PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × کریس جریکو : Wwe در دنیای خودش زندگی میکنه , بازنشستگی احتمالی ×

AƦAƾH
10-22-2012, 09:29 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

طی مصاحبه ای برای پروموت کردن تور بعدی گروه فازی در UK ، کریس جریکو اعلام کرد که اعتقاد داره WWE از کارهای او بیرون اسپورت انترتیمنت راضی نیست و به این موضوع علاقه ای ندارن .

" من نمیدونم این چرت و پرت باشه ، ولی وضعیتیه که در WWE وجود داره -» بعضی وقتها اگر با ما نباشی در مقابل ما هستی . '

این چیزیه که مدتها اونجا وجود داره و من اونو عجیب میبینم . همونطور که من و شما میدونید ، WWE در دنیای خودش زندگی میکنه و میتونید اینو از هرجایی بیرون WWE متوجه بشید . "

جریکو این صحبت ها رو به Daily Star گفت .

-----

" من همیشه با اونها ردیف بودم و همیشه آماده ی بازگشت , ولی این دشوار هست - من دوست درام که به چیزهایی بیشتری دست پیدا کنم , شاید , ولی اونها وقت شما رو

انحصاراً برای خودشون میخوان . هرچقدر بیشتر اونجا بودم ، وقت کمتری داشتم . امیدوارم در آینده دوباره با هم کار کنیم . "

-----

جریکو ادامه داد :

" اگر اینطور نشه ( دوباره با WWE کار کنه ) , خوب , من کنار میرم و میدونم که زمان بسیار فوق العاده ای اونجا داشتم ، و هرچیزی رو که میخواستم در رسلینگ به دست بیارم به دست اوردم . "

S.H.A.Y.A.N
10-22-2012, 09:49 AM
من تازه امضا و اواتورم رو بخاطر بازگشتش تغيير دادم ... :22: اي وينس دهـــنت رو ... :22:
بجاي اينكه رويال رامبل 2013 رو بهش بدن تازه باهاش به توافق هم نميرسن .

Mr. Movie
10-23-2012, 12:20 AM
داداش حرفت رو بزن فقط بی احترامی نکن به کسی

AREF TAKER
10-23-2012, 04:45 PM
کریس جریکو واقعا سو پر استار خوبیه.من که عاشقشم.ولی این دوستمون میگه که به 4 تا پیر و پاتال بها میده یکمی نادرسته.چونکه جریکو هم اگه بخوایم واقعا حساب کنیم اونم جزء همون پیر و پاتالهای کمپانیه.

فعلا....