AƦAƾH
10-22-2012, 01:39 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
1. دالف زیگلر مقابل کودی رودز :
مسابقه ی عالی بود . زیگلر به عنوان فیس حضور داشت , برعکس دیروز . دالف برنده ی بازی شد .
2. سـث رولینز در مقابل جیندر مهال ( NXT Champion ) :
هوادارا رولینز رو به شدت تشویق میکردن ، با وجود اینکه اونو نمیشناختند . رولینز برنده بازی شد .
- زک رایدر وارد شد ، دِمــیــز از پشت بهش حمله کرد و میکروفن رو گرفت ؛ میز گفت من بدونه اینکه بازی آغاز بشه برنده هستم , پس حریفی وجود نداره .
3. ناتالیا در برابر کیتلن :
کیتلن با پینفال برنده شد .
4. تگ تیم مچ , آرتروث و کوفی کینگستون در برابر پرایم تایم پلیر :
مسابقه معرکه ای بود . در یک رفت و برگشت بینی دارن یانگ هم خونریزی کرد . کوفی در اول توسط یانگ پین شد و باخت ، اما چون پای دارن یانگ روی طناب ها بود ،
اسکات آمسترانگ اومد و به داور رینگ ریچارد رابینسون گفت چه اتفاقی افتاده و بازی رو تکرار کنه .
بازی ریستارت شد ، کوفی و تروث هردو فینیشر های خود رو اجرا کردند و همزمان هر دو حریف رو با هم پین کردن .
5. وید برت در برابر تد دیبیاسی :
وید برت پیروز شد .
6. دِمــیــز در برابر زک رایدر :
زک رایدر در یک بازی خوب برنده شد .
مین ایونت :
تریپل ترت مچ برای WHC :
شیموس در برابر آلبرتو دلریو در برابر بیگ شو :
دلریو و شو با همدیگه همکاری کردند و شیموس رو زدند ، تا زمانی که یکی از اونها خواست سریع پین کنه . شو و دلریو درگیر شدند که شیموس به هردو حمله کرد و توسط هوادارا تشویق شد .
در آخر هم یک دابل بروگ کیک از شیموس زده شد و از تایتلش دفاع کرد .
پایان کار هم ســوپــراستارها از هواداران تشکر کردند و قول دادند که به مصر برگردند . شوء به پایان رسید .
1. دالف زیگلر مقابل کودی رودز :
مسابقه ی عالی بود . زیگلر به عنوان فیس حضور داشت , برعکس دیروز . دالف برنده ی بازی شد .
2. سـث رولینز در مقابل جیندر مهال ( NXT Champion ) :
هوادارا رولینز رو به شدت تشویق میکردن ، با وجود اینکه اونو نمیشناختند . رولینز برنده بازی شد .
- زک رایدر وارد شد ، دِمــیــز از پشت بهش حمله کرد و میکروفن رو گرفت ؛ میز گفت من بدونه اینکه بازی آغاز بشه برنده هستم , پس حریفی وجود نداره .
3. ناتالیا در برابر کیتلن :
کیتلن با پینفال برنده شد .
4. تگ تیم مچ , آرتروث و کوفی کینگستون در برابر پرایم تایم پلیر :
مسابقه معرکه ای بود . در یک رفت و برگشت بینی دارن یانگ هم خونریزی کرد . کوفی در اول توسط یانگ پین شد و باخت ، اما چون پای دارن یانگ روی طناب ها بود ،
اسکات آمسترانگ اومد و به داور رینگ ریچارد رابینسون گفت چه اتفاقی افتاده و بازی رو تکرار کنه .
بازی ریستارت شد ، کوفی و تروث هردو فینیشر های خود رو اجرا کردند و همزمان هر دو حریف رو با هم پین کردن .
5. وید برت در برابر تد دیبیاسی :
وید برت پیروز شد .
6. دِمــیــز در برابر زک رایدر :
زک رایدر در یک بازی خوب برنده شد .
مین ایونت :
تریپل ترت مچ برای WHC :
شیموس در برابر آلبرتو دلریو در برابر بیگ شو :
دلریو و شو با همدیگه همکاری کردند و شیموس رو زدند ، تا زمانی که یکی از اونها خواست سریع پین کنه . شو و دلریو درگیر شدند که شیموس به هردو حمله کرد و توسط هوادارا تشویق شد .
در آخر هم یک دابل بروگ کیک از شیموس زده شد و از تایتلش دفاع کرد .
پایان کار هم ســوپــراستارها از هواداران تشکر کردند و قول دادند که به مصر برگردند . شوء به پایان رسید .