PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 5 نکته که نشان از بهتر بودن کریس رونالدو نسبت به مسی هست

King Of Darkness
10-17-2012, 08:42 PM
سلام دوستان

در این تاپیک میخوام 5 نکته ای که نشان از بهتر بودن کریستیانو رونالدو نسبت به مسی هست را براتون بزارم.

اگه موردی هم برای طرفدارای مسی نسبتا بد بود میتونن بدون هیچ توهینی تو همین تاپیک بگن.
.................................................. ..........
1.قدرت(Power)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

کریستیانو رونالدو نسیت به مسی فیزیک بدنی و استایل بهتری دارد.

و به همین دلیل در کار های فیزیکی بیشتر عمل میکنه و بیشتر هم موفق هست.

2.شرکت در کار دفاعی(Defending)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

همونطور که در مورد اول گفتم کریس رونالدو فیزیک بدنی بهتری نسیت به مسی دارد.

هم مسی و هم رونالدو در کارهای دفاعی شرکت میکنند ولی این کریس رونالدو که در کار دفاعی بهتر عمل میکنه.

3.شرکت در کار های هوایی(Aerial Battels)

کریستیانو رونالدو به علت قد بلند تری که نسبت به لیونل مسی داره در کار های هوایی شرکت بیشتری میکند.

این مورد رو بارها و بارها نشان داده و گل های زیادی را هم با ضربه ی سر زده.

4.ضربه ی ازاد(Free Kick)

یکی از مواردی که کریس رونالدو را نسبت به مسی بهتر کرده ضربه های ازاد معروف او هست.

البته درست که مسی در این روز ها بهتر از رونالدو ضربات ایستگاهی زده

اما کریس رونالدو از فاصله های دورتر خیلی بهتر از لیونل مسی به توپ ضربه میزنه.

5.دوندگی(Run)

یکی دیگه از نکات مثبت کریس رونالدو نسبت به مسی دوندگی او هست.

کریس رونالدو سرعت بیشتری از مسی دارد و در پاس های عمقی بهتر کار میکند.
.................................................. .......................

​امیدوارم از این مقاله خوشتون اومده باشه.

Scofield
10-17-2012, 09:07 PM
حالا اینا 5 تا بود ..

نکات برتر مسی رو بخوای بشماری نمیشه :15:

چون خیلــــــــــی زیـاد هستند

brock
10-17-2012, 09:21 PM
با اين مطلبت به شدت خنديدم چون طنز هاي بسيار جالبي گفته بودي:4:

Der TitaN
10-17-2012, 09:42 PM
من نه طرفدار بارسام نه رئال نه مسی نه رونالدو اما ...

چهار دلیل شما رو که میشه تو یکی خلاصه کرد : رونالدو فیزیک بهتری داره !

کاشته های رونالدو هم که از هر 10 تا شاید یکیش گل شه بله محکم و سریع میزنه اما به هیچ وجه دقیق نیست ضربه هاش همش هم میره بالای دروازه !

الونسو بهتر میزنه کاشته هاش رو !

به قول یکی همه مسی رو با پله و ماردونا مقایسه میکنن اما رونالدو رو با مسی (درست یا غلطش با شما :دی)

Arsal4n
10-17-2012, 09:44 PM
اسم تاپیک رو باید میذاشتید ، برتری های رونالدو نسبت به مسی . نه دلایلی که رونالدو از مسی بهتر هست . چون فکر نمیکنم اینطور باشه .

مورد اول یعنی قدرت . قدرت بدنی رونالدو از مسی بیشتر هست اما اگه دقت کرده باشید ، وقتی رو این دو بازیکن خطا میشه ، رونالدو بیشتر میفته و مسی تا اونجایی که میتونه بلند میشه و به کارش ادامه میده . البته قردت بدنی رونالدو بالا تر هست ولی تو اون موارد کاملا خودش رو شل میگیره تا زمین بیفته .

شرکت در کار های دفاعی . هیچ کدوم از مسی و رونالدو نمیان تو محوته جریمه خودشون دفاع کنن . خیلی کم پیش میاد . کاش کامل توضیح میدادید . تو 1 خط اصلا آدم نمیفهمه منظورتون رو !!! رونالدو چون تو ضربه های ایستگاهی وکرنر های حریف میاد به کمک تیمش ، میشه گفت موثر تره . نه اینکه میاد دفاع میکنه !!

شرکت در کار های هوایی رو موافقم . به خاطر قد و قامت بلند رونالدو و قدرت سر زنی بالاش . البته با این قد ، 5 % گل های مسی ضربه سر بوده و این آمار بدی نیست !

