AƦAƾH
10-26-2012, 06:50 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
قهرمان دبلیو دبلیو ای سی ام پانک به تازگی مصاحبه ای برای پروموت بازی WWE'13 , دی وی دی جدیدش و هل این سل داشته .
با هم هایلایتی از صحبت ها رو میخونیم .
قرار گرفتن مقابل رایبک در هل این سل :
" ما حتی نمیدونیم او قرار چجور حرکتی داشته باشه , میدونی ، بیشتر مسابقاتش شبیه به هم بوده . چند دقیقه ای . من دونده ی ماراتون هستم .
ما میریم اونو از چرخش پیاده کنیم و ببینیم که میتونه زنده بمونه . "
اومدن کامیک ماروِل او در 21 نوامبر :
" باحال بود . کامیک بوک و پرو رسلینگ -- و موزیک , حدس میزنم -- همیشه چیزایی بوده اند که من درشون بودم . پس مشخصه این چیزهای پرو رسلینگ
کریر من هست . و حالا در مورد ماروِل کامیک مینویسم ، فکر میکنم این فقط یه شروع هست . ولی ما روی مسائل دیگه هم کار میکنیم .
پروژه های آینده . خیلی باحاله . یک رویا هست که به حقیقت تبدیل شده . "
چه چیزی رو هنوز دست پیدا نکردی :
" مین ایونت رسلمنیا . این همه ی چیزیه که من از دست دادم . "
جایگاه تو در تاریخ WWE :
" من فقط امیدوارم که این تاریخ با من مهربون باشه وقتی برمیگردم و کریرم رو مرور میکنم . من اصلاً اینجوری بهش نگاه نمیکنم که بگم ' اوه ، من لجندم ، اوه من اینم .. '
و این معنیش اینه که من تلاش میکنم تا این بشم . من فقط کارم رو انجام میدم . من به خودم اطمینان دارم ، مطمئن هستم که دارم چی کار میکنم .
انگشت های من روی سینه ی مردم هست و میدونم که چی میخوان . وقتی همه ی اینا انجام شد و من تونستم برگردم و نگاهی به کریرم بندازم
امیدوارم مردم من رو از روی علاقه یاد کنند . "
قهرمان دبلیو دبلیو ای سی ام پانک به تازگی مصاحبه ای برای پروموت بازی WWE'13 , دی وی دی جدیدش و هل این سل داشته .
با هم هایلایتی از صحبت ها رو میخونیم .
قرار گرفتن مقابل رایبک در هل این سل :
" ما حتی نمیدونیم او قرار چجور حرکتی داشته باشه , میدونی ، بیشتر مسابقاتش شبیه به هم بوده . چند دقیقه ای . من دونده ی ماراتون هستم .
ما میریم اونو از چرخش پیاده کنیم و ببینیم که میتونه زنده بمونه . "
اومدن کامیک ماروِل او در 21 نوامبر :
" باحال بود . کامیک بوک و پرو رسلینگ -- و موزیک , حدس میزنم -- همیشه چیزایی بوده اند که من درشون بودم . پس مشخصه این چیزهای پرو رسلینگ
کریر من هست . و حالا در مورد ماروِل کامیک مینویسم ، فکر میکنم این فقط یه شروع هست . ولی ما روی مسائل دیگه هم کار میکنیم .
پروژه های آینده . خیلی باحاله . یک رویا هست که به حقیقت تبدیل شده . "
چه چیزی رو هنوز دست پیدا نکردی :
" مین ایونت رسلمنیا . این همه ی چیزیه که من از دست دادم . "
جایگاه تو در تاریخ WWE :
" من فقط امیدوارم که این تاریخ با من مهربون باشه وقتی برمیگردم و کریرم رو مرور میکنم . من اصلاً اینجوری بهش نگاه نمیکنم که بگم ' اوه ، من لجندم ، اوه من اینم .. '
و این معنیش اینه که من تلاش میکنم تا این بشم . من فقط کارم رو انجام میدم . من به خودم اطمینان دارم ، مطمئن هستم که دارم چی کار میکنم .
انگشت های من روی سینه ی مردم هست و میدونم که چی میخوان . وقتی همه ی اینا انجام شد و من تونستم برگردم و نگاهی به کریرم بندازم
امیدوارم مردم من رو از روی علاقه یاد کنند . "