توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : `` مقاله : »» 4 استاری که میتوانند به زودی اخراج شوند «« ``
AƦAƾH
09-27-2012, 01:49 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از آنجایی که استعداد های کمپانی ، از شاخه ی NXT به شکل گسترده ای در حال پیدا کردن راه خود به بالای رنکینگ کمپانی هستند , وینس مکمن ناچار هست
که طی ماه های آینده , بهترین آرزوها رو در آینده برای تعدادی از ســوپراستارهای خود داشته باشه !
با توجه به شرایط یکسری از ســوپـراستارها و وضعیت کنونی اونها در کمپانی ، و میزان زمانی که فرصت حضور در رینگ و Tv رو دارن , 4 نفر هستند که احتمال میره
شانس بیشتری برای جدا شدن از WWE داشته باشن .
این سخت هست که به یک آدم بگی به زودی از کارت برکنار خواهی شد ، ولی قانون نا نوشته ی طبیعت و البته WWE این هست ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
»»» JTG «««
همچنان هواداران زیادی در WWE هستن که از اواسط سال 2010 , که تیم کرایم تایم ( Cryme Time ) منحل شد هنوز به این تیم علاقه دارند .
ولی از اون زمان ، جی تی جی ( JTG ) تلاش و کوشش کرد تا در مسابقات تکی هر طور شده برای خود جایی دست و پا کند .
در کنار این موضوع که او حتی به تازگی یک شخصیت و پرسونالیتی جدید برای خود در Tv به وجود اورده .
خیلی ها اعتقاد دارند که او بسیار خوش شانس بوده که تا همین جا هم تونسته در کمپانی حضور داشته باشه و بعد از صحبتهای جنجالیش هنوز اخراج نشده .
باورش سخته که در یک مقطع زمانی قرار بود از او به عنوان نقش اصلی فیلم Marine 3 نیز استفاده بشه !
اما به حر حال , وی یکی از شانس های اخراج شدن از کمپانی به حساب میاد .
»»» Yoshi Tatsu «««
شاید یوشی تاتسو به عنوان یک بیبی فیس در بازی های سطح پایین کمپانی کارامد باشه ، اما جدا از این یوشی هیچوقت توانایی
و استعدادی از خود به نمایش نزاشت تا به درجات بالاتر ، بهتر و بزرگتری در کمپانی دست پیدا کنه .
در رابطه با این موضوع شاید خیلی ها کمپانی رو سرزنش کنند که چرا به وی پوش مناسب داده نشده , ولی رکورد باخت هیچوقت روی کاغذ مناسب نیست .
هرچند که وی آدمی نشون نداده که اعتراض کنه یا در بک استیج مشکلی به وجود بیاره ، ولی به نظر وضعیت جالبی نسبت به دیگر افراد راستر نداره .
»»» Mason Ryan «««
متاسفانه به نظر رویای همه ی ســوپـراستارهای بریتانیایی مثل : درو مک اینتایر ، ویلیام ریگال و میسون رایان به پایان میرسه .
استار اهل ولز ، صحنه رو با حضور خودش در ترکیب تیم نکسوس جدید ( New Nexus ) در سال 2011 به انفجار کشوند .
یکی از اجزای کاملاً کلیدی گروه ...
ولی این روزها میسون رایان باید خوش شانس باشه که در شو ســوپـراستار مسابقه ای داشته باشه ،
اینطور که از وضعیتش پیداست WWE علاقه ای به وی نداره و اون رو مناسب نمیدونه .
»»» Ezekiel Jackson «««
احتمالاً باید حضور پر قدرت ازکیل جکسون رو نیز فراموش کرد , از اونجایی که وی خیلی کم در تلویزیون دیده میشه .
البته حقیـقـت این هست که جکسون در حال دست و پنجه نرم کردن و جنگیدن با مصدومیت هست ، مصدویمتی که میتونه یک کریر امید بخش رو کوتاه کنه .