ضربه آزاد . این هیــچ برتری نیست . بلکه ضربه آزاد های مسی فوق العاده خطر ناک تر شده جدیدا ! رونالدو چندین ماه هست که ضربه آزاد گل نزده . یا ضربه آزاداش به دفاع میخوره یا میره بیرون . اما مسی ، تو سال 2012 7 تا گل کاشته زده . از فاصله 35 متری هم به رئال زد !پس در حال حاضر مسی یک کاشته زن فوق العاده بهتری از رونالدو هست . این یکی از ده ها برتری مسی هست . نه رونالدو !

و دوندگی ... دوندگی بدون توپ رونالدو از مسی بالاتره . ولی دوندگی با توپ مسی خیــلی از دوندگی با توپ رونالدو بیشتر هست . خیلی . پس اینم نمیتونه یک برتری خیلی خوب باشه .

تاپیک هم به قسمت " مقالات ترجمه شده " انتقال یافت :3:

فعلا ...

King Of Darkness
10-17-2012, 09:58 PM
با اين مطلبت به شدت خنديدم چون طنز هاي بسيار جالبي گفته بودي:4:
ویرایشِ ناظم !
در ضمن من اینو تو مقاله امم گفتم که در حال حاضر ایستگاهی مسی بهتر میزنه و اینو قبول دارم ولی بقیه ی موارد رو باید همه قبول کنن خدایی.
شما هم که جنبه نداری کلا نیا.

من حرف های شما دو کاربر رو قبول دارم فقط یه توضیح در مورد اینی که ارسلان جان گفت بگم(
شرکت در کار های دفاعی . هیچ کدوم از مسی و رونالدو نمیان تو محوته جریمه خودشون دفاع کنن . خیلی کم پیش میاد . کاش کامل توضیح میدادید . تو 1 خط اصلا آدم نمیفهمه منظورتون رو !!! رونالدو چون تو ضربه های ایستگاهی وکرنر های حریف میاد به کمک تیمش ، میشه گفت موثر تره . نه اینکه میاد دفاع میکنه !!)
من منظورم اصلا تو محوطه خودی نیست چون در اون صورت باید بگیم پستش دفاعه.من یه عکسی هم انتخاب کردم که نشون بده که تا کجاها میاد دفع میکنه.تا نزدیکی محوطه ی خودی رونالدو به کمک دفاع میاد.

ناظم : کسی رو مسخره نکنید !

brock
10-17-2012, 10:06 PM
ویرایشِ ناظم .

ناظم : بحث رو ادامه ندید خواهشا !

Olympic Hero
10-18-2012, 12:13 AM
ببینید منم مثل رسول نه بارسایی هستم نه رئالی [ البته به رئال از وقتی زیدان از یووه اومد توش خیلی خیلی احترام میزام و همیشه دوست دارم موفق باشه ! ] و اعتقاد دارم بین این 2 نفر نمیشه بهترین رو انتخاب کرد . اما اگه من مربی بشم و از بین این 2 نفر یکی رو واس تیمم بخوام اون یه نفر رونالدو خواهد بود . [ البته بگم من اصلا منکر توانایی های فوق العاده مسی نمی تونم بشم . اصلا کسی می تونه بیاد بگه مسی فوق العاده نیست ؟ ] . دلایل خودم رو هم دارم . اول از همه رسول تو میگی مسی رو شبیه مارادونا و پله می دونن ولی رونالدو رو شبیه کی می دونن ؟! هیچکس . واقعا از نظر من تاریخِ فوتبال بازیکن معروف مثل رونالدو رو تا حالا تو خودش ندیده . غیر از جرج بست [ اونم فقط یه نموره ! ] من فکر کنم تا حالا بازیکنی مثل رونالدو متولد نشده . رونالدو شاید بهترین نباشه اما بدون شک خاص ترینه ! نه تو این دوره بلکه توی کل دوران رونالدو در کنار کسایی مثل زیدان و مارادونا جزء خاص ترین ها حساب میشه .

