PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :: اخــبــار ورلــد رسـتــليـنـگ به تــاريـخ 20 ســپـتامبــر 2012 ::

AƦAƾH
09-20-2012, 10:06 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جف هاردی علاقه مند بازگشت به WWE :

صحبت های زیادی در داخل کمپانی TNA هست مبنی بر اینکه " جف هاردی " قصد و علاقه داره که بعد از اتمام قراردادش در اوایل سال 2013

به کمپانی WWE برگرده !

احساس میشه که جف هاردی قصد داره برای یک دوره بزرگ دیگه به WWE بیاد تا پول زیادی هم به جیب بزنه . به دلیل اینکه او در طی چند

سال اخیر به خاطر مشکلات قانونی پول بسیار زیادی رو از دست داده .

همونطور که قبلاً هم گفتاه شد TNA میخواد که با دادن تایتل سنگین وزن و پیرزوی در باند فور گلوری ، جف هاردی رو برای ماندن و تمدید قرارداد ترغیب کنه.

تی ان ای میدونه که جف هاردی کاملاً بهترین ســِـلـِـر کمپانی در حال حاضر و قطعاً آینده نیز خواهد بود و دوست نداره وی رو به راحتی از دست بده .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ادج در تــویتـر :

ادج ســوپراستار سابق Wwe بلاخره به جمع تــویتریها پیوست .

شما میتونید از این آدرس او رو دنبال کنید . : @EdgeRatedR

کامنت J.r :

هال او فیم Wwe جیم راس در مورد اینکه هفته بعد شاید به راء برگرده کامنت جالبی داد و گفت :

" اگر راء من رو بخواد و نیاز به من داشته باشه ، آماده ام تا بهشون کمک کنم . اما موقعیت میتونه برای افراد دیگر هم باشه . من قبلاً اونجا بودم و اینکارو انجام دادم . "

ناراحتی برودس کلی :

یک داستان جالب از برودس کلی در مونترال ...

برودس کلی از اینکه هوادارا در راء مونترال به او رای ندادن و اینکه چهره ی خوبی نزد هوادارا نداشت کاملاً ناراحت بود .

بوکرتی نیز این موضوع رو دید و وقتی رفتار و عملکرد برودس کلی در این باره رو دید شروع به مسخره کردن برودس کرد ، تا

برودس به بوکرتی گفت که تنهام بزار !

شوکه شدن در بک استیج :

همونطور که در راء مشاهده کردید در طی بازی بین وید برت و جاستین گبریل به شدت صدای شعار " We Want Nexus "

به گوش میرسید .

این شعار هوادارا به شدت افراد در بک استیج راء رو شوکه کرده بود !

مین ایونت لایو ایونت های پیش رو :

به زودی تور اروپایی کمپانی از سر گرفته میشه .

برای لایو ایونت راء ، مین ایونت بین سی ام پانک و جان سینا در نظر گرفته شده .

همچنین بازی بین سانتینو مارلا و آنتونیو سیزارو اعلام شده .

دیگر استارهای حاضر در این لایو ایونت هم Kane, Daniel Bryan, Tensai, Brodus Clay, Zack Ryder, AJ Lee, Eve Torres و Layla هستند .

اما تور اسمکدان ...

مین ایونت بین شیموس و آلبرتو دلریو و بیگ شو هست .

مسابقه ی دیگر بین دالف زیگلر و رندی اورتن هست که مدل مسابقه رو هوادارا انتخاب خواهند کرد .

دیگر استارهای حاضر در تور اسمکدان : The Miz, Rey Mysterio , Wade Barrett , Cody Rhodes, Sin Cara, Kofi Kingston, R-Truth و Natalya میباشند .

درگیری سینا و پانک در تــویتر :

جان سینا اینبار در تــویتر خطاب به برد پانک کامنتی داد . او گفتت :

" اوه ... پانک ، تو با یک آدمی که مچ پاش ورم کرده بود و شونه اش آسیب دیده بود بازی کردی ... چیزی که میگم اینه ؛

وقتی خوب شدم ، به هوادارا نشون میدیم که کی قهرمان واقعی هست . و چرا از حرکات راک ، ماچو من و برت هارت مایه میزاری ؟ "

اما سی ام پانک هم که همچین مواقعی سکوت نمیکنه در جواب چنین گفت :

" من هم همین جراحی که تو الان انجام دادی سال 2010 داشتم و روز بعدش 8 مایل دویدم . ناله کردن رو بس کن . اشک هم میریزی بی مزه ؟ "

آپدیتی از اتفاقات مونترال :

در خصوص راء مونترال و حمله ی قلبی جری لالر ، گفته میشه ری میستریو و تریپل اچ در بک استیج زمانی که لالر در حال معالجه بود

به شکل قابل توجه ناراحت بودن و به شدت گریه میکردند .

بازگشت بیگ شو :

بیگ شو بعد از پی پی وی سامراسلم از صحنه ی WWE محو شد ، نه به علت مصدومیت , یک جور خشم بیگ شو از باخت بود .

