PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :: اخــبــار ورلــد رسـتــليـنـگ به تــاريـخ 22 ســپـتامبــر 2012 ::

AƦAƾH
09-22-2012, 08:11 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

رفتن دیــوای بزرگ کمپانی در ماه بعد :

WrestlingINC خبر داد که دیــوای کمپانی یعنی Elizabeth Carolan که با نام بـِـث فینکس شناخته میشه ، به زودی کارش با

WWE به پایان خواهد رسید . به گزارش یک منبع , بـِـث فینکس در ماه اکتبر بازنشسته خواهد شد .

بـث فینکس کارش رو در سال 2006 و با پیوستن به تریش استراتوس ، در رایوری بین او و میکی جیمز آغاز کرد .

او توانست 3 بار قهرمان کمربند Womens بشود . بث فینکس امسال در حال گرفتن جای ماریس به عنوان طولانی ترین قهرمان دیــواز نیز بود

که البته 1 هفته قبل از رسیدن به این رکورد تایتل رو در راء 23 آپریل به نیکی بلا باخت .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کامنت جان سینا :

جان سینا پس از حاضر شدن در ان اکس تی کامنتی ارسال کرد و در اون گفت :

" ان اکس تی خیلی احساس برانگیز بود . fullsail یک دانشکده برجسته هست . شوء پر بود از استعداد ها . "

همچنین سینا به این موضوع اشاره کرد :

" روز سوم ریکاوری , دستم شبیه مــوز مونده شده . "

AƦAƾH
09-22-2012, 02:10 PM

مصاحبه جدید دِمــیز ...

به مناسبت بازگشت Wwe و راء به Wichita Falls در تاریخ 30 سپتامبر ، مــیز مصاحبه ای در مورد کاراکترش در فیلم Marine انجام داده که کاملاً ضد شخصیت در رینگ او هست .

" من اون کاراکتر رو از چند فیلم قدیمی متولد کردم ... بیشتر از فیلمهای Paul Newman , من به مدت 7 سال نقش آدم خوب بازی نکردم . "

مــیز که در زمان پرستش هالک هوگن و اولتیمات واریور بزرگ شد ، او روزی جرات کرد که پا به دنیای رسلینگ بزاره ، مربی کشتی او نیز بهش گفته بود

انتظار دریافت افتخاری رو در رسلینگ نداشته باش .

" من خیلی سخت تلاش کردم , خیلی بی رحمانه و آزار دهنده بود که بهم بگن تو موفق نمیشی . ولی اون حرف ها سوختن ... یکی از بهترین راهنمایی هایی

که به من شد و شنیدم از بیلی کیدمن بود که به من گفت ' باهاش کنار بیا ' . "

یک سال بعد دِ میز قهرمان سه گانه شد . بعد از به دست اوردن WWE Champion ، اینترکانتیننتال و تگ تیم چمپیونز . حالا او توضیح خواهد داد که چگونه به این موفقیت ها رسید .

من تلاش به فکر کردن کردم ، چه چیزی مردم رو عصبی میکنه ؟ آدم از خود راضی ، خودبین و پر مدعا ... این چیزی بود که خواستم در بیارم .

ولی وقتی در رینگ هستم اینارو پشت سر میزارم ، من درک میکنم که مردم چرا من رو بـــوووو میکنن . "

ریتینگ ایمپکت :

ایمپکت این هفته ریتینگ 1.01 رو به دست اورد که از هفته گذشته 0.97 بهتر بود .

شوء در کل 1.340 بیننده داشت .

Scofield
09-22-2012, 03:22 PM
خبری از بوکرتی و دلف زیگلر

دبلیو دبلیو ای قرار است بوکرتی جنرال منیجر اسمکدان و دلف زیگلر استار کمپانی را به Comic-Con در New York

در تاریخ 11 الی 14 اکتبر بفرستد . این شوء در Javits Center برگزار می شود و استاران دیگری از جمله خواهران بلا

ولوت اسکای و آنجلینا لـ ـ ـ ــاو در این Comic-Con حضور می یابند .

کتاب جدید میک فولی ؟!

میک فولی که به تازگی کتابی منتشر کرده است در تـ ـویـ ــیـ ــتــ ــر اعلام کرد که در صورت فروش این کتاب به اندازه ی

کافی در سال 2013 کتابی به نام " Halloween Book " با حضور دنیل برایان منتشر خواهد کرد .

اطلاعات بیشتر از دی وی دی پانک

سایت WWEDVDNEWS به تازگی اطلاعات جدیدی در مورد دی وی دی سی ام پانک منتشر کرده است که این اطلاعات شامل

افرادی است که در دی وی دی پانک مصاحبه کرده اند . این افراد به شرح زیر می باشد :

Ace Steel
Chez (best friend) and family
Chris Hero
Colt Cabana
Curt Hawkins
Daniel Bryan
Jim Ross
Joey Mercury
John Cena
Justin Roberts
Kofi Kingston
Lars Frederiksen
Lita
Michael Hayes
Natalie Slater (ex-girlfriend)
Paul Heyman
Scott Armstrong
The Miz
Triple H[/URL]
Zack Ryder

پوستر فیلم دِ راک

[URL=<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>]<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
09-22-2012, 05:46 PM

بازگشت بیگ شو به رینگ :

بیگ شو دیشب از تایم اف خودش برگشت و در لایو ایونت راء حضور داشت .