مورد بعدی ببینید رونالدو فقط تو 1 لیگ و تو 1 باشگاه عالی نبوده . فقط هم تو 2 تا پست ندرخشیده . رونالدو از لیگِ پرتغال شروع کرد تا رسید به اسپانیا . درخشش تو 3 تا لیگ معتبر اروپایی واقعا کم چیزی نیست ! رونالدو تو اسپورتیگ خوب متمایل به عالی بود . تو منچستر عالی شد و تو رئال هم بعد از 1 سال فوق العاده شد ! کسایی مثل هانری , رونالدینیو , بکهام , کاکا , شوچنکو و .. همه بعد از تغییر لیگ بازیشون افت کردن . اما رونالدو وقتی از تیمی بزرگی مثل یونایتد اومد تو رئال فقط 1 سال خیلی خوب بود بعد از 1 سال دوباره فوق العاده شد درست مثل زیدان و مارادونا . حتی پله هم با اون پله ای جرات نکرد از برزیل بیاد بیرون ! رونالدو تو 2 باشگاه بزرگ درخشید اونم تو پست های مختلف جدید ! رونالدو تو من یونایتد اوایل هافبک کنار بود . بعد یه مدت پشت مهاجم بازی میکرد . بعد آخراش رفته بود وینگر راست شده بود . اما تو رئال اول شد مهاجم سایه و الان هم شده وینگره چپ ! یعنی رونالدو تو 2 باشگاه خیلی بزرگ و 2 تا لیگ معتبر و پر فشار بازی تو 5 پست مختلف رو تجربه کرد و تو هر 5 تا پست هم موفق ظاهر شده . اما مسی تو کل سال های بازی فقط تو 3 تا پست اونم پست های تهاجمی بازی کرده . وینگر چپو راست و مهاجم نوک . در ضمن رونالدو رو پای خودش وایساد و شد رونالدو . رونالدو وقتی داشت رشد می کرد تو پست خودش کسی مثل رونالدینیو نبود که بهش کمک کنه . بدون شک یکی از دلایلی که مسی الان اینطوری فوق العاده شده از نظر من اینه که زیر دست اعجوبه ای مثل رونالدینیو بزرگ شده . نمی گم مسی خودش هیچی نداشته نه دارم میگم رونالدینیو هم کمکش کرده . اما رونالدو تو من یونایتد تو پست خودش کی رو داشته که بهش کمک کنه ؟! رونالدو واقعا یک فوتبالیستِ فوق العاده هست . اینو تو درخشش توی 5 پست و 2 باشگاه فوق العاده بزرگ نشون داده .

مورد بعدی در مورد همین الان هست . شما ببینید پست مسی چیه ؟! مهاجم نوک . پست رونالدو چیه ؟ وینگرِ چپ . اونوقت گل های این 2 نفر آخر هر فصل چند تا اختلاف داره ؟! فصل قبل که مسی بیشتر شد اونم با اختلاف 4-5 گل فقط . فصل قبلش هم که رونالدو آقای گل شد . ببینید اینکه آمار گل های یک وینگر با یک مهاجم نوک یکی باشه واقعا جای فکر کردن داره . یک مهاجم نوک مسلما فرصت های گل زنی بیشتری براش ایجاد میشه اما یک وینگر مسلما تو هر بازی واسش 5-6 تا موقعیت گل پیش نمیاد . مگه اینکه خودش انقدر خوب باشه تا واس خودش فرصتِ گل بسازه .

این 3 دلیل اصلی من بود . اینا رو هم نگفتم که بگم رونالدو از مسی بهتره . نه . اینا رو گفتم تا بگم اگه پاش بکشه رونالدو چیزی از مسی کمتر نداره . اینا رو واس این گفتم که دیگه کسی نگه مسی خیلی خیلی از رونالدو بهتره . گفتم تا کسی رونالدو رو کوچیک جلوه نده .شک نکنید اگه رونالدو یه نموره سیاست مسی رو داشت الان خیلی خیلی موفق تر بود . اما حیف که به قولی دهاتی هست :4:

اینا همه رو گفتم تا برسم به این قضیه که مسی و رونالدو هر دو خارق العاده هستن .....

مجید10
10-18-2012, 12:26 AM
اقایون اگه چیزی برای گفتن ندارید مثل *** مسخره نکنید این اقا با دلیل اینا رو گفته شما هم با دلایل درست جواب بدید من توی این دو سه سال شاید کلن 10بازی فوتبال نگاه کردم رونالدو قدرت بدنی و شوت زنیش از مسی بیشتر مثلا مسی توپ رو پاش باشه می خواد دریبل بزنه وبه دروازه نزدیک بشه ولی رونالدو اول تو فکر شوت زدنه تا دریبل می خواد خودشو با یه دریبل به پشت دروازه برسونه وشوت کنه ولی مسی چون تکنیکش بیشتره می زنه تو یا اینکه مسی به طرف دروازه فرار نمیکنه که پاس تو عمقش بدن بیشتر بازیکن صاحب توپو حمایت میکنه مسی وقتی یه نفرو دریبل میزنه نفر دومم دریبل میزنه استرس نمیگیردش مغزش کار میکنه خوب میبینه چون کریس رونالدو وقتی یه نفرو دریبل میزنه دیدش اعتماد به نفسش برای نفر دوم کم تر میشه هر کدوم خصوصیاته متفاوتی دارند

Brodus Clay
10-18-2012, 09:03 AM
با این 5 نکته منو قانع کردی که رنالدو بهتر از مسیه:8:
البته فقط توی همین 5 مورد:19:
با تشکر از امیر عزیز:5:

Chokeslam‏
10-18-2012, 01:51 PM
هیچ شکی نیست که رونالدو ازمسی برتره و مسی باید حالا حالاها زیر سایه اسطوره رونالدو درس پس بده.