در اصل بیگ شو خود درخواست مدتی تایم اف داشته و به مرخصی رفته . حالا گفته شده که بیگ شو در طی این هفته یا نحایت هفته های آینده به

رینگ WWE باز خواهد گشت ، که علت اصلیش هم مصدومیت جان سینا اعلام شده .

Scofield
09-20-2012, 10:41 AM
آماری جالب از تی شرت های جان سینا

به تازگی Arda Ocal Of The Baltimore عکسی از تمام تی شرت هایی که جان سینا در تلویزیون WWE

پوشیده است منتشر کرده است که تعداد آن ها به 25 می رسد . Ocal اعلام کرد که بیشترین تغییر تی شرت سینا در

رسلمنیا ، سامراسلم و سروایور سریس بوده است که در رسلمنیا 5 ، در سامراسلم 5 و در سروایور سریس 4 بار تی شرت

جدید پوشیده است که در نوع خود آمار جالبی است

صحبت های ادج

ادج به تازگی مصاحبه ای کوتاه با TheTVAddict.com داشته است که او در مورد کوتاه کردن موی خود قبل از

هال آو فیمر شدن گفت : من فقط از داشتن مو های بلند خسته شده بودم . من فقط قبل از اینکه هال آو فیمر بشوم موهایم

را کوتاه کردم . روز قبل آن من فکر کردم که چرا با مدل مویی جدید در استیج حضور پیدا نکنم ، پس کوتاه کردم !

تلاش کمپانی برای فیس کردن مکینتایر

دبلیو دبلیو ای در تیپینگ سـ ـوپـ ـراستارز هفته ی قبل درو مکینتایر را در نقش بیبی فیس جلوی جیندر ماهال حاضر کرد و

قصد داشت او را فیس کند اما به سرعت تصمیم خود را عوض کرد و او را همچنان هیل نگه داشت .

آپدیت بر روی استوری بیگ شو و شیمس

همونطور که قبلاً اعلام شد قرار است شیمس با بیگ شو استوری داشته باشد . گفته می شود به احتمال زیاد استارت

این استوری از هفته ی بعد زده می شود و برنامه ریزی شده است که شیمس از تایتل خود دربرابر بیگ شو در پی پی وی

Hell In A Cell دفاع کند .

عکس هایی از هوم ویدئو سی ام پانک

به تازگی سایت WWEDVDNEWS عکس هایی از هوم ویدئو سی ام پانک که مربوط به حضور او در Ring Of Honor

منتشر کرده است که می توانید در زیر آن ها را مشاهده کنید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Scofield
09-20-2012, 11:56 AM
آپدیت بر روی وضعیت کریشن

کریشن استار دبلیو دبلیو ای که چند ماهی است بدلیل مصدومیت در شوء های هفتگی و لایو اونت ها حاضر نمی شود قرار

است بزودی به کمپانی برگردد که هنوز تاریخ آن مشخص نشده است . گفته می شود کریشن در حال حاضر در حال ریکاوری

بعد از عمل می باشد .

آپدیت بر روی وضعیت جان لورنایتیس

همونطور که می دانید لورنایتیس باید عمل جراحی برای پارگی که داشته انجام دهد و گفته می شود او برای چندین ماه به

دور از رینگ خواهد بود . قرار بود او همچنان در لایو اونت ها و دارک مچ ها حضور پیدا کند ولی او گفت که بعد از عمل

بعنوان یک شخصیت به WWE Tv بر می گردد . همچنین لورنایتیس از استفاده ی او در لایو اونت ها در زمان مصدومیت

گله کرد .

دلیل غیب شدن سین کارا در اسمکدان هفته ی قبل

همونطور که قبلاً اشاره شد مسابقه بین سین کارا و کودی رودز در اسمکدان هفته ی قبل برای غیب شدن سین کارا بعد از

مسابقه در بکستیج ویرایش شد . پس از مسابقه فردی به دنبال او رفت اما شخص ماسک داری را در بکستیج پیدا نکرد و

گفته می شود که جاستین گابریل در این مورد گفت که او اینجا را ترک کرده است . مدتی بعد سین کارا در حال فیلمبرداری

یک بکستیج سگنمت مشاهده شد .

باتیستا بر روی پوستر MMA

باتیستا قرار است در تاریخ 6 اکتبر به مصاف Rashid Evans برود ( البته این Rashid Evans ، استار UFC

نمی باشد ) . این مسابقه از Direct Tv و CES Network پخش خواهد شد . عکس باتیستا بر روی پوستر :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
09-20-2012, 03:24 PM

اطلاعات جدید از بازگشت بیگ شو :

بیگ شو حضورش برای لایو ایونت آخر هفته ی کمپانی رسماً تایید شد . قرار هست که بیگ شو مقابل قهرمان WWE سی ام پانک

قرار بگیره ، کسی که پاول هیمن رو در کنار خودش خواهد داشت !

