PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامنت جان سینا در مورد راء دیشب | نظر جنرال منیجر اسمکدان در مورد استعفا ای جی و ...

Scofield
10-23-2012, 07:39 PM
کامنت جان سینا در مورد راء دیشب

امروز صبح جان سینا کامنتی در تـ ـویـ ـیـ ـتـ ـر در مورد راء دیشب قرار داد . او نوشت : راء دیشب هم تلخ بود هم شیرین !

1. من بزودی از لحاظ پزشکی خوب می شود و به دبلیو دبلیو ای بر می گردم اما 2. ای جی لی جنرال منیجر راء مجبور به استعفا

شد . # ای جی را برگردانید ( BringbackAJ )

نظر جنرال منیجر اسمکدان در مورد اخراج ای جی

بوکرتی جنرال منیجر اسمکدان به تازگی در تــ ـویـ ــیـ ــتـ ــر کامنتی در مورد استعفا جنرال منیجر برند راء ای جی لی داده است که بدین

شرح است : دنیای دبلیو دبلیو ای با استفعــا ای جی خیلی شوکه شد ! برای AJ Lee بهترین ها را آرزو می کنم ... و به ویکی گوئررو

تبریک می گویم

زک رایدر خواستار یک Entrance تلویزیونی

زک رایدر به تازگی اعلام کرد که او فقط یه ورودی ( Entrance ) تلویزیونی می خواهد . او پس از راء در تـ ـویـ ـیـ ـتـ ـر چنین

گفت : من اهمیتی نمی دهم که چه کسی بر روی کار است ... AJ Lee یا ویکی گوئررو ... فقط یک نفر به من یک ورودی تلویزیونی

بدهد ! #CMON

کامنت ایو تورس در مورد راء دیشب و پاسخ کایتلین به او

پس از درگیری بین لایلا و کایتلین در راء دیشب قهرمان کمربند D!VAS گفت که منتظر عواقب آن باشید . او چنین

نوشت : نه تنها کایتلین حریم خصوصی مرا نقض کرد بلکه به من به طور وحشیانه حمله برد و این پیامد هایی برای او

خواهد داشت . کایتلین نیز در پاسخ او گفت : هنوز تمام نشده است ایو تورس .. تو خوش شانس بودی

Chokeslam‏
10-23-2012, 08:29 PM
عالی شد که ای جی رفت همین ویکی صدبرابراز ای جی بهتره بوکر هم اخراج بشه کاشکی فولی بیاد بجاش .