PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه ی پاول بریر : صحبت در مورد 3 استار مورد علاقش ، کار با آندرتیکر و کین ××

AƦAƾH
10-04-2012, 05:48 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پاول بریر منجر افسانه ای آندرتیکر و کین به تازگی مصاحبه ای رو انجام داده که در اون ، در مودر 3 استار مورد علاقش , بهترین لحضه ی اتیتود اِرا و ... صحبت کرده .

بریر توضیح داد :

" سی ام پانک فوق العاده هست . من پانک رو بالای سینا قرار میدم . من اصلاً قبلاً اونرو نمیشناختم تا برگشتم و توسط ادج دزدیده شدم . او توانایی ذهنی و بدنی بالایی برای اجرا داره .

اون همه ی اینهارو از روی روش خودش , صحبت با تیکر و کین به دست اورده . او مثل اسفنج هست ، همه چیز رو جذب میکنه . من فکر میکنم او شگفت انگیز هست .

سینا هم خوبه ، ولی به اعتقاد من و در نظریات من سی ام پانک نامبر 1 راستر هست . "

" دنیل براین زمانی که من هر هفته به سفر میرفتم در بخش استعدادها بود و رشد میکرد . او از مدرسه ی شاون مایکلز اومده . شاون یکی از بهترین ها در بیزینس هست ,

و او به خوبی به دنیل براین آموزش داده . او سی ام پانک نیست ، اما نزدیکه . او در کل خیلی خوب هست در کارهایی که انجام میده . "

" دالف زیگلر ... او باید با من رشد میکرد . من قبلا چیزی ازش نشنیدم و او خیلی شبیه بیلی گان هست . برخی کارهایی که او انجام میده در رینگ ... من بیلی گان رو میبینم ,

او بیلی گان نیست ، ولی یک اجرا کننده خارق العاده هست . من هیچ چیز بدی ندارم که در مورد این پسرها بگم . اونها همشون در کارهایی که میکنن خیلی خوب هستند . "

منجر افسانه ای در مورد کار کردنش با آندرتیکر و کین نیز صحبت کرد .

" اونها پرفورمر های بزرگی هستند . ورزشکار عالی . مرد های عالی . جنتلمن های واقعی . من افتخار میکنم که در طی این همه سالها با این دو شریک بودم و در کنارشون حضور داشتم .

وقتی من با آندرتیکر شروع کردم ، اولین رسلمنیا او , اولین رسلمنیا من هم بود . پس ما دو تا تمام وقت در کنار هم بودیم .

از من سوال میشه که آیا این در 2012 هم ادامه داره ؟ Hell No ! من اینطور فکر نمیکنم و فکر میکنم او هم همین نظر رو داره . در این سالها من و تیکر همش با هم بودیم ,

منظورم اینه که تمام مدت . ما یک رابطه ی ویژه با هم داریم ، یک جور مثل رابطه ی عالی در شیمی .

ما با هم شریک بودیم ، یک ترکیب عالی برای یکدیگر . ولی ما هیچ ایده ای نداریم که این تا کجا به طول ما انجامه . "

AREF TAKER
10-05-2012, 12:24 AM
پل بیرر کسی هست که واقعا به این بیزینس تسلط کامل داره و کاملا این ورزش رو میشناسه.همه حرفایی که زده واقعا درسته.واقعا کاراکتر زیگلر تا حدودی شبیه به بیلی گان هست و میتونه که خیلی پیشرفت کنه در این عرصه.البته اگر کمپانی باز به سرش نزنه و کارای عجیب و غریبی که سر درو مکینتایر و جک اسواگر در آورد و سر این درنیاره.

تاریخ ریتینگ ها و مسابقات wwe نشون داده که هروقتی که پل به عنوان منیجر کین و تیکر بوده ریتینگها واقعا پیشرفت چشمگیری داشتند و مسابقاتو 100 برابر هیجان انگیزتر کرده.من فکر کنم که در آخرین رسلمینیایی که تیکر قراره حضور پیدا کنه اون هم باشه در کنارش تا همونجوری که با هم شروع کردن،همونجوری هم با هم تمومش کنند.

فعلا...