PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار مخصوص فوتبال مود انجمن

King Of Darkness
10-10-2012, 04:37 PM
سلام دوستان.
من با اجازه ای که از ناظم انجمن یعنی OLAMPIC HERO گرفتم قرار شد که فوتبال مود انجمن رو راه بندازم.
برا همین این تاپیک رو زدم که در این تاپیک از قوانین-نحوه برگزاری مسابقات و همه چی با خبر بشین.
ابتدا قوانین اجرای این مسابقات رو میگم که همه باید رعایت کنن.
1.هر کسی فقط مدیریت یک تیم رو میتونه در دست بگیره

2.هر تیم فقط یک مدیر داره یعنی نمیشه دو نفره هدایتش کنید.(البته مثلا میتونید اگه وقت نداشتید اون تیم رو به دست یه نفر دیگه بسپارین و بعد از انجام دادن کار شخصیتون بیاید و دوباره تیمتون رو هدایت کنید.)

3.هر مدیر باید برای انجام مسابقات پلن خودشو بده اگه نمیخواید هر هفته این کار رو کنید باید حتما در ارسال اولین پلنتون بگین که این پلن ثابت هست و هر موقع که خواستید میتونید عوض کنید.
نکته:برای دادن پلن هاتون حتما باید پ خ بفرستید.
4.اگه هر تیم 3 بار پلن نده در تاپیک انتخاب تیم اعلام میکنم و هر کی خواست اون تیم به اون داده میشه.

5.به 3 تیم اول در پایان فصل بودجه داده میشه.
بودجه ی لیگ:20 میلیون دلار
بودجه ی کاپ:10 میلیون دلار
6.هر تیم اگه اقای گلی هم داشته باشه(3 نفر اول)5 میلیون دلار اهدا میشه.

7.هر گونه اعتراضی نسبت به برگزاری بازی ها دارید حتما باید در پ خ به من اطلاع بدید در غیر این صورت جریمه مالی میشید.

8.مسابقات پیش بینی هم داریم و هر مدیری که درست پیش بینی کند بابت هر بازی 3 میلیون دلار به بودجه اش اضافه خواهد شد.
این قوانین لیگ بود.

نحوه برگزاری بازیها
نحوه برگزاری بازی اینگونه است که من بازی ها رو در فیفا 12(هنوز 13 رو نگرفتم بگیرم حتما در اون برگزار میکنم)برگزار میکنم و با استفاده از نرم افزار Fraps از لحظات حساس بازی عکس میگیرم و میزارم.
مسابقات به صورت لیگ هست و 20 تیم شرکت کننده در انها هستند و در این بین من جام حذفی یا همون کاپ رو هم برگزار میکنم.

بودجه ی تیم ها
در مورد بودجه ی تیم ها بگم که به هر تیم بر حسب سابقه و قدرت و مدیر عاملان اون باشگاه(در واقعیت) بودجه داده میشود.

من تنها خواهشی که دارم اینه که حتما با فعالیت هاتون در نقل و انتقالات و پیش بینی منو دلگرم نگه دارید که بتونم لیگ رو کامل برگزار کنم.
اگه مواردی به یادم اومد همین پست رو اپدیت میکنم.
شما هم اگه سوالی دارین بپرسین.

King Of Darkness
10-10-2012, 04:59 PM
قوانین نقل و انتقالات فوتبال مود
نوبت به قوانین نقل و انتقالات رسید که خیلی مهمه و باید حتما رعیات بشه.

1.مذاکرات حتما باید در یاهو مسنجر باشد.

2.تاپیکی با نام نقل و انتقالات iwe زده میشه و مدییران عزیز باید مبلغ خرید یا فروش بازیکنان رو در اون بگن.

3.بعد از گفتن قیمت خرید و فروش,یکی از مدیران باید حتما بیاد و از پست مدیری که باهاش مذاکره کرده تشکر کند در غیر این صورت نقل و انتقالات بین دو باشگاه رخ نخواهد داد.

4.لطفا بعد از خرید و فروش حتما بودجه ی فعلی باشگاه خودتون رو بگین.

