PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جاستین بیبر من بزرگ میشوم.....

P A R A Z ! T
09-16-2012, 02:38 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

او از سن سیزده سالگی که برای اولین بار روی سن رفت دختران زیادی را در سراسر دنیا مجذوب خود ساخته است. اما اکنون جاستین خود را یک بزرگسال می داند و آماده حرکت به سوی پله های بالا تر می باشد.این خواننده هجده ساله در مصاحبه با "راین سیکرست" گفت: من میخواهم اثبات کنم که بیش از یک نوجوان هوس باز هستم.
این ستاره پاپ که او را به عنوان نوجوانی دختر نما می شناختند، از این برداشت مردم بسیار ناراحت شده قصد دارد خود را با توجه به آلبوم جدیدش بالغ بخواند.جاستین می گوید من اثبات می کنم که مردم اشتباه می کنند.من این را باور دارم که دیگر یک فرد بالغ شده ام. من مطمئن هستم که افراد مسن هم با شنیدن آلبوم جدید من، همگی تصدیق خواهند کرد که جاستین دیگر بزرگ شده است.
او در ادامه گفت من با این آلبوم به جایزه بزرگ "گرمی" می اندیشم، چیزی که از بچگی ذهن من را درگیر کرده بود.جاستین در حال حاضر در حال اجرای آلبوم جدید خود در آلمان می باشد. او امروز در فرودگاه فرانکفورت دیده شد.

سی ام پانک
09-16-2012, 03:31 PM
شتر در خواب بیند پنبه دانه را گهی لپ لپ خورد ** دانه دانه

Adhinos Musicious
09-16-2012, 03:36 PM
فقط دختر کوچولو ها و زن های ترشیده طرفدار جاستین بیبیر هستند :21:

sky star
09-16-2012, 04:14 PM
این بشر قبل از اینکه مشهور بشه خودش رو مقلده مایکل جکسون معرفی میکرد اما الان دیگه هیچ خبری از مایکل نیست اصلن مقایسه ی جاستین و مایکل اشتباهه

جاستین هیچ وقت در حد مایکل نمیشه مایکل رو یه دنیا دوست داشتند ولی جاستین چی؟ مایکل تو 15 سالگی به همراه برادراش تو خرابه ها تمرین میکرد ولی جاستین تو15 سالگی تو استخر با دخترا***میکنه!