PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :: اخــبــار ورلــد رسـتــليـنـگ به تــاريـخ 21 ســپـتامبــر 2012 ::

AƦAƾH
09-21-2012, 09:47 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

انانسر جدید برای WWE :

به گزارش هال او فیم کمپانی ' جیم راس ' ، کمپانی گوینده ی ورزشی به اسم Tony Luftman به خدمت گرفته .

قرار هست که او امشب در تپینگ NXT کار خودش رو شروع کنه .

تونی در حال حاضر نیز برای کمپانی کار میکنه ، صدای او در برنامه ی "Saturday Morning Slam" شنیده شده !

هنوز صحبتی در مورد اینکه وی به راستر اصلی اضافه بشه نشده ، ولی با وجود بوکرتی به عنوان جنرال منجر , و بازگشت جری لالر که نامشخص هست

این موضوع احتمالش وجود داره !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

استار دیگر WWE زیر تیغ جراحی :

استار Wwe ' الکس رایلی ' در تــویتر خود اعلام کرد که در این هفته باید چند عمل جراحی انجام بده .

او در چند پیام مختلف نوشت :

" فکر میکنم باید به همتون بگم که من این هفته باید آرنج و زانوم رو عمل کنم . ممنون بابت ساپورت کردن . "

" به زودی امکانش باشه برمیگردم . "

" همیشه آماده ام . "

کامنت جف هاردی :

همونطور که میدونید دوشنبه در راء از طناب صورتی ( طناب وسط ) برای برنامه ی آگاهی از سرطان سـینه ، استفاده شد .

در همین رابطه جف هاردی تــویتی ارسال کرد و گفت :

" فقط نظرم ... همه ی طناب ها باید صورتی بودند . "

شکیل اونیل در بک استیج :

بسکتبالیست بازنشسته شده ' شکیل اونیل ' در بک استیج ایمپکت رسلینگ دیشب حضور داشت .

رییس کمپانی TNA دیکسی کارتر نیز عکسی از هوگن و شکیل ارسال کرد و نوشت :

" همه چیز در بک استیج ایمپکت دیوانه کننده بود ، با هوگن و شکیل خوش میگزرونیم . "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
09-21-2012, 02:01 PM

صحبت های جی بی ال در مورد پر کردن جای جری لالر ، کار کردن با مایکل کول و ....

- قهرمان سابق WWE به تازگی با The Miami Herald مصاحبه ای داشته که با هم هایلایتی از اونرو میخونیم .

کار کردن با مایکل کول در این هفته :

" من واقعا از گزارشگری اون هم با مایکل کول لذت بردم . فکر میکنم که اون یکی از بهترین play-by-play هایی هست که من تا به حال دیدم .

من خسته بودم و اشتباهات خیلی زیادی انجام دادم ، ولی خیلی خوب بود که برگشتم . واقعاً لذت بخش بود . من همیشه از نقش هیل در گزارشگری لذت میبرم .

در کل اونجا بودن خیلی باحال هست . "

پـُـر کردن جای جری لالر :

" گرفتن دعای خیر از جری لالر خیلی عالی بود . من نرفتم اونجا تا جای جری لالر رو بگیرم , من رفتم تا فقط جای خالی اونرو پر کنم .

من با جری صحبت نکردم ولی از اینکه او آگاه بود من جاش رو پر میکنم ، خوشحال بودم . من و جری در یک تاریخ به دنیا اومدیم (29 نوامبر) ولی نه در یک سال .

من از اتفاقی که برای او افتاد خیلی ناراحت شدم ، ولی در عوض خیلی خوشحال شدم که داره بهتر میشه .

من الان میفهمم چرا که حمله ی قلبی داشت جری ، به خاطر کار کردن با مایکل کول ! هرکس ممکنه که در کار با مایکل کول سکته کنه . "

آینده اش بعد از صعود به کلیمانجارو :

" من برنامه زیادی برای بعد از اون ندارم . اونها با من تماس گرفتن و خواستن که جای جری رو پر کنم , من هم خیلی خوشحال شدم . برنامه ی من

از Bermuda آغاز میشه ، که یعنی کار کردن با چند جوان در کارهای ریسکی . من یک پاییز پر مشغله داشتم . پس من فعلا ایده ای ندارم .

اونها در حال بررسی وضعیت جری هستن که آیا برمیگرده یا نه ، بوکرتی هم که جنرال منجر اسمکدان شده . نمیدونم ، من تو بحث های محرمانه اونها حضور ندارم .

من از آینده چیزی بیشتر از این نمیدوم که با امید و آرزوی سالم برگشتن از کوه ها بالا میرم . و امیدوارم که زنده برگردم تا با بچه های دیگه به کارمون در Bermuda برسیم . "

AƦAƾH
09-21-2012, 04:52 PM

پیش نمایش اسمکدان امشب :

اسمکدان امشب با حضور ویژه ی هال او فیم " ادج " آغاز میشه . مسابقه های تیپ شده امشب :

Natalya vs. Layla
, Kane vs. Damien Sandow
, Daniel Bryan vs. Cody Rhodes
, Kane and Daniel Bryan vs. Cody Rhodes and Damien Sandow
, Heath Slater vs. Brodus Clay
, Antonio Cesaro vs. Santino Marella
Alberto Del Rio and Dolph Ziggler vs. Randy Orton and Sheamus

شوء اسمکدان امشب روی موضوعات زیر توجه خواهد کرد :

* مین ایونت بین Sheamus & Orton vs. Del Rio & Ziggler چه تاثیری بر تایتل داره ؟

* چه چیزی ادج رو به خونه برگردونده ؟

* آیا دنیل براین و کین اسمکدان رو به یک مکان شاد تبدیل میکنن ؟

* آیا ایو به تهمت لیلا که گفته بود ؛ ایو با کیتلن کاری کره پاسخ خواهد داشد ؟

* آیا سانتینو مارلا میتونه بر آنتونیو سیزارو غلبه کنه ؟

راء در نیوجرسی :

راء برای اولین بار به Prudential Center , در شهر نیوجرسی خواهد رفت . این راء در تاریخ 10 دسامبر برگزار میشه .