بیگ شوء توانست سی ام پانک رو در حالی که لامبرجک ها نیز در کنار رینگ حضور داشتن با قانون DQ شکست بده .

همونطور که قبلاً اعلام شد قرار بود بیگ شو از هفته ی دیگه برگرده ، ولی به علت مصدومیت جان سینا وی دیشب کار خودش رو از سر گرفت .

اطلاعاتی از دی وی دی nWo :

WWEDVDNews خبر داد که دی وی دی گروه nWo حدود 1 ساعت و 48 دقیقه برنامه مخصوص برای دیسک های Blu-ray خواهد داشت .

این بخش از فیلم بیشتر نشون دهنده ی صحبت های لجند های گروه nWo هست .

آپدیت بر وضعیت جان سینا :

سایت WWE ویدیویی جدید از صحبت با جان سینا قرار داده که در اون سینا صحبتهایی میکنه .

سینا در صحبتهاش گفته که ؛ جراحی دستش خیلی پیچیده تر از چیزی بوده که فکر میکرد . سینا قول داد که در راء این هفته از آپدیت وضعیتش خواهد گفت

و اینکه چه موقع میتونه به کارش برگرده ." گفته میشه جان سینا روز پنجشنبه ملاقاتی با دکتر خود داشته ، اما هنوز هیچ چیز از صحبت های اونها اعلام نشده .

بند جدید در اسمکدان :

همونطور که در اخبار اسمکدان خوندید هیث اسلیتر بعد از باخت به برودس کلی به همراهی درو مک اینتایر و جیندر مهال به برودس حمله کردن .

در خبرها اعلام شده که این 3 در بک استیج با مت استرایکر مصاحبه ای داشتن و یکسری رجز خونی در مورد کاراشون داشتن .

به نظر میاد که این 3 یک بند جدید رو در برند اسمکدان متولد کردن !

ادج خود را بازیگر معرفی میکند ؟ :

WWE همچنین بعد از بازگشت ادج به کمپانی گفت و گویی رو ترتیب داد که در اون ادج گفت همیشه بازگشت جلوی هوادارا لذت بخش هست .

ادج همچنین به اینکه کین وی رو در آغوش گرفت صحبت کرد و گفت که احساس خوبی داشت !

ادج در مورد بازیگریش هم صحبت جالبی کرد و گفت " بازیگری حسی به من میده که متوجه میشم دیگه نمیتونم کشتی بگیرم . "

ادج اضافه کرد که هیچوقت خودم رو بازیگر معرفی نخواهم کرد .

دین امبروس در رینگ :

دین امبروس استار دیگه ای بود که مثل بیگ شو در لایو ایونت دیشب راء حضور داشت .

او در برابر مایکل مک گلیکاتی قرار گرفت اما نتوانست موفق باشه و بازی رو به وی باخت .

AƦAƾH
09-22-2012, 06:12 PM

اخباری از بازگشت کیتلن :

WWE.COM گفت و گویی رو با کیتلن ترتیب داد که در اون کیتلن صحبت هایی کرد .

او در مورد استوریلاینش و مصدومیتی که گرفت صحبت کرد و گفت که کمی مشکل در تاندون هاش به وجود اومده .

و به همین دلیل چند هفته ای دور از میادین هست . او همچنین گفت که در هفته های بعدی بهتر از همیشه برمیگرده و ظاهر میشه ، و تایتل

مچ خودش بر سر دیــواز چمپیون رو که در نایت او چمپیونز از دست داد پس خواهد گرفت .

استار سابق WWE از بازنشستگی خارج شد :

سال 2009 بود که خبری منتشر شد ، آرماندو استرادا مسابقه ی بازنشستگی خود را در برابر مستر اندرسون در رسلینگ شو

Great Lakes Championship برگزار خواهد کرد . سال پیش هم متوجه شدیم که استرادا تحت قرارداد با WWE بوده ، از دسامبر 2010

تا جون 2012 . چون کمپانی میخواست از او به عنوان منجر استفاده کنه .

حالا به نظر میاد که آرماندو استرادا میخواد از بازنشستگی خارج بشه و بار دیگر مقابل اندرسون در شوء GLCW در Cedarburg, WI

تاریخ 209 سپتامبر قرار بگیره . حضور استرادا برای شوء های آینده ی GLCW نیز اعلام و تبلیغ شده .

ایونت بزرگ رسلینگ امشب :

یکی از بزرگترین ایونت های مستقل کشتی کچ در سال امشب در Fishkill, NY برگزار خواهد شد .

یک pre-show هم در کار هست که افراد مشغول به امضا دادن خواهند شد .