ازکیل جکسون جزء دست افرادی هست که حداقل به خاطر فیزیکش مناسبش , رییس یعنی " وینس مکمن " به اون علاقه زیادی داره .
و او همچنان میتونه یک پوش خوب رو دریافت کنه اگر کمی صبور باشه .
ولی قبل از این ها ممکن هست که WWE به جای اینکه منتظر بمونه تا مصدویمت او از بین بره ، از کشتی گیرانی که پشت کارد موندن استفاده کنه و بیخیال ازکیل بشه ...
امیدوارم مورد توجهتون قرار گرفته باشه ...
با تشکر .
Capt. Flint
09-27-2012, 01:52 PM
جی تی جی و یوشی تاتسو و ازکیل جکسون که حقشونه :19:
ولی میسون راین خیلی حیف میشه کمپانی خیلی حقش رو خورده و بهش نامردی کرده :2:
راین کشتی گیریه که اگه همون اندازه ای که به رایبک توجه کردن بهش توجه میشد یه سوپراستار فوق العاده میشد
Sgt.Wollek
09-27-2012, 02:06 PM
واقعا واسه وینس و مسئولین کمپانی متاسفم !!!!!!
میسون راین میتونست یکی از استار های تاپ باشه اما هیچ
ما هیچی از میسون راین ندیدیم. چرا؟ چون هیچ وقت استفاده ای ازش نشد
به جاش این کار آقایان میان دنیل براین رو میکنن قهرمان سنگین وزن :22: واقعا که ..........
S.H.A.Y.A.N
09-27-2012, 02:16 PM
من هنوز از بعضي كارهاي كمپاني سر در نياوردم . ميسون رايان رو خيلي قدرتمند و تاثيرگزار وارد گروه نكسوس كردند , بعدش تبديل به فيس شد بعدشم ديگه توي TV ظاهر نشد ! اولين حضورش توي يكي از راوها مسابقه بين پانك و سينا بود كه اومد به هردوشون حمله كرد . Wwe ميتونست يه باتيستاي جديد بسازه اما شايد فكر ميكرد بها دادن به رايان يك ريسكه ! ولي به نظر من بايد اين ريسك رو ميكرد . مگه باتيستا چطوري به اينجا رسيد ؟ كمپاني بهش اعتماد كرد و اونم به خوبي خودش رو نشون داد حتي با اينكه به رستلرهايي مثل پانك و سينا و اج باخت اما هنوز كه هنوزه طرفداران باتيستا رو دوست دارن چون كاراكترش خيلي خوب ساخته شده بود . رايان نيز ميتونست همجين وضعيتي داشته باشه .
King Of Darkness
09-27-2012, 02:18 PM
من از این ازکیل جکسون و یوشی تاتسو حالم بهم میخوره.خمون اخراج بشن بهتره ولی میسون رایان حقش نیست.
میسون رایان همه چی برای قهرمان شدنش رو داشت ولی کمپانی هیچ توجهی بهش نکرد و همینجوری موندش.جی تی جی رو هم چون دوس دارم میگم بمون و گرنه اونم باید اخراج شه.
StArBuCk
09-27-2012, 02:22 PM
جا داره این جا یه مطلب را بیان کنم
میسون رایان غیر از فیزیک مناسب هیچ نکته مثبت دیگه ای برای کشتی گیر شدن نداره... وجای تعجب هست که اقای abdi شما اون را با یکی از بهترین استعداد های تاریخ مثل دنیل برایان مقایسه میکنید
اما ضعف های میسون رایان {فن هایی که به اجرا در میاره به صورت فجیع غیر حرفه ای و مبتدیانه .. اجرای نقش بسیار ضعیف ... کاریزما اندازه نخود ...کار با میکروفن هم دیگه نیازی به توضیح نداره ...} اصلا کی گفته هرکی هیکل مناسب داره باید **** استار بشه ؟؟!! دقیقا همون ضعف هایی که رایان داره برایان در اون فوق اسطوره است...
