PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های جدید پانک در مورد جایگاهش در تاریخ Wwe ، مسابقه اش با رایبک و ...

AƦAƾH
10-26-2012, 06:50 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

قهرمان دبلیو دبلیو ای سی ام پانک به تازگی مصاحبه ای برای پروموت بازی WWE'13 , دی وی دی جدیدش و هل این سل داشته .

با هم هایلایتی از صحبت ها رو میخونیم .

قرار گرفتن مقابل رایبک در هل این سل :

" ما حتی نمیدونیم او قرار چجور حرکتی داشته باشه , میدونی ، بیشتر مسابقاتش شبیه به هم بوده . چند دقیقه ای . من دونده ی ماراتون هستم .

ما میریم اونو از چرخش پیاده کنیم و ببینیم که میتونه زنده بمونه . "

اومدن کامیک ماروِل او در 21 نوامبر :

" باحال بود . کامیک بوک و پرو رسلینگ -- و موزیک , حدس میزنم -- همیشه چیزایی بوده اند که من درشون بودم . پس مشخصه این چیزهای پرو رسلینگ

کریر من هست . و حالا در مورد ماروِل کامیک مینویسم ، فکر میکنم این فقط یه شروع هست . ولی ما روی مسائل دیگه هم کار میکنیم .

پروژه های آینده . خیلی باحاله . یک رویا هست که به حقیقت تبدیل شده . "

چه چیزی رو هنوز دست پیدا نکردی :

" مین ایونت رسلمنیا . این همه ی چیزیه که من از دست دادم . "

جایگاه تو در تاریخ WWE :

" من فقط امیدوارم که این تاریخ با من مهربون باشه وقتی برمیگردم و کریرم رو مرور میکنم . من اصلاً اینجوری بهش نگاه نمیکنم که بگم ' اوه ، من لجندم ، اوه من اینم .. '

و این معنیش اینه که من تلاش میکنم تا این بشم . من فقط کارم رو انجام میدم . من به خودم اطمینان دارم ، مطمئن هستم که دارم چی کار میکنم .

انگشت های من روی سینه ی مردم هست و میدونم که چی میخوان . وقتی همه ی اینا انجام شد و من تونستم برگردم و نگاهی به کریرم بندازم

امیدوارم مردم من رو از روی علاقه یاد کنند . "

AREF TAKER
10-27-2012, 09:00 AM
واقعا یک استار با غیرت و نمونه کامل یک رستلر واقعی هست این سی ام پانک که حتی تو شرایط مزخرف pg هم میخواد که رستلینگ واقعی رو به نمایش بزاره.

مطمئنا جاش جزء بهترین هاست

Adhinos Musicious
10-27-2012, 12:33 PM
این سی ام ساکس هم 4 ماه قهرمان مونده فکر کرده لجند شده:31::31::31::31::31:

سی ام پانک
10-27-2012, 12:54 PM
این سی ام ساکس هم 4 ماه قهرمان مونده فکر کرده لجند شده:31::31::31::31::31:
330روز میشه 4ماه؟