5.من در اخرین روز لیست نهایی تیم ها رو با عکس میزارم پس لطفا کسی لیست نهایی تیم خودش رو نزاره.

6.بازیکن فروخته شده پس داده نمیشود:4:

7.هر تیم حداکثر میتونه 30 بازیکن در تیم خود داشته باشه در غیر این صورت روز خر که لیست ها رو میزارم جریمه میشوید.
نکته:در صورت جریمه شدن اگر بودجه ی کافی نداشته باشید 5 امتیاز از لیگ تیمتون کم میشه.جریمه هم 5 میلیون دلار میباشد.

8.مدیران عزیز میتونن بازیکنی رو با هم مبادله یا همون طاق بزنن.

9.مدیران میتوانند بازیکنی رو به صورت قرضی هم به تیم دیگر بفرستند.
نکته:برای قرض دادن بازیکن باید در یاهو مذاکره کنید و حتما مدت رو هم در تاپیک مخصوص اعلام کنید.(به صورت ماهانه نگید.مثلا بگین فلان بازیکن تا هفته ی 10 به صورت قرضی میتواند در این تیم بازی کند)
مبلغ قرض بازیکن رو من اعلام میکنم و پس از تمام مدت مورد نظر حتما به من در پ خ خبر دهید در غیر این صورت بازیکن بیشتر هم میتونه در اون تیم بازی کنه.

قانون خرید بازیکن ازاد
اگر میخواهید بازیکن ازاد بخرید به من در پ خ میگید و من تا 10 ساعت صبر میکنم اگر کسی بازیکن مورد نظر شما رو نخواست اون بازیکن با قیمتی که من میزارم ماله شما میشه.
ولی اگه کسی بازیکن مورد نظر شما رو بخواد من به هر دو مدیر اطلاع میدهم و باید قیمتی رو که حاضرن برای اون بازیکن پرداخت کنند برای من پ خ کنن و هر کسی بالاتر گفته باشه به اون تیم میره.

تقاضایی که من از مدیران هر تیم در حین مذاکرات دارم اینه که لطفا کمی شبیه واقعیت باشید و قیمت های قابل تحمل رو پیشنهاد بدید نه اینکه مثلا برای بالوتلی 60 میلیون پیش بدید.
بهترین کار هم اینه که طبق قدرت بازیکنان در فیفا پیشهاد بدید من اگه ببینم مذاکرات در حد واقعی نباشه اون نقل و انتقال رو لغو میکنم.

مواردی اگه یادم اومد پست رو اپدیت میکنم.
سوالی دارید بپرسید

King Of Darkness
10-10-2012, 05:09 PM
نحوه پلن دادن
دوستان عزیز برای پلن دادن به من در پ خ حتما باید به سایت زیر بروید و ترکیب خودتون رو به این گونه برای من بفرستید.
اینجوری هم من اشتباه نمیکنم و هم جای بازیکنان اشتباه نمیشه.
لطفا ذخیره هاتونم برام پ خ کنید.
برا تعویض هاتونم بگم که دقیقه تعویض و شرایطش رو به من بگین تا تعویض ها انجام بشه.
ولی بعضی اوقات ممکنه سیستم زودتر از من تعویض انجام بده و یه ذره برنامه بریزه به هم.
اینجوری:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

King Of Darkness
10-10-2012, 05:31 PM
سلام دوستان.
خب میتونید بیاید و تیم خودتون رو انتخاب کنید.
لطفا قوانین رو مطالعه کنید
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)هنگام انتخاب تیم لطفا ایدی خودتونو برای مذاکرات نقل و انتقالات قرار بدین.
تیم های ثبت شده:
Barcelona:Blue King
Real Madrid:ARYAN_CR7
Chelsea:Mr.Death
Nowhere Man:Man city
Brodus clay:Man UTD
msaz:A.C Milan
Bayern Munich:Ghost of sparta
Arsenal:Ivlofa
Inter Milan:the Great one
Juventus:the Real Enrique

Scofield
10-10-2012, 05:31 PM
بارسلونا

the_fu_2012@yahoo.com

ARYAN_CR7
10-10-2012, 05:32 PM
رئال مادرید

chrisjericho984@yahoo.com

King Of Darkness
10-10-2012, 05:34 PM
​تیم هاتون ثبت شد.