میسون رایان همون اول هم که وارد کمپانی شد به خاطر فیزیک مناسبش بود ولی در موارد دیگه ناتوان حتی سابقه کشتی گیری انچنایی هم قبل ورودش نداره ... ولی کمپانی سعی کرد طی زمان ضعف های اون را بر طرف کنه ولی نتونست الان هم به یک مهره سوخته تبدیل شد .. یه نکته دیگه هم که شاید مانع پیشرفتش شد این بود که هرکس نگاهش میکرد یاد مرحوم باتیستا میافتاد
در کل به نظرم از اول اوردن همچین کسی به این حرفه اشتباه بود
همچین کشتی گیر هایی هم شاید در نگاه اول جالب به نظر برسند ولی اگر پوش بگیرند و در سطح اول کشتی بگیرن تازه ضعف هاشون نمایان میشه
Sgt.Wollek
09-27-2012, 02:54 PM
Mr_Worldwide عزیز بحث سر هیکل مناسب نیست.
شما میگی میسون راین هیچی نداشت !!!! منم همینو گفتم. ما هیچ چی ازش ندیدیم. ولی واقعا فکر میکنید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کمپانی بهش توجه میکرد و میزاشت میسون پیشرفت کنه الان این حرفا رو نمیزدید !!!!!!!!
میسون راین فقط به پوش احتیاج داشت تا قدرت و توانایی شو به نمایش بزاره ولی .............
StArBuCk
09-27-2012, 03:08 PM
Mr_Worldwide عزیز بحث سر هیکل مناسب نیست.
شما میگی میسون راین هیچی نداشت !!!! منم همینو گفتم. ما هیچ چی ازش ندیدیم. ولی واقعا فکر میکنید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کمپانی بهش توجه میکرد و میزاشت میسون پیشرفت کنه الان این حرفا رو نمیزدید !!!!!!!!
میسون راین فقط به پوش احتیاج داشت تا قدرت و توانایی شو به نمایش بزاره ولی .............
والا همه چیز را که کمپانی به یه کج کار نمیده ...
بالاخره میسون هم باید یه چیزی از خودش نشون میداد
شما حتی اگر در بازی هاش توجه کرده باشید حتی فن هایی که به اجرا در میاورد کامل و صحیح نبود و این برای یک **** استار فاجعه است
Sgt.Wollek
09-27-2012, 03:11 PM
درسته ولی خب میسون تجربه آنچنانی نداره و میتونست پیشرفت کنه و جز استار های تاپ بشه
من همیشه رو حرفم هستم و میگم که میسون راین میتونست یکی از بهترین ها باشه ولی حیف که کنارش گذاشتن
StArBuCk
09-27-2012, 03:16 PM
به نظر من همون طور که از قدیم گفتن خوانندگی و بازیگری و.... ذاتی هست و باید تو خون فرد باشه ... کشتی گیر بودن هم همین گونه هست و کسی مثل میسون رایان برای کشتی گیر شدن ساخته نشده .... البته شاید هم چون سابقه زیادی در رسلینگ نداره و تجربه و تمرینات زیادی نداشته و دیر وارد این ورزش شده این گونه به نظر برسه
Daryl Dixon
09-27-2012, 03:27 PM
جی تی جی و یوشی تاتسو و ازکیل جکسون که حقشونه :19:
