PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ×× آدام کوپلند اعلام کرد که دیگه " ادج " نیست ... ××

AƦAƾH
10-14-2012, 10:53 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آدام کوپلند در یک مصاحبه ی رادیویی محلی در اونتاریو/کانادا توضیح داد که ؛ از زمانی که دیگه با WWE نیست از نام " ادج " در مراسم ها و حضور های عمومی استفاده نخواهد کرد .

" برای من ادج فقط یک کاراکتر بود . من هیچوقت خودم رو با نام (ادج) معرفی نمیکردم . من هیچوقت نگران این نبودم که مردم با این موضوع مشکل داشته باشن .

اصلاً اهمیت برای من نداشت . من همیشه خودم رو فقط با نام آدام کوپلند معرفی میکردم . من واقعاً هیچوقت زیاد در این مورد فکر نمیکردم . "

" من فکر میکنم اگر برای 5-7 سال دیگه کشتی میگرفتم , الان پشیمون بودم . در این لحضه بدنم احساس خیلی خوبی داره . از زمانی که جراحی شدم و فشار از روی نخاع من برداشته شد .

من احساس خیلی بهتری نسبت به رسلر های هم سن و سال خودم دارم . بیشتر اون ها شبیه Boris Karloff راه میرن ، در حالی که من میتونم بدوم .

آره ، فکر میکنم که این به خاطر دلایلی اتفاق افتاد . از نظر بدنی , این بهترین وضعیتی هست که تا به الان داشتم . "