AƦAƾH
10-25-2012, 04:25 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ری میستریو به تازگی با ESPN صحبتی داشته که با هم هایلاتی از اون رو میخونیم .
بدترین مصدومیتش :
" دو تا مصدومیتم واقعاً خیلی بد بودند . پارگی ACLـَم و پارگی بازوم . اگر باید یکی از اینهارو جلوی دیگری بزارم ، میگم پارگی ACL که
حدود یک سال و نیم پیش بود . "
به دست اوردن موفقیت با استایل های-فلای :
" من احساس میکنم این اولین و بهترین استایل برای من هست که WWE Univers رو با خودم همراه کنم ، چون من سعی میکنم نوآوری داشته باشم .
این چیزی که مردم رو روی پاهاشون نگه میداره و بیشتر میخوان ببینن . "
بخش سبک وزن WWE ( Cruiserweight) :
" من خیلی دوست دارم که ببینم دوباره این قسمت برقرار شده . این بخشی هست که مردم من رو با اون شناختن . "
تا چه زمانی به کشتی گرفتن ادامه میدی ؟ :
" تا زمانی که بتونم . من آدمی هستم که همیشه به خدا و سرنوشت اعتماد میکنم . او آخر کار ، زمانش که برسه به من میگه . "
چه مردمی مریضی اخیرش و ســوپــراستارها رو درک نمیکنن ؟ :
" من فکر میکنم وقتی ما صدمه میبینیم و یا مریض میشیم باید روی هدفمون تمرکز کنیم . تا چند وقت پیش اینطور نبود , من دوشنبه شب
کشتی میگرفتم و مصمومیت غذایی داشتم . من با وجود مصمومیت غذایی در رینگ بودم . بعضی وقتها شما سلامتیتون رو در نظر نمیگیرین .
اونها مارو فقط در حال اجرا میبینن و میگن خوب بود . ولی در عقب , دوربین دیگه چیزی رو ضبط نمیکنه و شما چیزی نمیبیند .
در همین رابطه من الان باید برم پیشه دکتر . "
ری میستریو به تازگی با ESPN صحبتی داشته که با هم هایلاتی از اون رو میخونیم .
بدترین مصدومیتش :
" دو تا مصدومیتم واقعاً خیلی بد بودند . پارگی ACLـَم و پارگی بازوم . اگر باید یکی از اینهارو جلوی دیگری بزارم ، میگم پارگی ACL که
حدود یک سال و نیم پیش بود . "
به دست اوردن موفقیت با استایل های-فلای :
" من احساس میکنم این اولین و بهترین استایل برای من هست که WWE Univers رو با خودم همراه کنم ، چون من سعی میکنم نوآوری داشته باشم .
این چیزی که مردم رو روی پاهاشون نگه میداره و بیشتر میخوان ببینن . "
بخش سبک وزن WWE ( Cruiserweight) :
" من خیلی دوست دارم که ببینم دوباره این قسمت برقرار شده . این بخشی هست که مردم من رو با اون شناختن . "
تا چه زمانی به کشتی گرفتن ادامه میدی ؟ :
" تا زمانی که بتونم . من آدمی هستم که همیشه به خدا و سرنوشت اعتماد میکنم . او آخر کار ، زمانش که برسه به من میگه . "
چه مردمی مریضی اخیرش و ســوپــراستارها رو درک نمیکنن ؟ :
" من فکر میکنم وقتی ما صدمه میبینیم و یا مریض میشیم باید روی هدفمون تمرکز کنیم . تا چند وقت پیش اینطور نبود , من دوشنبه شب
کشتی میگرفتم و مصمومیت غذایی داشتم . من با وجود مصمومیت غذایی در رینگ بودم . بعضی وقتها شما سلامتیتون رو در نظر نمیگیرین .
اونها مارو فقط در حال اجرا میبینن و میگن خوب بود . ولی در عقب , دوربین دیگه چیزی رو ضبط نمیکنه و شما چیزی نمیبیند .
در همین رابطه من الان باید برم پیشه دکتر . "