ولی میسون راین خیلی حیف میشه کمپانی خیلی حقش رو خورده و بهش نامردی کرده :2:
راین کشتی گیریه که اگه همون اندازه ای که به رایبک توجه کردن بهش توجه میشد یه سوپراستار فوق العاده میشد
دوست عزیز اگر به همین ازیکیل جکسون بها بدن از صد تا سی ام پانک بیشتر میرزه ازیکیل جکسون کسیه که رو بیگشو بادی اسلم زده و در مقابل فینیشر وید برت تسلیم نشده و گرت کالی رو با سابمیشن وحشتناک خودش تسلیم کرده پس قبل از حرفی که میخواید بزنید اول کمی روش فکر کنید:1:
Capt. Flint
09-27-2012, 06:12 PM
دوست عزیز اگر به همین ازیکیل جکسون بها بدن از صد تا سی ام پانک بیشتر میرزه ازیکیل جکسون کسیه که رو بیگشو بادی اسلم زده و در مقابل فینیشر وید برت تسلیم نشده و گرت کالی رو با سابمیشن وحشتناک خودش تسلیم کرده پس قبل از حرفی که میخواید بزنید اول کمی روش فکر کنید:1:
موافقم باهات ولی این اواخر دیگه گند زد و سقوط سریع و خیلی بدی هم داشت
MAMAD
09-27-2012, 08:06 PM
من که کلا سر رشته در کج ندارم دوستان همه استادن ولی یه صحنه از ازگیل جکسون یادمه که بیگشو رو بلند کرد زدش زمین همینطور که دوستمون گفتن
بعد اون فیگور معروفش رو گرفت:136:
تو ذهنم مونده
Daryl Dixon
09-27-2012, 08:08 PM
موافقم باهات ولی این اواخر دیگه گند زد و سقوط سریع و خیلی بدی هم داشت
این تقصیر خودش که نیست تقصیر این کمپانی مزخرفه
Ғ Д † Д Ł β
09-27-2012, 10:26 PM
دوستان حرفاي خنده دار نزنن لطفا
ميسون رايان كسي بود كه توسنته بود تو fcw قهرماني سيگين وزن رو از ان خودش كنه
اونوقت اون ذاتش رسلر نيست و برايان نيم وجبي استعداد رسلينگه ؟
امثال رايان نيازي نيست كه فن داشته باشن و ميتونن از استيل و هيكل خوبشون بهره ببرن
كسايي مثه باتيستا و گلدبرگ و لزنر بيشتر حركاتشون قدرتي هست و نيازي نيست كه فن خاصي بزنن
همين كه باتيستا و گلدبرگ نفر روبروييشون رو ليفت ميكنن و خيلي راحت پرتش ميكنن بيرون نيازي هست به فن زيبا ؟
ميسون رايان فقط و فقط مثل خيليا چوب برنامه هاي غلط كمپاني رو خورد
كسي كه خيلي راحت تونست از پس امثال كين و بيگ شو بر بياد يه مصدوميت بد موقع سراغش اومد و توسط كمپاني بيرون گزاشته شد
بهترين كار براي ميسون رفتن دوباره به fcw يا عزيمت به tna هستش
البته اگه دوس داشته باشه به دور از pg باشه
S.H.A.Y.A.N
09-27-2012, 10:35 PM
بابك جان من با صحبت هات در مورد ميسون رايان كاملا موافقم ولي همين دنيل برايان نيم وجبي هم قبل از اينكه وارد Wwe بشه تو ROH و چندين كمپاني ديگه سابقه كشتي گرفتن داشته ! تازه اونجا بهتر از الان كشتي ميگرفت .