از جمله افرادی مثل :

Roddy Piper, Matt Hardy, Lita, Goldust, Vader, Jim Duggan, Angelina Love, Velvet Sky , Hulk Hogan و چند نام دیگر .

آغاز تور اسمکدان :

ایونت آخر هفته ی برند اسمکدان در Sarnia, Ontario آغاز خواهد شد .

گفته میشه رندی اورتن به خاطر حضور در فیلم Rounds 12: Reloaded حضور نداره و به همین دلیل مین ایونت

جدید بین Dolph Ziggler vs. Wade Barrett vs. Sheamus خواهد بود .

مسابقه ی دیگه بین تیم کین و دنیل براین مقابل کوفی کینگستون و آرتروث خواهد بود که دارندگان تایتل باید از عنوانشون دفاع کنند .

آپدیت رفتن بث فینکس از کمپانی :

چندین منبع مطمئن اعلام کردن که فینکس ماه دیگه از کمپانی خواهد رفت . خود بث فینکس هم به کمپانی اعلام کرده که انتظار داره در اواخر ماه اکتبر از کمپانی کنار میره .

منابع WWE به نظر از وضعیت بت فینکس در یک سال اخیر زیاد ســوپرایز نشدن .

بث فینکس در حال گزروندن وقت با دوســت پسـرش ادج در خانه ی خود در North Carolina هست . اگر او بخواد

جایی به غیر از WWE به کشتی گرفات خودش ادامه بده میتونه از نام بث فینکس استفاده کنه ، به دلیل اینکه وی قبل از ورود به

WWE از این نام استفاده میکرد .

Scofield
09-22-2012, 07:33 PM
اخبار و نتایج لایو اونت در State College , PA - بیگ شو در برابر سی ام پانک

در ابتدای شوء ای جی وارد می شود و سپس می گوید اینجاست تا خبر های بدی را بدهد ولی یکدفعه قهرمان کمربند WWE

حرف او را قطع می کند و می گوید که سینا مصدوم است و نمی تواند امشب در اینجا حضور پیدا کند ، بنابراین من با قانون

Forfeit برنده ام ولی ای جی میگه که این شوء من هست و من حریف تو را تعیین می کنم و او کسی نیست جز

" Big Show "

حالا ای جی میگه که مسابقه ی بعدی تگ تیم مچ بین ری میستریو ، سین کارا دربرابر تنسای و دِ میز می باشد .

مسابقه ی اول شروع شد و مسابقه ی بدی نبود که در نهایت گروه سین کارا و ری میستریو پیروز شدند اما بعد

از مسابقه دِ میز این پیروزی را نا عادلانه دانست و میستریو را به یک مسابقه ی یک به یک دعوت کرد که

میستریو نیز قبول کرد و مسابقه برگزار شد که به سرعت با انجام 619 ری میستریو پیروز شد . دمین سندو

در مونیتور ظاهر می شود و میگه که شما باید به قهرمان کمربند US احترام بگذارید و میگه که از تایتل خود

در برابر شخصی دفاع خواهد کرد . اعلام می شود که هواداران می توانند از بین 2/3 Falls Match و

لامبر جک مچ یکی را برای مسابقه ی پانک و بیگ شو انتخاب کنند . مسابقه ی بعدی بین برودس کلی و

هیث اسلاتر است که اسلاتر می گوید کسی اینجا Funasaurus را نمی بیند و فقط اینجا " One Man Band "

حضور دارد . مسابقه در نهایت با پیروزی برودس کلی تمام شد که پس از مسابقه تایسون کید وارد شد و با

برودس کلی در رینگ رقصید . نتایج نظرسنجی بین هواداران اعلام می شود که هواداران به مسابقه ی

لامبر جک 92 درصد و به مسابقه ی دیگر 8 درصد رای داده اند . مسابقه ی بعدی بین زک رایدر و

آنتونیو سزارو می باشد که این مسابقه با انجام حرکت Neutralizer از سوی آنتونیو سزارو به نفع او

به پایان می رسد اما پس از مسابقه زک رایدر فینیشر خود یعنی Ruff Ryder را بر روی سزارو اجرا

می کند و در رینگ خوشحالی می کند . مسابقه ی قبل از مین اونت بی دین آمبروزو و مایکل مکگیلیکاتی

برگزار شد که مسابقه ی جذابی بود و در نهایت مایکل مکگیلیکاتی با انجام حرکت Swinging Neck Breaker

پیروز شد . بالاخره می رسیم به مین اونت ; قبل از مسابقه ای جی وارد می شود و اعلام می کند که مسابقه لامبر جک

مچ است و پانک شروع به صحبت می کند و می گوید که او بدترین جی ام تاریخ است چون او یک زن است سپس پانک

قصد ترک رینگ را با تایتل دارد اما لامبر جک ها اجازه نمی دهند . در پایان بازی بیگ شو با اجرای WMD برنده ی

مسابقه میشه . نکته جالب اینجاست که بیگ شو در این شوء نقش فیس داشت و هواداران او را تشویق می کردند .