توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قدر دانی از 3 مدیر بازنشسته انجمن...
amir-aghaei
10-15-2012, 02:06 PM
درود...
امروز تغییراتی انجام گرفت و 3 مدیر بخشهای انجمن به جرگه بازنشستگان پیوستن...البته هر 3 مدیر عزیزمون به علت مشکلات شخصی و گرفتاریهای درسی و کاری استعفا دادن..و تلاش ما هم برای بازگشتشون بی فایده بود....
سجاد عزیز , Enliven (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) مدیر سابق بخش کشتی کچ - نوید عزیزThe Great One (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) مدیر سابق بخش ورزش و احمدرضای عزیز AĦӍẪÐƦÉȤA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) مدیر سابق بخش سینما بودن که بخاطر مشکلات و گرفتاریهای که داشتن و با تصمیم هئیت مدیره با استعفاشون موافقت شد...
امیدوارم خیلی زود این دوستان عزیز رو بصورت مستمر در انجمن ببینیم و به پست خودشون برگردن....
جا داره به نوبه خودم یه خسته نباشید به همگیشون بگم..
بعد از اینکه ما اومدیم و انجمن دچار تغییرات شد هر 3 این دوستان خیلی برای پیشرفت و روبه راه شدن انجمن و در اومدن از اون وضعیت قبلی تلاش کردن...سجاد جان نقش غیر قابلی انکاری داشتن تو پیشرفت بخش کج..نوید عزیز هم همچنین در ورزش و احمدرضای گل برای بخش هنر....امیدوارم با توجه به اینکه بازنشسته شدن اما هر ازگاهی سری بزنن به انجمن..
عملکرد دیگر دوستان هم زیر نظره و به وقتش انشالا تغییراتی انجام خواهد گرفت...
دست بوس همگی مدیران و کاربران پر تلاشم......
Arsal4n
10-15-2012, 02:16 PM
واقعا وقتی دوستان اومدن گفتن میخوان استعفا بدن ، خیلی ناراحت شدم ... مخصوصا سجاد و نوید عزیز ..
احمد رضا جان به خاطر فوت یکی از اقوامشون فکر کنم کمتر اومدن نت ... انشاالله به زودی مشکلشون حل شه تا باز هم شاهد حضورشون در انجمن باشیم .
نوید هم که واقعا در تابستان ، بخش ویدیو رو سر و سامان داد و خیلی حضورش برای انجمن مفید بود . البته نوید رو باید همچنان در چت باکس ببینیم :4:
سجاد هم که یکی از دلایل اصلی بازگشت فروم به دوران خوبش بود ... امیدوارم بتونی همونطور که قول دادی تا یک سال دیگه بیای ...
از همه دوستان تشکر میکنم و آرزوی سلامتی و موفقیت در تمام مراحل زندگیشون میکنم .
ممنون .
Sgt.Wollek
10-15-2012, 02:19 PM
منم از هر سه تاشون تشکر میکنم به خاطر تمام زحماتی که کشیدن.
مخصوصا سجاد که کم نزاشت واسه بخشش.
انشالله شاهد بازگشتتون به پستتون و حضور همیشگیتون در اینجا باشیم.
:61: خسته نباشید :61:
Capt. Flint
10-15-2012, 02:29 PM
به امید موفقیت هر سه شون
و همینطور بازگشت دوبارشون
bomb5
10-15-2012, 02:34 PM
منم به شخصه از دوستان بابت زحماتشون تشکر میکنم.
سجاد رفت و ما دیگه نمیفهمیم چاینا چیکار میکنه
Blood Raven
10-15-2012, 02:35 PM
به نوبه خودم از این سه مدیر قدردانی می کنم و امیدوار هستم روزی برگردند.
AƦAƾH
10-15-2012, 02:48 PM
من هم تشکر میکنم بابت تمام زحماتی که کشیدن ...
ولی امیدوارم که حداقل تو فروم ببینمشون چون دلمون تنگ میشه واسشون .
موفق باشید همیشه ...
TheGame
10-15-2012, 02:56 PM
big HALL OF FAMERS
Scofield
10-15-2012, 02:59 PM
واقعاً شوک زده شدم !