StArBuCk
09-27-2012, 10:41 PM
دوستان حرفاي خنده دار نزنن لطفا
ميسون رايان كسي بود كه توسنته بود تو fcw قهرماني سيگين وزن رو از ان خودش كنه
امثال رايان نيازي نيست كه فن داشته باشن و ميتونن از استيل و هيكل خوبشون بهره ببرن
كسايي مثه باتيستا و گلدبرگ و لزنر بيشتر حركاتشون قدرتي هست و نيازي نيست كه فن خاصي بزنن
همين كه باتيستا و گلدبرگ نفر روبروييشون رو ليفت ميكنن و خيلي راحت پرتش ميكنن بيرون نيازي هست به فن زيبا ؟
ميسون رايان فقط و فقط مثل خيليا چوب برنامه هاي غلط كمپاني رو خورد
كسي كه خيلي راحت تونست از پس امثال كين و بيگ شو بر بياد يه مصدوميت بد موقع سراغش اومد و توسط كمپاني بيرون گزاشته شد
بهترين كار براي ميسون رفتن دوباره به fcw يا عزيمت به tna هستش
البته اگه دوس داشته باشه به دور از pg باشه
دوست عزیز فکر کنم سو تفاهم شده...در ابتدا باید بگم رایان کلا سر جمع 3 سال کشتی گیر نبوده در همه لیگ های رسلینگ{البته اونجور که من مطلع هستم}
و این که گفتم سابقه کشتی گیری خاصی نداره مربوط میشه قبل از وارد شدن به wwe و این که شما گفتید قهرمان سابق fcw بودند خب fcw هم بخشی از wwe هست و 99 درصد کسایی که در شو های معروف کمپانی حاضر میشن حداقل برای چند هفته هم شده اونجا بودند پس fcw سابقه رسلینگی حساب نمیشه
در مورد فن هاش هم بنده نگفتم زیبا نیست و فن های خوبی نیست و ایرادی از نوع فن هاش نگرفتم.... بلکه گفتم فن هایی که اجرا میکنه خیلی مبتدیانه اونا را اجرا میکنه و اکثر فن هایی که اجرا میکرد کامل و صحیح نبود ... حتی یک سوپلکس ساده را هم در اجرا کردنش ناتوان بود..یا حتی ساید اسلمی که فنیشرش بود
در مورد برایان هم والا نمیدونم چی بگم ... چرا همه کشتی گیر بودن را به هیکل میدوند ...مگه wwe کمپانی پرورش اندام هست؟؟!
و این که گفته بودید از پس بیگشو و کین به راحتی بر میومد خودتون باید بهتر بدونید اگر کمپانی بخواد سانتینو هم میتونه تیکر را تسلیم کنه این حرف که نشد دلیل ...
Ғ Д † Д Ł β
09-27-2012, 11:03 PM
دوست عزیز فکر کنم سو تفاهم شده...در ابتدا باید بگم رایان کلا سر جمع 3 سال کشتی گیر نبوده در همه لیگ های رسلینگ{البته اونجور که من مطلع هستم}
و این که گفتم سابقه کشتی گیری خاصی نداره مربوط میشه قبل از وارد شدن به wwe و این که شما گفتید قهرمان سابق fcw بودند خب fcw هم بخشی از wwe هست و 99 درصد کسایی که در شو های معروف کمپانی حاضر میشن حداقل برای چند هفته هم شده اونجا بودند پس fcw سابقه رسلینگی حساب نمیشه
در مورد فن هاش هم بنده نگفتم زیبا نیست و فن های خوبی نیست و ایرادی از نوع فن هاش نگرفتم.... بلکه گفتم فن هایی که اجرا میکنه خیلی مبتدیانه اونا را اجرا میکنه و اکثر فن هایی که اجرا میکرد کامل و صحیح نبود ... حتی یک سوپلکس ساده را هم در اجرا کردنش ناتوان بود..یا حتی ساید اسلمی که فنیشرش بود
در مورد برایان هم والا نمیدونم چی بگم ... چرا همه کشتی گیر بودن را به هیکل میدوند ...مگه wwe کمپانی پرورش اندام هست؟؟!
و این که گفته بودید از پس بیگشو و کین به راحتی بر میومد خودتون باید بهتر بدونید اگر کمپانی بخواد سانتینو هم میتونه تیکر را تسلیم کنه این حرف که نشد دلیل ...
