PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازگشت باتیستا در رامبل 2013 | حضور شاون مایکلز و برت هارت در رسلمنیا 29 و ...

AƦAƾH
10-17-2012, 04:06 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بازگشت باتیستا در رامبل 2013 :

SuperLuchas روی شایعه ای در رابطه با باتیستا عبور کرد .

این خبرگزاری اعلام کرده که باتیستا در حال فکر بر روی این موضوع هست که در رویال رامبل 2013 به کمپانی WWE برگرده !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

استوریلاین تغییر جنرال منجر ها :

قبلاً هم اعلام شده که کمپانی قصد داره دو جنرال منجر خود یعنی " بوکرتی جی ام اسمکدان " و " ای جی لی جی ام راء " رو از کار بر کنار کنه .

حالا WWE بار دیگه استوریلاین جنرال منجرهای بی لیاقت رو پیش میبره تا سرانجام وینس مکمن هر دو یه آنها رو از کار کنار بزنه .

در همین رابطه بعد از مسابقه مت استرایکر با کین در راء ، مت استرایکر تــویتی خطاب به مسئولان کمپانی فرستاد و گفت :

" لطفاً سوءتفاهم نشه . ای جی با استعداد هست . یک دختر باهوش . ولی جی ام باید منصف باشه و کارهایی که بهش واگزار شده رو با هوس بازی انجام نده . "

حضور شاون مایکلز و برت هارت در رسلمنیا 29 :

برت دِ " هیتمن " هارت و شاون مایکلز بار دیگه به هم میرسند .

این دو در هفته ی رسلمنیا 29 بار دیگه برای مراسم ویژه ی امضا دادن و پرسش و پاسخ در روز پنج شنبه ، شهر نیویورک سیتی به هم دیگر میپیوندن .

پایان فیلمبرداری رندی اورتن :

بعد از کار کردن رندی اورتن در تپینگ دیشب اسمکدان ، او با پرواز صبح به ونکوور برگشت تا آخرین هفته ی فیلمبرداری فیلم

استودیو WWE رو به نام 12 Rounds: Reloaded داشته باشه .

رندی اورتن در تــویتر رسماً اعلام کرد که هفته ی بعدی کار فیلم به پایان میرسه و اونرو جمع بندی خواهند کرد .

مصاحبه ی ا ی جی لی :

جنرال منجر فعلی راء به تازگی با Trentonian.com مصاحبه ای داشته .

ای جی لی با اینکه دیگه کشتی نمیگیره اما همچنان در حال تمرین هست تا از فرم نیفته . دلیلش این هست که

ای جی خیلی دوست داره تا در رسلمنیا 29 که اتفاقاً در زادگاهش نیوجرسی هم هست کشتی بگیره .

او علاقه داره که مسابقه ای بین خودش و ایو تورس بر سر دیــواس چمپیون بوک کنه ، اگر تواناییش رو داشته باشه .

ای جی گفت :

" من دوست دارم هنوز جنرال منجر باشم و خودم رو در مسابقات قرار بدم .

من از هر ثانیه اش لذت میبرم ( جنرال منجر بودن . ) ولی واقعاً عاشق اینم که در نیوجرسی کشتی بگیرم . "

مجید10
10-17-2012, 04:52 PM
باتیستا تا در ام ام ای به قهرمانی نرسه نمیاد چون باید اعتبارشو دوباره به دست بیاره اگه بیاد قویتر از قبلا میاد

Blood Raven
10-17-2012, 04:58 PM
فکر می کنم خبرگذاری Super Luchas بیشتر می خواست، علاقه مندان به باتیستا را هایپ کنه و نظر دیگران را در مورد این اتفاق جویا بشه.

Chokeslam‏
10-18-2012, 01:30 PM
با اینکه خیلی دوست دارم باتیستا برگرده و بایک انتقام جانانه پوز سینارو به خاک بماله ولی بازگشتش دیگه محاله،کلا من به این دسته خبرها به چشم شایعه نگاه میکنم.و به وقوع پیوستنشون رو صفر درصد میدونم .

sky star
10-18-2012, 02:43 PM
گرچه احتماله بازگشت دوباره باتیستا خیلی کمه ولی بازم دوست دارم برگرده و انتقام بازی ای کویت مچ رو ازش بگیره:14:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به امید بازگشتت و نفله کردنه جان سینا:11::1:

Seraph
10-19-2012, 07:23 AM
هر چند عاشق باتیستا ولی برنمیگرده احتمالا چون اولا بدنش دیگه عین قبل نیست دوما بهش اجازه نمیدن عین ام ام ای مسابقه بده چون اگر بخوان بزارن اون طوری مسابقه بده کار جان سینا رو توی 1 دقیقه ی اول تمومه چون توی ام ام ای خیلی مشتای باتیستا وحشتناک بود و زیر گیری خوبی هم میکنه بنابراین فکر نکنم برگرده! چون جان سینا جلوی باتیستا الان مثل یه مورچه میمونه.نمیخوام کل کل کنم با سینیشن ها ولی باید حقیقتو پذیرفت که باتیستا بهتر از جان سینا بوده . همین که پاشو گذاشته توی ام ام ای خودش خیلی جرئت میخواد. بنابراین فکر نکنم برگرده و البته چه بهتر ما میتونیم یه باتیستای واقعی رو توی ام ام ای ببینیم که توی مسابقش نه استوری میتونه دخالت کنه نه هیچ کس فقط و فقط خودشه و قدرتش.به امید موفقیت های بیشتر باتیستا