PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبتهاي جديد باتيستا در مورد انگيزه ورود به mma

S.H.A.Y.A.N
10-02-2012, 08:34 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

رستلر سابق Wwe , باتيستا كه كار خودش رو اين شنبه در MMA در پراويدنس , رود ايلند اغاز خواهد كرد طي يك مصاحبه با MMAJunkie.com از انگيره خودش براي حضور در اين حرفه صحبت كرده كه در زير مشاده ميكنيد :

من ميدونم براي بعضي از مردم سخته كه درك كنن . واضحه كه من بخاطر پولي كه در Wwe ساختم وارد اين حرفه نشدم يا مثلا فكر ميكنم كه قهرمان UFC ميشم . باتيستا در ادامه ميگه : من فقط ميخوام تجربه كسب كنم . من هيچ انگيره مخفي در خودم ندارم . من فقط ميخوام اين كار رو انجام بده چون خيلي دوست دارم .

با بك گراند باتيستا در پروفشنال رستلينگ تعدادي از علاقه مندان MMA تلاش اون براي ورود به اين شغل رو ناديده ميگيرن . قهرمان سابق Wwe ميگه اون هيچ عجله اي براي متقاعد كردن اونا نداره . باتيستا در ادامه صحبت ميكنه : براي چنين مردمي گفتن اون چيزي كه ميخوام بگم ممكنه مهم نباشه . من اين كار رو به دلايل شخصي انجام ميدم . من مدتي پيش با King' Mo Lawal كه بعد از اينكه براي اولين بار وارد رستلينگ حرفه اي شده بود صحبت ميكردم و اولين چيزي كه اون به من گفت اين بود كه به حرف مخالفان گوش نده چون اونا بي دليل مخالفت ميكنند .