بیگ شو چند روزی زودتر از موعد ، از مرخصی برمیگرده , و دلیلش هم همیونطور که اعلام شده بود مصدومیت جان سینا هست .

بازی دیگه برای این لایون ایونت بین دِمیز و ری میستریو بود که البته این بازی تغییر کرد ، حالا میز با تنسای تیم میشه و مقابل ری میستریو و سین کارا قرار خواهد گرفت .

ویدر مقابل ریکیشی :

برای اولین بار ، ریکیشی استار سابق WWE و ویدر در تاریخ 12 اکتبر مقابل هم قرار خواهد گرفت !

این مسابقه در ایونت Pro Wrestling Syndicate شهر نیوجرسی برگزار خواهد شد .

بازگشت ادج به اسمکدان :

WWE اعلام کرد که هال او فیمر " ادج " در این هفته اسمکداون حاضر خواهد شد ! اونها در WWE.COM نوشتند :

" همچنان حس مالکیت در " چشمان ببر " , دارنده ی 11 بار قهرمانی جهانی مثل همیشه به صورت بحث برانگیزی به برند آبی میاد ، بعد از 1 سال .

دقیقاً چه حرفی رو میخواد به WWE Universe بزنه ؟ "

با ما باشید در اسمکدان جمعه شب ، SmackDown goes Rated-R!"

مت مورگان خواستار پوش شدن :

مت مورگن استار تی ان ای که چند وقتیست بر سر زبان ها افتاده ، به تازگی به TNA برگشته .

گفته میشه که او از ماه جولای با اریک بیشاف در مورد استوریلاین بازگشتش صحبت کرده بود .

اما مت مورگن اینبار خواستار حضور بیشتر و فعالیت در استوریلاین های مهم و بزرگتر کمپانی شده بود .

باید دید که اینطور خواهد شد و مت مورگن به خواسته اش خواهد رسید یا خیر ....

تولد افراد رسلینگ :

هال او فیمر کمپانی WWE " آرن اندرسون " امروز 54 ساله و دیگر هال او فیم جورج " هامر " ولنتاین 61 ساله میشود .

استار سابق WWE تونی گارِآ 66 ساله و مایک گراهام نیز 61 ساله خواهد شد .

AƦAƾH
09-20-2012, 05:39 PM

پاسخ مت هاردی به شایعت جف :

سوال های زیادی از مت هاردی در رابطه با شایعات پیرامون برادرش , جف هاردی پرسیده شده .

مت در تــویتر خود نوشت :

" جف نیازی به پول نداره و به پول اهمیتی نمیده . "

در پست اول همین تاپیک میتونید جزئیات این خبر رو مشاهده فرمایید ...

کامنت ویلیام ریگال در مورد براین و کین :

ویلیام ریگال در تــویتر خود پیامی در مورد کین و دنیل براین ارسال کرد :

" چه اتفاقی برای دنیل براین افتاد ؟! من میخواستم که اون تمام چیزهایی که من نتونستم به دست بیارم رو به دست بیاره ، و حالا اون یک هیولا رو در آغوش میگیره . مایوس شدم . "

بازگشت راک به US :

دِراک در تــویتر خود اعلام کرد که به آمریکا برگشته ، این یعنی اینکه کار فیلمبرداری فیلم جدیدش یعنی Fast 6 به پایان رسیده .

گفته میشه که صحنه ی آخر فیلم در UK فیلمبرداری و ضبط شده است .

Scofield
09-20-2012, 08:16 PM
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

آپدیت بر روی جان سینا : آیا او در راء حضور پیدا می کند ؟

جان سینا در تـ ـویـ ـتـ ــر تایید کرد که در لایو اونت آخر هفته ی راء حضور نخواهد داشت ولی گفت که در ماندی نایت راء

هفته ی بعد در آرنای The Times Union Center در Albany , NY حضور خواهد داشت . همچنین او امشب

در شوء لایو ان اکس تی در Full Sail به همراه قهرمان کمربند United States آنتونیو سزارو حضور پیدا می کند .

" ریکاوری ، روز دوم . بسیار کمتر بد اخلاق امروز ! من از WWE عذرخواهی می کنم و قول می دهم که در راء هفته ی

بعد در New York حضور پیدا می کنم . خیلی نفرت انگیز است ! " جان سینا نوشت : فرد مریض امشب در ان اکس تی

می باشد . من خیلی هیجان زده ام که اطلاع بدهم که بزودی بر می گردم . شما را در ماندی نایت راء می بینم .

همچنین اعلام شد که بیگ شو به جای سینا در لایو اونت های آخر هفته ی راء مقابل سی ام پانک قرار می گیرد .

اضافه شدن Big Boss Man به قسمت آلومنی

WWE.Com به تازگی پروفایل بیگ باس من را در قسمت آلومنی سایت قرار داده است که شما می توانید

پروفایل او که شامل عکس ، ویدئو و ... را در این " لینکــ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) " ببینید .