بازی بین سی ام پانک و آلبرتو دلریو در برابر جان سینا و شیموس تبلیغ شده .

آغاز پیش فروش بیلط های این ایونت 26 سپتامبر از ساعت 9 صبح آغاز خواهد شد .

مقاله ی سایت WWE در مورد زیگلر و کیفش :

سایت WWE به تازگی مقااله ای رو راجع به دالف زیگلر و شرایطش برای کــَــش کردن کیف مانی این دِ بنک نوشته .

در این مقاله گفته شده که احتمالاً دالف زیگلر در فکر این هست که شیموس تایتل رو از دست بده و کیفش رو روی استار دیگه ای کــَـش کنه !

بازگشت راء به دو ساعت :

گفته میشه که WWE از اینکه راء 3 ساعته شده بسیار خوشحال هست و هیچ صحبتی در مورد بازگشت به دو ساعت نمیکنه .

یکی از دلایلی که اونها به این زودیها قصد بازگشت به دو ساعته شدن رو ندارن اینه که به خاطر 1 ساعت اضافه ای که اجرا میکنن

مبلغ بشتری از USA Network دریافت میکنن .

مواجه شدن سیزارو با سینا بعد از ان اکس تی :

قرار بود که دیشب سینا در دارک مچ مین ایونت ان اکس تی کشتی بگیره اما به دلیل مصدومیت این اتفاق نیفتاد .

سینا بعد از تپینگ به رینگ اومد و در مورد اینکه خیلی ناراحت از اینکه نمیتونه مسابقه بده . یکی از هوادارا گفته که سینا به نظر خیلی خسته میومد .

سینا از همه به خاطر پر کردن آرنا تشکر کرد و اعلام کرد هروقت خوب شد برای کشتی برمیگرده . در این جا آنتونیو سیزارو

حرفای سینا رو قطع کرد و با جان سینا به خاطر اینکه با او مبارزه نمیکنه کل کل کرد . اما جان سینا هم جایگزین خودش رو معرفی کرد

که او کسی نبود جز قهرمان سنگین وزن شیموس . شیموس سیزارو رو شکست داد و در کنار رینگ به امضا دادن به هوادارا مشغول شد .

مصاحبه ی جدید دمین سنداو :

دمین سنداو استار WWE در مورد لایو ایونت یکشنبه شب راء و اینکه به آرنایی که از اومده برمیگرده صحبتهایی کرد .

" این یک موفقیت بزرگ هست که تونستم این کاراکتر رو به WWE بیارم . اما وفقیت واقعی برای من این هست که WWE رو از نادانی پاک کنم .

این خیلی خوبه چون من با آرنای Worcester آشنا هستم کاملاً ، و هنوز چند تا از افراد گروه سنداو اونجا حضور دارن و در شوء هستن .

امیدوارم هواداران اینجا پذیرای پیام های من نسبت به جاهای دیگه باشن . چیزی که من میگم اینه ؛ درست کردن افراد جاهل و نادان . استارهای دیگه یک

سرمشق بد برای هوادارا در طول مدت بودند . همینه که من بر روی کارم و روشن فکر کردن مردم پافشاری خواهم کرد . "

Scofield
09-21-2012, 05:10 PM
نمایش دی وی دی های دبلیو دبلیو ای

گفته می شود دبلیو دبلیو ای قصد دارد دوباره دی وی دی های مستند خود را به نمایش بگذارد . همانطور که می دانید

برای اولین بار قرار است این کار در تاریخ 4 اکتبر برای دی وی دی های سی ام پانک در شیکاگو انجام شود . ظاهرا

انجام این کار برای بار دوم بستگی به استقبال از پروژه ی اول دارد .

تـ ـویـ ـیـ ــت های استاران در مورد NXT

ویکی گوئررو : دیشب Full Sail یه فرصت شگفت انگیز بود . تولید ، خدمه و استعداد ها خوب کار کردند و نتیجه

چشمگیر بود . #NXT#

تایسون کید : شوء ان اکس تی دیشب یک شوء الکتریکی بود و جمعیت هر رقابتی در آن جا را دوست داشتند .

صحبت های برت در مورد The Corre

وبسایت WWE به تازگی مقاله ای در مورد تشکیل دوباره گروه نکسوس منتشر کرده است که در آن صحبت هایی از برت

وجود دارد . برت گفت اگر قرار باشد که گروهی تشکیل بدهم ابداً The Corre را دوباره تشکیل نمی دهم . او ادامه داد :

من قطعاً The Corre را دوباره تشکیل نخواهم داد ، آقای روزنامه نگار . این بزرگترین افسوس من در طول 9 سال کریر

رسلینگ ـم بود ! #BarretBarrage#