PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × مصاحبه ری میستریو : تا چه مدت به کشتی ادامه میده ، ناخوشی اخیرش و ...×

AƦAƾH
10-25-2012, 04:25 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ری میستریو به تازگی با ESPN صحبتی داشته که با هم هایلاتی از اون رو میخونیم .

بدترین مصدومیتش :

" دو تا مصدومیتم واقعاً خیلی بد بودند . پارگی ACLـَم و پارگی بازوم . اگر باید یکی از اینهارو جلوی دیگری بزارم ، میگم پارگی ACL که

حدود یک سال و نیم پیش بود . "

به دست اوردن موفقیت با استایل های-فلای :

" من احساس میکنم این اولین و بهترین استایل برای من هست که WWE Univers رو با خودم همراه کنم ، چون من سعی میکنم نوآوری داشته باشم .

این چیزی که مردم رو روی پاهاشون نگه میداره و بیشتر میخوان ببینن . "

بخش سبک وزن WWE ( Cruiserweight) :

" من خیلی دوست دارم که ببینم دوباره این قسمت برقرار شده . این بخشی هست که مردم من رو با اون شناختن . "

تا چه زمانی به کشتی گرفتن ادامه میدی ؟ :

" تا زمانی که بتونم . من آدمی هستم که همیشه به خدا و سرنوشت اعتماد میکنم . او آخر کار ، زمانش که برسه به من میگه . "

چه مردمی مریضی اخیرش و ســوپــراستارها رو درک نمیکنن ؟ :

" من فکر میکنم وقتی ما صدمه میبینیم و یا مریض میشیم باید روی هدفمون تمرکز کنیم . تا چند وقت پیش اینطور نبود , من دوشنبه شب

کشتی میگرفتم و مصمومیت غذایی داشتم . من با وجود مصمومیت غذایی در رینگ بودم . بعضی وقتها شما سلامتیتون رو در نظر نمیگیرین .

اونها مارو فقط در حال اجرا میبینن و میگن خوب بود . ولی در عقب , دوربین دیگه چیزی رو ضبط نمیکنه و شما چیزی نمیبیند .

در همین رابطه من الان باید برم پیشه دکتر . "

ABBAS619
10-25-2012, 06:19 PM
امیدوارم هرچه زودتر به روز های اوج خودش برگرده و کمپانی دوباره به اون تایتل بده

Adhinos Musicious
10-26-2012, 05:57 AM
همون بهتر که میستریو تا ابد مصدوم باشه تا از شرش راحت باشیم

Brodus Clay
10-26-2012, 09:25 AM
همون بهتر که میستریو تا ابد مصدوم باشه تا از شرش راحت باشیم
ریمستریو هر چی باشه خیلی از کارا بهتره بنظرم هیچ وقت هیچ کس به گرد ری هم نخواهد رسید در هایفلایری
نمیدونم شما چرا این حرف رو میزنید :7:

Adhinos Musicious
10-26-2012, 10:00 AM
ریمستریو هر چی باشه خیلی از کارا بهتره بنظرم هیچ وقت هیچ کس به گرد ری هم نخواهد رسید در هایفلایری
نمیدونم شما چرا این حرف رو میزنید :7:

کلاء میستریو و سین کارا یا همون سینی هفت سین هردوشون به درد اشغالدون میخورن

Chokeslam‏
10-26-2012, 01:47 PM
من با دوستمون ادحینوس موافق هستم ری شده جباری دوم و دایم مصدوم هست ، به حرکات هم باشه جان موریسن با اون قدش یک حرکتایی میزد آدم کف میکرد که ری یک حرکت از اونارو نمیتونه بزنه الانشم ،اونوقت نش بجایی که گیر بده بگه چرا بین هزارتا استار گنده و آماده سال 2006 ری رو قهرمان سنگین وزن کردید گیر دادبه اون دوتا مرحوم خدابیامرز!