PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمجید JBL از جاستین گبریل | Jr : دیشب بهترین همکاری من و کول بود و ...

AƦAƾH
10-23-2012, 02:38 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تمجید JBL از جاستین گبریل :

جی بی ال از استار جوان کمپانی جاستین گبریل تعریف و تمجید کرد . جی بی ال پس از راء دیشب در تــویتر کامنت داد :

" وقتی مردم از من در مورد ستارها و استعداد های جوان داخل WWE میپرسن ، من به اونها جاستین گبریل رو نشون میدم - او یک ستاره میشه . "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پـارتی رسلمنیا :

WWE کیک اف پارتی رسلمنیا 29 رو در تاریخ 9 نوامبر در Bryant Park , New York City آغاز خواهد کرد .

این مراسم برای آغاز بلیط فروشی های این ایونت نیز میباشد .

افرادی که حضورشون تبلیغ شده : شاون مایکلز ، مارک هنری ، میک فولی ، آکسانا و آلیشا فاکس هستند .

دیوانه وار ترین مسابقات دیــواس در تاریخ :

سایت WWE به تازگی لیستی از دیوانه وار ترین و وحشیانه ترین مسابقات دیــواس در تاریخ کمپانی رو منتشر کرد !

این لیست بدین ترتیب میباشد :

* Beth Phoenix vs. Michelle McCool in an Extreme Makeover Match: Extreme Rules (April 25, 2010)

* Trish Stratus vs. Victoria in a Hardcore Match: Survivor Series (Nov. 17, 2002)

* Stephanie McMahon vs. Trish Stratus: No Way Out (Feb. 25, 2001)

* Natalya & Beth Phoenix vs. Lay-Cool in a Tables Match: WWE TLC (Dec. 19, 2010)

* Jacqueline vs. Lita in a Hardcore Match: Raw (Oct. 9, 2000)

* Beth Phoenix vs. Melina in an “I Quit” Match: One Night Stand (June 1, 2008)

* Victoria vs. Molly Holly in a Hair vs. Title Match: WrestleMania XX (March 14, 2004)

پسوورد پیش فروش رسلمنیا :

WWE دیشب در راء رسماً اعلام کرد که پسوورد کد پیش فروش بلیط های رسلمنیا 29 IZODVIP میباشد .

پیش فروش از تاریخ 8 نوامبر شروع میشود .

بینندگان اسمکدان این هفته :

اپیزود اسمکدان این هفته به تاریخ 19 اکتبر مجموعاً 2,933,000 بیننده داشت .

این تعداد از هفته ی پیش بهتر بوده ، هفته قبل تعداد بیننده ها 2,570,000 بود .

JR گفت او و کول بهترین همکاری رو داشتن :

جیم راس مفسر WWE اعلام کرد که او و مایکل کول دیشب در راء بهترین شب همکاری خودشون رو داشتن .

" مایکل کول و من بهترین شب رو به عنوان تیم داشتیم . اگر JBL هم یکشنبه برای پی پی وی به ما بپیونده ، من قول میدم شما رو سرگرم خواهیم کرد . "

بـث فینیکس در بک استیج راء ؟! :

طبق گزارشات بث فینکس دیشب در بک استیج راء در East Rutherford, New Jersey حضور داشت .

شایعه شده بود که دیشب آخرین حضور وی در WWE میباشد ، اما چند هفته گزشته نام وی از حضور در این شوء خط خورد !