PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت گلدبرگ در مورد مقایسه با رایبک | عذرخواهی ری میستریو و ...

AƦAƾH
10-19-2012, 10:20 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

صحبت گلدبرگ در مورد مقایسه با رایبک :

بعد از گذشته 1 هفته از جنجال بین گلدبرگ و رایبک ، این موضوع پایان نیافت . گلدبرگ بار دیگه صحبت هایی در مورد مقایسه شدن

با رایبک ، و تشویق شدن نام او در مسابقات رایبک صحبت کرد .

" من از اینکه نامم در طول ترقی و بزرگ شدن او توسط هوادارا تشویق میشه خورسند هستم .من فکر نمیکنم این به هیچ وجه بدگویی از او باشه . "

" من از این دلخور نیستم . که با کسی مقایسه بشم که داره آماده برای گرفتن تایتل میشه ... کسی که امیدوارانه یک ســوپــراستار اصلی برای این آدم ها با چاپلوسی میشه . "

" کسانی که هنوز بعد از گذشت 6 سال ، 7سال ، 8 سال نام من رو فریاد میزنن در حالی که دیگه در بیزینس نیستم , این یک فتخار بزرگ هست . هر مقایسه ای در راه مثبت برای من افتخار محسوب میشه . "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

عذرخواهی ری میستریو :

ری میستریو دیروز در تــویـتر در مورد کسالت خود و از دست دادن لایو ایونت تور مصر پیامی فرستاد .

" میخوام که از هوادارا در قاهره معذرت خواهی کنم ، به دلیل این که نتونستم به خاطر کسالت شدید در تور حضور پیدا کنم ! واقعاً احساس بدی دارم که این رو از دست دادم .

ولی قول میدم که تور بعدی باشم . لذت ببرید . دوستون دارم Rey619 "

نصیحت استفنی مکمن به ای جی لی :

ای جی لی به تازگی در پاسخ به سوال اینکه بهترین نصیحت رو از زمان جنرال منجر شدنش از چه کسی گرفته گفت ؛ از یک زن قدرتمند دیگه .

" استفنی مکمن این رو به من گفت : تو الان در راس کار هستی . و هیچ کس نمیتونه از تو این رو بگیره . تو باید به این ایمان داشته باشی , درون خودت . یا هیچ کس باورت نمیکنه .

تو راس کار هستی و همه باید باهاش کنار بیان . "

خوب این صحبت از استفنی مکمنی که از خیلی جهات بهش نگاه میکنم خیلی معنی ها برای من میده .