Blood Raven
10-10-2012, 05:40 PM
من چلسی رو می خوام؛ ولی اگه پژمان چلسی رو می خواد باهاش تعویض می کنم :4:

فعلا چلسی رو بده، اگه پژمان خواست جایش به من، منچستر سیتی رو بده :4:

King Of Darkness
10-10-2012, 05:42 PM
کیوان جان تیم شما هم ثبت شد.
باشه.

Holy Diver
10-10-2012, 05:44 PM
منچستر سیتی :5: :ی
fateiwe

King Of Darkness
10-10-2012, 05:52 PM
علی جان شما هم من سیتی شدید.
کیوان یه تیم دیگه بردار اگه پژمان چلسی رو خواست.

Brodus Clay
10-10-2012, 06:53 PM
منچستر یونایتد
mohamadnamdar@yahoo.com

msaz
10-10-2012, 07:01 PM
آث میلان

msaz_31@yahoo.com

King Of Darkness
10-10-2012, 07:08 PM
علی و کیوان عزیز لطفا ایدی هاتونم بزارید

King Of Darkness
10-10-2012, 07:10 PM
سلام دوستان.
در اینجا لیست های اولیه ی تیم ها رو میزارم.
لطفا در اینجا پست ندهید.
اگه چیزی میخواین بگین لطفا در پ خ برام بفرستید.

King Of Darkness
10-10-2012, 07:29 PM
Barslona
Real Madrid
Man City
Chelsea

Man UTD
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Milan

Bayern Munich

King Of Darkness
10-11-2012, 10:44 AM
سلام دوستان.
در این تاپیک میتونید بیاید و درخواست بازی دوستانه بدید.
ولی درخواست بازی دوستانه قوانینی داره که باید رعایت بشه.ا
1.ابتدا با مدیر تیم مقابل در پ خ یا یا یاهو هماهنگ میکنید.
2.بعد از هماهنگی یکی پست میده و دیگری از پست اون تشکر میکنه که من مطمئن شم هماهنگ شده.
من امروز یا فردا بودجه تیم ها رو مشخص میکنم و مدیران میتوانن یه تورنمنت با هم درست کنن که در اخر یه جایزه ای به نفر اول و دوم برسه.

King Of Darkness
10-11-2012, 12:32 PM
دوستان لیست اولیه ی تیم هایی که تا الان انتخاب شده قرار داده شده و میتوانید مذاکرات خودتونو انجام بدین و در وورد بنویسید و به ایدی من بفرستید.
amirrezaie26
برای انتخاب تیم به لینک زیر برید و به پست اول توجه کنید که تیم تکراری برندارید.

Scofield
10-11-2012, 12:39 PM
Manchester City - Barcelona

امشب : 20:30

Django
10-11-2012, 02:25 PM
آرسنال :4:
mofa_95

The Real Enrique
10-11-2012, 03:21 PM
منم یوونتوس
enrique_seyfi

The Great One
10-11-2012, 04:00 PM
اینترمیلان :23:

من دسترسی به یاهو ندارم لطفا برای رشوه - زد و بند کردن و بقیه هماهنگی ها با پیام خصوصی باهام در ارتباط باشین :4:

King Of Darkness
10-11-2012, 07:50 PM
سلام دوستان.
در اینجا من نتایج بازی های دوستانه رو میزارم.

