PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همکاری یک بازیگر با دبلیو دبلیو ای ؟! | شکسته شدن استریک شیمس و ...

Scofield
10-04-2012, 08:32 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

همکاری بازیگری با دبلیو دبلیو ای ؟

بازیگر Dennis " Mr.Bleding " Haskins با ESPN.Com صحبت هایی در مورد همکاری با دبلیو دبلیو ای

انجام داده است . او گفت : من با مایک دِ میز از دبلیو دبلیو ای دوست هستم و همچنین زک رایدر که او هم در دبلیو دبلیو ای هست .

من با دبلیو دبلیو ای در مورد اجرای یک نقش صحبت کردم . اما من واقعاً نمیخوام 5 روز در هفته توی دبلیو دبلیو ای باشم . من اول

یک بازیگر هستم .

خبری از تیتوس اونیل

تیتوس اونیل یکی از اعضای گروه Prime Time Players در یک تورنمنت گلف برای کمک به خیریه شرکت کرده

است . این تورنمنت در Tampa Bay برگزار می شود .

خبری از مناظره شیمس و بیگ شو

به گزارش از منابع معتبر رسلینگ بکستیج ریکشن منفی نسبت به مناظره بین بیگ شو و شیمس داشته اند و اصلاً

از آن راضی نبوده اند . آن ها قصد دارند که روی استوری این دو زوم کنند اما در حال حاضر هیچ ایده ای برای این کار

ندارند .

شکسته شدن استریک شیمس

شیمس تا قبل از برگزاری شوء جدید WWE Main Event بیست و پنج مسابقه بدون شکست در تلویزیون دبلیو دبلیو ای و

پی پر ویو ها داشت و تقریباً یک استریک برای خود دست و پا کرده بود اما با باخت در مقابل قهرمان کمربند دبلیو دبلیو ای سی ام پانک

در شوء دیشب این استریک تمام شد .