PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام جالب راک به سی ام پانک | آپدیت ریکاوری آستین از مصدومیت زانو و ...

AƦAƾH
10-13-2012, 03:21 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پیام دِراک به سی ام پانک :

دیروز راک عکسی از خود در تــویتر منتشر کرد و در عنوان او نوشت :

" دبلیو دبلیو ای چمپیون ، سی ام پانک . من میدونم کجا پیدات کنم . و خواهم کرد .. Royal Rumble 2013 "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن کلیک کنید . )

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آپدیت ریکاوری آستین از مصدومیت زانو :

هال او فیمر کمپانی WWE , استون کولد " استیو آستین " در بلاگ BrokenSkullRanch.com آپدیت از وضعیت زانوی خود بعد از جراحی فرستاد .

" من به ریکاوری و تلاش برای بهبود زانوی خودم ادامه میدیم . " آستین نوشت : " صحبت زانوم شد ، احساس خیلی خوبیه . من یواش یواش دوباره قدرت رو در پای چپم حس میکنم .

من 2ـم جولای یک پیوند ACL و PCL دارم و از پیشرفت همه ی چیزها در حال حاضر خوشحال هستم . "

آستین همچنین در مورد فیلم "Redneck Island" که در مکزیک ضبط میشه صحبت کرد و گفت برنامه داره که تا هفته ی بعدی کارش رو به پایان برسونه .

تنسای در WWE.Com :

تنسای استار کمپانی امروز روی صفحه ی "Superstar Spotlight" سایت WWE.com قرار گرفت .

پرفورمر سابق کمپانی در زندان :

پرفورمر سابق کمپانی Tamara Sytch معروف به سانی ، که این روزها بسیار جنجالی شده هنوز در زندان به سر میبره !

او برای 5ـمین بار متوالی در ماه دستگیر شد ، اما اینبار بیش از 24 ساعت در حبس ماند و آزاد نشد !

او به علت درگیری با دوست پسـر سابق خود و حمله کردن به او توسط پلیس دستگیر شد .

گفته میشه که هال او فیم کمپانی باید برای آزادی $100,000 بپردازه .

Chokeslam‏
10-13-2012, 04:33 PM
واقعا راک بشه چمپ هم ارزش کمربندبالامیره هم رتینگ هم درگیری ها و راک بایدچمپ بشه چون آبی ازپانک گرم بشو نیست هرچند عاشق این هستم که جریکو چمپیون بشه ،آستن هم باید به این نتیجه رسیده باشه که دورانش دیگه تمام شده این چندتاتشویقش و طرفداراش به خاطر بازیگربودنش هست و صدسال یکبار اومدنش وگرنه کی دیگه آستن رو به یاد میاره که هی پیغام و پسغام میده .

brock
10-13-2012, 08:58 PM
مطمئنا اگر راك قهرمان بشه براي چند ماه هيجان مسابقات به اوج ميرسه و دبليو اي با اين كار سود زيادي ميكنه:16:

M.S
10-13-2012, 10:42 PM
ماشاا... راک عجب رگ و پی به هم زده :11:
ولی هر چقدر که عضله هاش قشنگ هستند به جاش اون لباس اصلا بهش نمیاد :317:

masoud200
10-14-2012, 12:03 AM
امیدوارم راک قهرمان بشه و تو رسلمنیا تایتل رو بده به براک لزنر و کمپانی هم یه قرارداد مناسب با براک ببنده .

ERFAN
10-14-2012, 10:51 AM
به همین خیال باش تو باخت راک توی رستلمنیا رو توی رویا فقط میتونی ببینی.مگه حریفش آندرتیکر باشه اونم بخاطر استریک