King Of Darkness
10-11-2012, 08:10 PM
اولین بازی دوستانه بین دو تیم من سیتی و بارسلونا هست به میزبانی بارسلونا در ورزشگاه نیو کمپ.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
ترکیب دو تیم
دقیقه ی 17 بازی هستیم یه فرصت فوق العاده برای بارسلون و داوید ویا که در محوطه ی جریمه ی من سیتی هستند.
موقعیت شوت زنی رو برای خودش فراهم میکنه میزنه ولی نه جو هارت توپ رو به کرنر میزنه.
کرنر هیچ ثمری نداره و من سیتی ها توپ رو دور میکنن.
دیگه موقعیتی برای دو تیم رخ نداد.
در دقیقه ی 38 بازی هستیم حالا فرصت برای بارسلونا هست یه پاس تو عمق برای اندرس اینیستا.
اینیستا وارد محوطه من سیتی میشه شوت میکنه و بلهههههههههههههههههههه گللللللللللللللللللللل برای بارسلونا توسط اندرس اینیستا.
خب من سیتی 0 بارسلون 1
حالا حمله ی همه جانبه ی من سیتی و گل در دقیقه 41 توسط داوید سیلوا.
من سیتی خیلی سریع جواب گل بارسلون رو میده.
خب بازی حالا 1-1 میشه و دو تیم دوباره باید از اول شروع کنن.
خب یه فرصت دیگه برای بارسلون اینبار پدرو از سمت چپ فرار کرده یه تو سره توپ میزنه و شوتش رو میزنه
ولی نه با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون میره.
خب اینجا نیمه ی اول بازی با نتیجه ی 1-1 به پایان میرسه.
امار بازی در نیمه ی اول رو میبیند که نشون میده بارسلون بهتر بوده.
خب نیمه ی دوم اغاز میشه.
خیلی سریع همین اول کار من سیتی توسط ژکو با والدز تک به تک میشه حالا میزنه
ولی نه والدز توپ رو به کرنر میزنه.
کرنرم ثمری نداره و توپ دور میشه.
تعویض برای بارسلون
بوسکتس از بازی بیرون میره و خاویر ماسکرانو به جای او به بازی میاد
یه تعویض دیگه بعد از 5 دقیقه برای بارسلون.
الکسیس سانچز به جای پدرو به بازی میاد
دقیقه ی 78 هستیم
مسی از سمت چپ صاحب توپه حالا سانتر میکنه
و
گللللللللللللللللل توسط الکسیس سانچز
تعویض طلائی از علی اوف:13::10:
بازی حالا 2-1 به نفع بارسلون میشه باید ببینیم در این 10 دقیقه من سیتی میتونه گلی رو بزنه یا نه؟
خب بله بازی اینجا با نتیجه ی 2 بر 1 به سود بارسلون در نیوکمپ به پایان میرسه.
امیدوارم از این بازی خوشتون اومده باشه:4:
نمرات بازیکنان در زمین
امار کلی بازی

Scofield
10-11-2012, 08:25 PM
بازی قبل رو 2-1 بردیم :15:

Barcelona - Manchester United

ساعت : 21:00

فردا شب ..

این یکی تیم منچستر هم می بریم:19:

The Real Enrique
10-11-2012, 08:28 PM
داش امیر عالیه کارت! من یه پیشنهادایی داشتم که شاید بهترم بشه..............
1-بهتر نیست وقتی میخوای تصاویر بازی رو نشون بدی به جای اینکه لینک بزار ما کلیک کنیم خودت اون عکس رو بزاری!؟
2-تو گفتی که بازیکنای ازاد هرکی پیشنهادش بیشتر باشه اون میگیره ولی بهتر نیست اون از یه روش دیگه استفاده کنی؟چون ممکن مثلا برای کاوانی یه مدیر بگه 100 ملیون و حالا مثلا اون دو مدیره دیگه منطقی پیشنهاد بدن و بگن مثلا 50 یا 60!خوب یه مزایده واقعی انجام شه که خیلی بهتره اونم توی یاهو با حضور خودت!!!!!!
3- 20 تیم زیاد نیست؟برای کاپ به مشکل میخوریا!16 تاش کنی فکر کنم بهترباشه!

King Of Darkness
10-11-2012, 08:34 PM
اخه تو یه پست بیشتر از 10 تا تصویر نمیتونم بزارم.اونجوری نمیشه.فایل پیوست هم من بلد نیستم.
من گفتم باید پیشنهادات واقعی باشه الان برا کاوانی هم 50 تا زیاده.بعدشم گفتم برام پ خ کنید اگه پیشنهادات خوب نباشه بهشون میگم بیان پایین تر.:15:
18 تیم میخوام برگزار کنم.در ضمن کاپ نیست به صورت لیگ میزارم.

