PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت بر حضور سلبریتی ها در رسلمنیا 29 | آخرین مسابقه بث فینیکس در کمپانی و ...

Scofield
10-19-2012, 04:54 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

آپدیت بر حضور سلبریتی ها در رسلمنیا 29

همونطور که قبلاً در تابستان اعلام شد دبلیو دبلیو ای قصد دارد عده ای سلبریتی ها را در رسلمنیا 29 حاضر کند . یکی از این نام ها

چارلی شین می باشد . نام چارلی شین برای اجرا نقش های مختلف در رسلمنیا بر سر زبان ها است البته نه نقش فیزیکی . هنوز هم

بحث در مورد نقش چارلی شین وجود دارد . احتمال این وجود دارد که او در چند ماه آینده در WWE Tv حضور پیدا کند . نام دیگری

که احتمال حضور او وجود دارد Alana Thompson می باشد که وی به Honey Boo Boo Child معروف است و برنامه

" Here Comes Honey Boo Boo " او یکی از پر تماشاگرترین برنامه ها در تلویزیون می باشد . به نظر می رسد WWE

قصد دارد بر روی این محبوبیت سرمایه گذاری کند .

دارک مین اونت راء هفته بعد

قرار است بعد از ماندی نایت راء هفته بعد در East Rutherford, New Jersey در دارک مین اونت سی ام پانک و رایبک در یک

مسابقه ی لامبرجک مچ به مصاف هم بروند . دیگر مسابقه که برای دارک مین اونت ماندی نایت راء هفته بعد مشخص شده است مسابقه بین بیگ شو و

شیمس می باشد که این دو در یک Last Man Standing Match به مصاف هم خواهند رفت .

پر سیل کد اسمکدان

تیپینگ اسمکدان در تاریخ 8 ژانویه 2013 قرار است در شهر Miami , Florida برگزار شود که امروز پر سیل کد این

تیپینگ مشخص شد و آن GOHEAT می باشد .

آخرین مسابقه بث فینیکس در کمپانی

منابعی اعلام کردند که احتمال حضور بث فینیکس در راء این هفته کم است و به احتمال زیاد مسابقه ی او با کایتلین در تیپینگ

سـ ـوپـ ـراستارز این هفته آخرین مسابقه او در کمپانی خواهد بود . در دیگر مسابقه ی این تیپینگ تنسای به مصاف مایکل مکگیلیکاتی

خواهد رفت .

AREF TAKER
10-19-2012, 07:42 PM
من تو گوگل اسم Alana Thompson رو سرچ کردم دیدم که این فقط یک بچه است که سال 2005 متولد شده.اگه اینی که من دیدم درست باشه واقعا افتضاح به بار میاد

AƦAƾH
10-19-2012, 07:44 PM
آره عارف جان ، این دختر بچه یه ستاره 5 ساله هست متاسفانه :4:

Secret
10-19-2012, 09:33 PM
گفتم شاید لازم نباشه به خاطر یه پوستر تاپیک اضافه زده شه البته شایبدم تا حالا در تاپیک های سابق قرار گرفته باشه*

پوستر احتمالی پی پر ویو TLC که همان طور که مشاهده می کنید عکس RyBack سوپراستار پوش گرفته ی کمپانی بر روی ان قرار دارد که همان طور که می شود حدس زد حالا حالا ها استوری وی با سی ام پانک ادامه خواهد داشت

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Seraph
10-20-2012, 12:58 PM
یا امام موسی صدر!!1 دختر بچه ی 5 ساله هم میخوان بیارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا رحم کنه!!!!!