PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × مصاحبه جدید بوکرتی در مورد کتابش ، حدود 20 سال کریرش و ... ×

Scofield
10-12-2012, 11:14 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

جنرال منیجر برند اسمکدان بوکرتی به تازگی با سایت Wrestling101.com مصاحبه ای انجام داده است و

در آن در مورد کتابش ، 20 سال کریرش و ... صحبت کرده است که هایلایت هایی از آن را در زیر مشاهده می کنید :

حضور در بکستیج شبی که جری لاولر سکته کرد :

من در بکستیج از طریق مانیتور می دیدم و متوجه شدم که چیزی درست نیست و اون لحظه ی ترسناکی بود . ما خدا رو

شکر می کنیم که جری " دِ کینگ " لاولر فرد قوی بود و سکته قلبی را به خوبی رد کرد . بیشتر افراد هم سن و سال او

نمی توانستند این سکته را به راحتی رد کنند اما جری این کار را کرد چون او هیچ وقت مشروب نخورده است و زندگی سالمی

داشته است . خدا رو شکر دکتر های WWE آنجا بودند و جری را نجات دادند . زمانی که دکتر ها به وضع او رسیدگی می کردند

من چند قدم از آن فاصله داشتم و واقعاً ترسناک بود که دکتران ضرباتی به سینه ای او می زدند تا او را زنده نگه دارند .

نکات برجسته ی کریر او و قهرمانی کمربند سنگین وزن :

از ابتدایی که من کار را شروع کردم Sherri Martel منیجر من بود و من فکر می کنم او بهترین منیجر در کمپانی است .

او به من قبولند که می توانم در زیر بال و پر او به یک ستاره تبدیل شوم زیرا هر کس قبل از این زیر بال و پر او بوده است به

یک ستاره تبدیل شده است . من چند مسابقه بر سر تایتل Television Championship داشته ام و مسابقه ای خوبی با

کریس بنوا و Fit Finlay سپس من برای گرفتن چیز بزرگتری رفتم . مسابقه بر سر کمربند سنگین وزن در برابر جف جرت .

این یک نکته برجسته توی کریر من بود . تعداد زیادی نکات برجسته در طول کریر من بود که نمیشه تمام آن ها را تک تک بیان

کنم . اما شروع کردن در WCW بعنوان استار سطح پائین و رسیدن به استار سطح بالا در آخر بسیار عالی بود .

دو سال حضور در کمپانی TNA :

رفتن به کمپانی TNA مانند یک تعطیلات بود برای من . من در این راه ساعات زیادی صرف کردم . من به این کمپانی رفتم

تا به استاران نسل جدید کمک کنم و به نظر من تجربه ی خوبی با استارانی مثل بابی رود ، ای جی استایلز و ساموا جو بود و

من دانسته های خودم را در اختیار آنان گذاشتم . البته کمپانی تی ان ای بر روی استاران با تجربه تر زوم کرد و این تجربه ی

خوبی برای من بود .

چرا او تا او به یک سن خاصی نرسد نمی خواهد هال آو فیمر شود :

بله . این به من ربط داره و من فکر میکنم هنوز برای آن آماده نیستم . من هنوز برای Hall OF Famer شدن آماده نیستم .

من هنوز آماده نیستم به آنجا بروم ، من هنوز آماده ی سخنرانی نیستم . من واقعا نمی تونم به شما بگم چرا چون من مطمئن نیستم و

فکر می کنم هنوز روز های دیگری در انتظار من هستند . من فکر می کنم افراد باید به درجه و منزلت خوبی برسند قبل از اینکه هال آو

فیمر بشوند .مردم می گویند که من در بیزنس موفقیت ها و تایتل های زیادی بدست آورده ام اما من فکر می کنم هنوز کار نا تمامی برای من مانده

است . شاید در تور ها سخنرانی کردم ، شاید به بچه هایی که مشکل دارند کمک کردم و شاید رفتم برای کمک به خیریه ها . من هنوز برای

آن آماده نیستم و من می خواهم برای آن آماده بشم زمانی که آن اتفاق افتاد