The Real Enrique
10-11-2012, 08:44 PM
چلسی-یوونتوس
فردا هر وقت عشقت کشید

The Real Enrique
10-11-2012, 08:46 PM
خوب میتونی تعداد عکسارو بیاری پایین یا بازی رو توی 2تا پست گزارش کنی

King Of Darkness
10-11-2012, 08:51 PM
اقای مشتاق فعالیت:4:اولا که هی اینجا دیگه پست نده.
بعدشم بخش فوتبال مود برای سرگرمی و پست هاش اسپم محسوب میشه در واقع و من برا همین نمیخوام زیاد اسپم داده بشه ولی تو انجمنای دیگه خودت که میدیدی یه بخش برای فوتبال مود بود و هر کاری میخواستم توش میکردم.

King Of Darkness
10-11-2012, 10:13 PM
سلام دوستان.
در اینجا من اخبار فوتبال مود(نقل و انتقالات-شایعات-اخبار مسابقات و .... )رو میگزارم.

King Of Darkness
10-11-2012, 10:57 PM
6 بازیکنی که احتمال جابه جاییشون زیاده
خبرگزاری IWE اعلام کرد که این 6 بازیکن احتمال جابه جاییشون در نقلو انتقالات اول فصل زیاده.
1.Zelatan Ibrahimovic
طبق اخباری که از FIFA رسیده زلاتان ایبراهیموویچ به احتمال خیلی زیاد از تیمش یعنی پارسین ژرمن جدا میشه.هنوز پیشهادی به او داده نشده ولی در مصاحبه ای ایبرا گفته من هنوز میلان رو دوست دارم.
2.YaYa Toure
یحیی توره بعد از درخششش در تیم من سیتی احنمالا در این فصل از من سیتی جدا میشه و به تیم بزرگ تری میره.
3.Higuain
احتمالا رئال مادرید بخواهد یک فوروارد تکنیکی تر یا با سرعت تر به خدمت بگیره و اگه این امر درست باشه به احتمال خیلی قوی هیگواین از رئال جدا میشه.
4.Carlos Teves
مدیر تیم من سیتی اعلام کرده اگر نیمار به من سیتی بیاد من حاضر به فروش یا معوضه ی توز هستم.
5.Neymar
نیمار بازیکن جوان برزیلی تیم سانتوس به احتمال خیلی زیاد به تیم من سیتی میره که مدیر تیم من سیتی یعنی برادر علی او رو در لیست علاقه مندی های خود قرار داده.
6.Alexis Sanches
شایعاتی شده که علی اوف قسط داره توز رو به خدمت بگیره و از طرفی هم مدیر من سیتی برادر علی هم گفته اگه نیمار بیاد توز رو میفروشم یا معاوضه میکنم شاید توز با الکسیس معاوضه شوند ولی به احتمال خیلی زیاد علی اوف باید چیزی هم به من سیتی بده.البته در بازی دوستانه ای که بارسلون امشب با من سیتی انجام داد علی اوف الکسیس رو به صورت تعویضی به زمین فرستاد و بعد از دو دقیقه گل پیروزی علی اوف و یارانش رو زد.حالا با این درخشش باید ببینیم ایا الکسیس از بارسلون جدا میشه یا که خیر؟
با تشکر از علی عزیز(Nowhere man) بابت عکسها

Holy Diver
10-11-2012, 11:18 PM
منچستر سیتی - آرسنال :ی
فردا :ی

Brodus Clay
10-12-2012, 12:07 AM
شیاطین من آماده اند تا تیم های شما را گلباران کننند
بازی دوستانه منپستر در مقابل ؟
نبود کسی؟

Scofield
10-12-2012, 10:34 AM
برودس کلی من و تو امشب بازی داریم :15:

Scofield
10-12-2012, 10:43 AM
Barcelona - 4030

فردا ساعت 20:00

King Of Darkness
10-12-2012, 11:40 AM
اقای برودوس کلی اینجا جای کل کل نیستشا.یه تاپیک به اسم کل کل میزنم اونجا کل کل کنید.
در ضمن از پست علی تشکر کن وگرنه من امروز بازیتونو نمیزارما

King Of Darkness
10-12-2012, 12:25 PM
سلام دوستان.
مدیران فوتبال مود اینجا میتونن با هم کل کل داشته باشن.
خودمم نظارت دارم که فش های رکیک و ........ داده نشه.