امیدوارم هر جا باشن همیشه موفق باشند !
هرچه زودتر به انجمن برگردید ;)
Brodus Clay
10-15-2012, 05:22 PM
سجاد عزیز شما واقعا مدیر خبره ای شده بودید حیف که رفتید امیدوارم به زودی برگردید من دیگه سوال های رستلینگمو از کی بپرسم که جواب درست بگیرم از شایان بپرسم که جواب نمیده بقیه هم که حالشون از رستلینگ بهم میخوره
امیدوارم روزی بشه که برگردی.
نوید و احمدرضا متشکریم از خدماتتان.
به امید بازگشتی دوباره
SHAHIN
10-15-2012, 05:53 PM
منم به نوبه خودم به هر سه عزیز خسته نباشید میگم مخصوصا سجاد که تو یه سال هم طلایی بود هم آزمایشی هم مدیر هم بازنشسته:4:نوید یه حسی به هم میگه برمیرگده به زودی دوباره مدیر میشه.آقا احمدرضا هم که آنچنان نمیشناسمشون در هر صورت بهشون خسته نباشید میگم.
از هر سه مدیر عزیز تشکر میکنم بایت زحماتشون
Ħ д † ε Ð
10-15-2012, 08:17 PM
ای بابا کجا رفتین؟
خائنا خیانت کارا.:دی
یاد جمله فیلم بتمن افتادم که زنه بهش میگه تو همه چی رو واسه این شهر دادی دیگه چرا میخوای این کارو تکرار کنی و بتمن جواب میده که نه همه چیز نه هنوز.:دی
از زحمات سجاد و نوید و احمرضای عزیر کمال تشکر رو میکنم و امیدوارم همیشه موفق باشن و همچنین تو فروم حاضر باشن.
© The Phantom Pain
10-15-2012, 08:56 PM
از چی بگم !؟
خدا از این مدیرای خسته ؟! از این همه استفا ، همه قلبامون شکسته .
. . .
وقتی متوجه شدم سجاد عزیز استفاء داده خیلی ناراحت شدم . با جرات میتونم بگم جزء استثناهایی بود که فروم هر چند سال یک بار به خودش میبینه . خیلی زود رشد کرد و خودش رو توی فروم جا انداخت . خوشبختانه درست موقعی که بهش نیاز داشتیم حضور داشت و انجمن رو به بهترین شکل در جایگاه خودش نگه داشت . با شناختی که از سجاد دارم این خداحافظی هم مطمئنا دائمی نیست و به قول جف هاردی " این خداحافظی فقط برای الانه " :4: ( فقط سجاد یه وقت نری مثل جف که تا این دیالوگ رو گفت سریع بری توی فروم رقیب فعالیت کنی ! :4: )
سجاد جان ممنونم ازت به خاطر همه ی زحمت هایی که واسه فروم کشیدی :3::8:
نوید هم که چی بگم . . . :4: اون طور که فهمیدیم به خاطر مشغله های زیادش بود که از مدیریت کنار کشید . . . توی این مدت که فعال بود بخش ویدیو ورزشی رو به انجمن برگردوند و با فعالیتش ( هر چند مفید و مختصر ) جان مضاعفی به بخش ورزش داد
منتها نکته ای که در مورد نوید وجود داره اینه که بیخ ریش خودمونه ! :4: یعنی هر چند وقت یه بار میاد و مدیر میشه ! مطمئن هستم چند وقت دیگه برمیگرده و با فعالیت زیاد دوباره رنگ مدیریت به خودش میگیره . پس منتظر میمونیم تا برگرده . :5: ( شکلک : مگه نه نوید ؟! )
ممنون نوید جان بابت همه ی زحمت هات :8:
احمدرضای عزیز هم که خیلی وقته راه خودش رو از ما جدا کرده . فقط امیدوارم این جدایی مداوم نباشه و با برگشتش به انجمن ، جان تازه ای به بخش سینمای داخلی انجمن ببخشه . همچنین توی حرفه ی خودش که همون بازیگریه موفقیت کامل به دست بیاره . احمدرضای عزیز . ممنونم ازت . :3:
amirnba
10-15-2012, 10:47 PM
تاپیک بازنشستگی مارو کی میزنید ؟:238::131: به قدردانی هم راضیم:82::501:
منم از این سه نفر تشکر میکنم :150:
r v d
10-16-2012, 08:44 AM
هر سه نفر خسته نباشند
The Wollek
10-16-2012, 09:47 AM
سلام
همه ما یه روزی وارد نت میشیم بعضی ها با اسپم شروع میکنن بعضی ها خلاقیت و استعداد نشون میدن بعضی ها مدیر میشن بعضی ها تو نت معروف میشن
بعضی ها واسه اینکه دیگران استفاده ببرند سخت تلاش میکنند نمونش هم این سه تا عزیز که زحمت زیادی کشیدن واسه اینجا
ولی یه خورده که افراد بزرگتر میشن و به درک بالاتری میرسن درمیابند که زندگی فقط داخل دنیای مجازی نیست و زندگی اون بیرون ادامه داره
واقعا جای خوشحالی داره که ما بیشتر به زندگی خودمون برسیم و در جامعه حضور فعال تری داشته باشیم
از داش سجاد و نوید و احمد رضای عزیز کمال تشکر را داریم واسه رحماتشون
امیدوارم هر جا هستن خوب و خوش و خرم و سرحال باشن . زندگی به کامشون باشه و حالشو ببرن
:61: :130: :61:
Enliven
10-16-2012, 01:47 PM
از تمام دوستان عزیزی که چه در این تاپیک و چه از طریق پروفایل پیغام فرستادند و بهم لطف داشتن تشکر میکنم..
حقیقتش این تصمیم برای خودمم خیلی سخت بود اما در شرایط کنونی چاره دیگه ای نبود..
جا داره از دوستان خوبم ابوالفضل ، میر علی ، بابک ، ارسلان (ادمین سابق) و عارف گل که روزهای اول با پیام هاشون بهم
روحیه فعالیت دادن تشکر ویژه کنم.. تقریبا یک هفته دیگه مدت عضویتم به هشت ماه میرسه.. هشت ماهی که برام پر از خاطرست..
در این مدت واقعا از حضور در کنار دوستان لذت بردم.. حتی این سعادت رو هم داشتیم که دوستانی مثل حاج ابول ، ساسان و دایی بهمن
رو از نزدیک ببینیم.. نمیخوام جو رو مثل فیلمای هندی کنم..:4: زیاده گویی نمیکنم.. ممنون از همه دوستان عزیز..
سعی میکنم هر زمان که فرصت داشتم به سایت سر بزنم..
پ.ن : یه تشکر ویژه هم از دوست خوبم شایان عزیز دارم که در این مدت کنارم بود.. و البته شرمندم ازش که تگ تیممون زیاد دووم نیاورد..:4:
با تشکر..
Ghost OF Sparta
10-16-2012, 02:59 PM
بازم ما یه روز نت نداشتیم و یه اتفاقی افتاد....:22::4:
از همه مدیران عزیز تشکر می کنم....واقعا نا راحت شدم....امیدوارم هر چه زود تر برگردند....اگر هم نیومدند همه جا سالم و موفق باشند.....
البته برا نوید یه کم عادی....:4:
AREF TAKER
10-16-2012, 05:03 PM
سجاد جان ، احمدرضا و نوید جانکجا رفتین بامرام؟؟؟
ما گفتیم که اومدین و سایتو آباد کردین و میخواین که همیشه بموننی.کجا رفتین یهویی بی معرفتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :2:
باور کن که خیلی دلم واستون تنگ میشه داداش.
ولی باید هروقتی که تونستین اینجا بیاین و به ما سر بزنین.
خیلی مخلصتونم و امیدوارم که همیشه موفق باشین عزیزم.
دوستتون عارف:8:
The Shadow
10-17-2012, 11:16 AM
خسته نباشید به دوستای عزیز . احمد رضا که یه دفعه اصن گم و گور شد :4: نوید هــم که بیشتر از همه درکش میکنم :4: سجاد جان خسته نباشید ، موفق باشید همگی.
Ð-i-R-Ť-Y
10-17-2012, 02:54 PM
دمتون گرم بابت زحمتایی که کشیدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.