اولن بنده خدا ميسون قبل ورود به FCW 3 سال سابقه رسلينگ داشته
به خاطر هيكل خوبش و استعدادي كه دشات خيلي زود جذب WWe ميشه
با بدست اوردن كمربند سنگين وزن مسئولاي كمپاني رو مجبور ميكنه كه ازش به عنوان يه استار تاپ استفاده كنن
در مورد اجرا كردن فن هم بايد بگم كه كاملا از لحاظ ظاهري داري حرف ميزني
انتظار داري ميسون رايان موقع زدن اسلم مثه ري ميستريو تو هوا چرخ بزنه ؟
بنده خدا باتيستا هم باتيستا بمب رو به زور ميزد
حالا اينا يه طرف شما حريفاي اخر ميسون رايان رو يه مروري كني بد نيست
بيشترشون ميدل ويت يا هوي ويت بودن
زدن سوپلكس يا اسلم چندان كار راحتي نيست اونم روي شخصي مثه كين يا بيگ شو و كالي
در مورد برايان هم چون شما حرف از استعداد زدي و با رايان مقايسش كردي گفتم
و در نهايت بايد بگم بله كمپاني باشگاه بدنسازيه
وقتي ميگيم كمربند هوي ويت استار بايد يا مثه گلدبرگ و باتيستا و لزنر عظلاني باشه ، يا مثه كين و آندر تيكر چهار شونه و قرص و محكم باشه و يا مثه بيگ شو از وزن بالاي برخوردار باشه
استاراي موفق رو يه مرور كني ميبيني كه عظلات و زيباي بدنشون تو پيرفتشون خيلي موثر بوده
باتيستا ، لزنر ، كالي ، لشلي ، لوگر ، هوگان ، اولتيميت وارير ، گلدبرگ و .... همشون كسايي بودن كه رو پرورش اندامشون هم به اندازه مهارتهاي رسلينگشون كار ميكردن
حالا كمپاني اومد و شيرين عقلي كرد و هوي ويت رو داد دست كسي مثه ميستريو يا همين برايان ديگه بماند !
StArBuCk
09-27-2012, 11:22 PM
با بدست اوردن كمربند سنگين وزن مسئولاي كمپاني رو مجبور ميكنه كه ازش به عنوان يه استار تاپ استفاده كنن
وقتي ميگيم كمربند هوي ويت استار بايد يا مثه گلدبرگ و باتيستا و لزنر عظلاني باشه ، يا مثه كين و آندر تيكر چهار شونه و قرص و محكم باشه و يا مثه بيگ شو از وزن بالاي برخوردار باشه
استاراي موفق رو يه مرور كني ميبيني كه عظلات و زيباي بدنشون تو پيرفتشون خيلي موثر بوده
باتيستا ، لزنر ، كالي ، لشلي ، لوگر ، هوگان ، اولتيميت وارير ، گلدبرگ و .... همشون كسايي بودن كه رو پرورش اندامشون هم به اندازه مهارتهاي رسلينگشون كار ميكردن
حالا كمپاني اومد و شيرين عقلي كرد و هوي ويت رو داد دست كسي مثه ميستريو يا همين برايان ديگه بماند !