Ghost OF Sparta
10-18-2012, 02:54 PM
ارسی کاشکی میزاشتیش تو بخش طنز....:4:
عزیز حداقل تا قبل ال کلاسیکو های اخیر می گفتی تو ضربه آزاد بهتره کریس....:3:
قدرتم مگه جر...که هر کی زورش بیشتر باشه بهتر باشه....اگر کریس عرضه داشت و مث اریک کانتونا:61:از قدرتش استفادهه میکرد یه چیزی.....
بعدشم دراز تر بودنش و حضورش تو خط دفاعی باعث برتریش نیست به نظر من.....
سرعتم رفیق من که عاشق کریس و سبکش کپی اونه(فقط شوت میزنه.....بعضی مواقع یکی دو تا بازیکن له رو دریپل میده:4:)بهتر از رونالدو میدوه......مهم سرعت با تپ که مسی از رونالدو هم بهتره به نظرم.....

هیچ شکی نیست که رونالدو ازمسی برتره و مسی باید حالا حالاها زیر سایه اسطوره رونالدو درس پس بده.
عزیز مطمئنی منظورت رونالدو بزیلیه نیست.....هر مدلی فک می کنم میبینم شاید بشه از یه سری نکات با اون مقایسش کرد....ولی کریس نه.....توهین به ذات مقدس فوتبال بخوای رونالدو رو با مسی مقایسه کنی....(کریس)...:4:

r v d
10-18-2012, 03:30 PM
ما 100 بار گفتیم ، این واسه باره 101 ــــکم مقایسه بین رونالدو و مسی از بیخ و بن اشتباه اصلا نباید با هم قیاس بشند این دو

S.H.A.Y.A.N
10-20-2012, 12:37 AM
پس بخاطر همينه طي چند سال اخير مسي بهترين بازيكن فوتبال جهان ميشه .
اگه اين تاپيك رو زودتر خونده بودم ميرفتم به فيفا اعتراض ميكردم كه رونالدو رو انتخاب كنند !!
اخي ...

King Of Darkness
10-20-2012, 02:38 PM
نژاد جان این حرف های شما برای من یه توهین حساب میشه.
::ویرایش::
بعدشم من گفتم در حال حاضر این ::ویرایش:: فقط از لحاظ ضربات ازاد بهرت از کریس که اونم کریس اگه بیاد رو فرم خیلی بهتر از مسی میزنه.
فعلا که تو الکلاسیکو ها میبینیم چه رو هوا چه رو زمین پیکه دفاعتون هیچ کاری نمیکنه از لحاظ قدرت.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

البته درسته که الان این عکس بوسکتسه ولی قشنگ نشون میده با لباس کشیدنم ::ویرایش::.
پس بگو فقط گلزنی که باعث میشه یه بازیکن بهتر از بازیکن دیگه بشه.
اگه رفیق شما بهتر از کریسه اسمشو بگو ببینیم کدوم تیمه؟اصلا تو تیم هست؟
رونالدو برزیلی که سرور همه بازیکناس اما تو این تاپیک در مورد کریس و مسی که داریم حرف میزنیم.
ببخشید که تند رفتم.

مدیر : این آخرین باری است که به شما تذکر میدهیم که توهین نکنید . دفعه بعد برخورد جدی تری میشود .

فعلا ...

HesaM
10-20-2012, 03:15 PM
اصلا مقایسه این دو تا بازیکن اشتباهه چون کلاس کاریشون زمین تا آسمون با هم فرق میکنه این وسطم هر کسی طرفداری از بازیکن و تیم مورد علاقش میکنه ولی من فکر میکنم کل قابلیت های این دو تا بازیکن رو کنار هم بذاری مسی خیلی بهتره و بازیکنیه که به درد تیم میخوره هر چند که توی توانایی های رونالدو هیچ شکی نیس ولی مسی یه چیز دیگس . حالا شاید فکر کنین من تعصبی حرف میزنم ولی این حرف من نیست ، اینا از آمار و ارقام و سخن بزرگان فوتباله . خلاصه این روزا همه تلاش میکنن تا توپ طلا به رونالدو برسه ما هم به عنوان یه بارسایی امیدواریم هر کسی که واقعا مستحق این جایزست اونو بگیره .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Ghost OF Sparta
10-20-2012, 03:35 PM
نه دوست عزیز....مطمئن شدم ندیده حرف میزنی و میگی فقط گل میزنه مسی....اون رونالدو برزیلی هم با تو نبودم که الکی بحث رو به اون میکشی.....یه ذره هم رو ادبیاتت کار کن شاید بفهمی میگم بهتر میدوه کنایه است......رفیقمم آره تو باشگاه......اسمشو میپرسم بت میگم.....