The Real Enrique
10-12-2012, 12:29 PM
خوب ما امروز با چلسی بازی داریم............
چلسی چند تا بزنم اشکت درنمیاد؟

ARYAN_CR7
10-12-2012, 12:33 PM
کسی با ما رئالی ها بازی نمیکنه چون ما بهترینیم:27:

msaz
10-12-2012, 01:29 PM
شتر در خواب بیند پنبه دانه

ARYAN_CR7
10-12-2012, 01:44 PM
ضرب المثل خوبی واسه خودت زدی:3:

جرات داری بیا بازی کنیم ببینم چندتایی میشی:19:

The Real Enrique
10-12-2012, 01:55 PM
کسی با ما رئالی ها بازی نمیکنه چون ما بهترینیم:27:
داش تو قاطی تیمای بزرگ نیستی والا بازیت میدادیم

The Wollek
10-12-2012, 02:51 PM
فقط :244:

x x x x x x

این بحث هم کلا S ــــپ M :22:

The Real Enrique
10-12-2012, 03:33 PM
فقط :244:

x x x x x x

این بحث هم کلا S ــــپ M :22:

اناناس با هلوی اضافه!!!!!!!!!!!:245:

The Wollek
10-12-2012, 03:49 PM
فکر کنم اگه همینطوری ادامه بدید این تاپیک رو تا یه هفته دیگه همتون 15 - 16 هزارتا اسپم میفرستید و میشید 6 ستاره :136:

The Real Enrique
10-12-2012, 03:56 PM
فکر کنم اگه همینطوری ادامه بدید این تاپیک رو تا یه هفته دیگه همتون 15 - 16 هزارتا اسپم میفرستید و میشید 6 ستاره :136:

تو کلکل کن چرا پست الکی میدی؟بعد میگی ما اسپم میدیم!الان چه دلیلی داشت اینو بفرستی؟

Scofield
10-12-2012, 04:17 PM
برید کنار سرورتون اومد

The Real Enrique
10-12-2012, 04:20 PM
برید کنار سرورتون اومد

تو زیر ور منم نیستی

msaz
10-12-2012, 05:02 PM
بیلی باو بیلی

ARYAN_CR7
10-12-2012, 06:46 PM
تا دنیا دنیاست رئال قهرمان دنیاست

Scofield
10-12-2012, 07:03 PM
جمع کنید باو ..,,..

بهترین بازیکنان جهان توی تیم من هستند :15:

msaz
10-12-2012, 07:09 PM
مالیدی باو

SASAN
10-12-2012, 07:45 PM
تایپیک های فوتبال مود افدام شد .

همین یک تایپیک کافی است !

نیاز به زدن 7 تا تایپیک برای این کارا نیست .

ARYAN_CR7
10-12-2012, 09:57 PM
اشکال نداره با ادغام کردن هم نمیتونید جلوی برد منو بگیرید:16::16:

The Real Enrique
10-13-2012, 03:00 PM
داش ادغام کردی درست ولی انتخاب تیم و نقل و انتقالات و نتایج لیگ تاپیک های جدا میخواد..........

King Of Darkness
10-13-2012, 07:13 PM
الان دیگه هیچکس نمیاد اینجا تیم برداره باو.
نمیشه که اینجوری همه رو بریزم تو یه تاپیک.:23:

King Of Darkness
12-26-2012, 01:19 PM
سلام من با ابوالفضل جان صحبت کردم و اجازه رو گرفتم که دوباره این بخش رو فعال کنم.
اگه میشه دوباره تیم هاتون رو انتخاب کنید و اول از همه قوانین صفحه ی اول رو کامل بخونید.
تیم های ثبت شده:

من سیتی-Nowhere Man
بارسلونا-Arsal4n

Click4u
01-20-2013, 08:12 PM
امکان اینکه تیم کشوری هم برداریم هست؟ :دی

اگه آره اسپانیا

اگه نه تیمی که انتخاب میکنم : لیون فرانسه

MrHOF
01-20-2013, 08:54 PM
چلسی هم اگر آزاده بده به ما :d