با این صحبت شما باید هرکس هیکل و فرم مناسب داره باید اسطوره بشه ..... با عرض معذرت پس پرو رسلینگ دیگه پشمه.....اگر قرار باشه قدرت و هیکل حرفه اول را تو کشتی کج بزنه و پرمویی نباشه پس دیگه چه دردی هست wwe نگاه کنیم ufc تماشا میکنیم واقعی هم هست .. پس فرق کشتی الان با با ده 80 چی میشه؟! الان wwe بیش از این که هیکل مورد نظرش باشه به فکر اینه **** استار هایی داشته باشه بتونن پرومو اجرا کنن با تماشاچی ها ارتباط بر قرار کنن .. درگیر شن ... حتی با همین شیوه الان هم کمپانی داره اکثر طرفدارانش را از دست میده خدا به داد روزی برسه که بخواد شیوه دهه 80 را اجرا کنه کشتی نمایشی با افراد غول پیکر بدون هیچ پرموییی .. قبول کنید کسی مثل رایان هیچ ارزشی برای این زمان کمپانی نداره...همین مسترز هم دقیقا مثل وضعیت رایان را داشت.. الان به کشتی گیر هایی که به جز هیکل چیزی ندارند بهایی داده نمیشه
همین گلدبرگ و باتیستا هم شک نکنید به غیر از هیکلشون نکات مثبت دیگه ای هم داشتند و گرنه عمرا بها میگرفتند درسته در پرمو اجرا کردن و میکروفن به دست شدن لجند نبودن ولی به اندازه رایان هم ناتوان نبود
در مورد نحوه اجرا کردن حرکات رایان هم هنوز همون عقیده را دارم مثل یک اماتور فن اجرا میکرد
Ғ Д † Д Ł β
09-28-2012, 12:22 AM
Ғ Д † Д Ł β
09-28-2012, 12:24 AM
SHAHIN
09-28-2012, 11:44 AM
درود
گفتم یه نظر کلی بدم
1-جی تی جی که باید از اول با شد یک تگ تیم هیل و کوبنده درست میکردن که همه بزنن و به هیچ کس رهم نکن ولی چون از اول اینطوری نبودن خیلی به دل نمیشستن و بعد رفتن شر هم که جی تی جی تبدیل شد به یه بازنده پس بهتره بره
2-یوشی تاتسو هم چیزی نمیگم ولش کن
3-میسون رایان که واقعا فوق العاده بود و کار احمقانه ای بود که قرار بره به نظر من اونا با یک بتل رویال میتونستن اون حریف بعدی پانک کنن همون کاری که واسه رندی انجام دادن و از دست دادن اون بدترین کار ممکنه
4-ایزیگیل جکسون هم که به نظر من اگه یه هیل ثابت بود بهتر بود تا یه فیس یه زمانی به بیگ شو فینیشر میزد ولی تو یه مسابقه کمتر از 5 دقیقه باخت از هنری اگه بتونن دوباره هیلش کنن بهتره تا برفستن بره
ولی در مورد اون دوستمون که یوزرش Mr_Worldwide
برادر میسون مگه چنتا پرمو انجام داد که میای میگی نمیتونه خوب پرموی انجام بده یا اینکه خوب فن اجرا نمیکرد شما بورو پاور بمبش به رندی ببین ببین چطوری رندیو کوبوند که رندی حال بلند شدن نداشت یا مثلا اسپیرش به کین بیگ شو و.....فکر کنم شما فکر کردی رایان فینیشرشو باید مثل بازی های پلی اسایش اجرا کنه...معلومه که نه همون فینیشر هم که خیلی حا زور زدنشو ندارن و یه چیز دیگه رایان خوب با هواداران ارطباط برقرار میکنه زمانی که تم سانگش به صدا در میومد کمک بعضی ها مثل سین کارا زک رایدر میومد تماشا چیان انقدر خوشحال میشدن که انگار یه تاپ فیس رندی یا کین امده.پس همه اینا نشون میده که رایان یه باتیستا جدید بود ولی چون وینس خود باتیستا نخواست کسی که شبیهش باشه هم نخواست
sky star
09-28-2012, 12:33 PM
بدبختیه جی تی جی از زمانی شروع شد که با شد (هم تیمیش) مشکل پیدا کرد و گروهشون از هم پاشید بعد از اون اتفاق جی تی جی روز به روز ضعیفتر شد اصلا باید همون موقع که شید از کمپانی رفت اونم میرفت این طوری حداقل میتونست تویه تی ان ای فعالیت کنه اما الان فکر نکنم حتی تی ان ای هم اونو بخواد!
یوشی تاتسو هم استاره کاملا متوسط به پایینی محسوب میشه و اصلا همون بهتر که بهش بها ندادند.
تنها کسی که تو این جمع واقعا ادم از رفتنش ناراحت میشه میسون رایان هستش استاری که همه انتظار داشتند بتونه جایه خالیه باتیستا رو تو کمپانی پر کنه ولی اون هم قربانی سیاستهایه نادرسته کمپانی شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.