 10 مصاحبه ی قدیمی و کلاسیک از ماچو من رندی سویج ، با حضور سی ام پانک .
استار های سابق TNA به زودی در Wwe :
استار های سابق TNA , جسی نیل و دیوان در طی یک گفت و گو در تــویتر نشون دادن که قصد بازگشت به WWE رو دارن ، آن هم به زودی !
دیوان : "جسی نیل 6 روز در هفته ... آماده بشو ... تو یه چیزایی میدونی . منو تو میتونیم تگ تیم بشیم . من فکر میکنم این کار کنه ... حالا منو تو این کارو با هم میکنیم و دنیا مال ما میشه ."
جسی : " قطعاً به نظر یک نقشه میاد . فقط در یک استیج بزرگتر ... "
دیوان : " هـــم ... من مکانش رو میدونم . "
جسی : " به زودی یک روز میخندیم ... تو میدونی کجا !!"
دیوان : " تایید میکنم برادر . اوه نقشه رو طراحی کردم ... هـــا ! به زودی میبینمت ."
آپدیت جری لالر به زبان JR - پارتنر مایکل کول در NOC :
هال او فیم کمپانی جری " کینگ " لالر همچنان در حال ریکاوری از حمله ی قلبی که در ماندی نایت راء داشت هست . جییج راس به تازگی آپدیت از وضعیت او در تـویتر خود گفته :
" جری لالر هنوز در مونترال بستری هست . ولی هر روز بهتر میشه . فقط نیاز هست که آروم آروم رو به بهبود بره . هفته بعد میره خونه . "
همچنین جیم راس در مورد اینکه جری لالر در نایت او چمپیونز حضور نداره گفت :
" کینگ در پی پی وی نایت او چمپیونز نیست . اون روز دوشنبه یک حمله ی قلبی داشت . از والدینتون بپرسین تا توضیح بدن . مایکل کول تنها نیست , پیشنهاد میکنم ببینید . "
دیــوای Wwe برای شوء بچه ها ســـ کــ ســ ی هست ؟
بله تعجب نکنید ، این خبر جدید و داغ در مورد شوء جدید کمپانی یعنی Saturday Morning Slam هست .
به نظر میاد که روزا مــِـندِز برای برنامه ی کودک کمپانی که از کانال CW پخش میشه (Saturday Morning Slam ) زیادی هــات هست ! یعنی به علت اینکه برنامه برای کودکان هست
کمپانی احساس میکنه که حضور او ممکنه از نظر غریزه جــنـسی روی بچه ها تاثیر بزاره !
برای مثال در همین شوء اخیر برنامه وقتی که پریمو و اپیکو مقابل کوفی و آرتروث قرار گرفتن ، روزا مندز اصلاً دیده نشد !
گفتنی هست که Tv-G هست ، یعنی یک سطع پایین تر از قانون PG که در WWE هست !
همونطور که قبلاً نیز گفته شد برنامه مخصوص بچه ها هست و حتی هیچ حرکتی بر روی گردن انجام نمیشه .
آپدیت برنامه Classics On Demand :
این هفته در Classics On Demand اتفاقات زیر رو مشاهده خواهیم کرد :
Classics Rewind
* WWF Saturday Night's Main Event (1/4/86)
* WWF Saturday Night's Main Event (2/8/92)
* Monday Night Raw (6/9/97)
* Tuesday Night Titans (7/26/85)
WWE Legends
* WWE Hall of Fame 2012
* Macho Madness - The Randy Savage Ultimate Collection (Part 3 and 4)
TV Classics
* NWA Championship Wrestling (5/7/88)
* Monday Night Raw (10/26/98)
The Big Events
* WWF Survivor Series (1992)
WWE Hall of Fame
* Sherri Martel vs. Madusa Miceli (AWA Championship Wrestling, 6/12/87)
* Sherri Martel vs. The Fabulous Moolah (WWF All Star Wrestling, 8/25/82)
* Queen Sherri leads "Macho King" Randy Savage into action vs. "Hacksaw" Jim Duggan in a Crown Match (from Madison Square Garden, 10/28/89)
* Sherri Martel defends the WWF Women's Championship against Rockin' Robin (from the Philadelphia Spectrum, 2/6/88)
به همراه 10 مصاحبه ی قدیمی و کلاسیک از ماچو من رندی سویج ، با حضور سی ام پانک .
استار های سابق TNA به زودی در Wwe :
استار های سابق TNA , جسی نیل و دیوان در طی یک گفت و گو در تــویتر نشون دادن که قصد بازگشت به WWE رو دارن ، آن هم به زودی !
دیوان : "جسی نیل 6 روز در هفته ... آماده بشو ... تو یه چیزایی میدونی . منو تو میتونیم تگ تیم بشیم . من فکر میکنم این کار کنه ... حالا منو تو این کارو با هم میکنیم و دنیا مال ما میشه ."
جسی : " قطعاً به نظر یک نقشه میاد . فقط در یک استیج بزرگتر ... "
دیوان : " هـــم ... من مکانش رو میدونم . "
جسی : " به زودی یک روز میخندیم ... تو میدونی کجا !!"
دیوان : " تایید میکنم برادر . اوه نقشه رو طراحی کردم ... هـــا ! به زودی میبینمت ."