توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامنت ویکی گوئررو در مورد شواهد خود مبنی بر رابطه سینا و ای جی | حضور اوتانگا در تلویزیون و ...
Scofield
10-27-2012, 07:10 PM
کامنت ویکی گوئررو در مورد شواهد خوب مبنی بر رابطه سینا و ای جی
ویکی گوئررو به تازگی در تـ ـویـ ـیـ ـتـ ـر خود کامنتی در مورد شواهد مبنی بر جنجال ای جی و جان سینا داده است که
بدین شرح است : من برای ارائه شواهد در ماندی نایت راء آماده هستم ! " شواهد " از طریق پیک خصوصی به Charlotte
, NC و جان سینا ، ای جی لی !
اخباری در مورد WWE Saturday Morning Slam
هنوز خبری در مورد تیپینگ WWE Saturday Morning Slam امروز منتشر نشده است و اعلام نشده است که چه مسابقاتی قرار
است در آن برگزار شود اما تلویزیون WWE اعلام کرد که کین قرار است بعنوان یک Monster Bash در این شوء حاضر شود .
احتمالاً این اپیزود Saturday Morning Slam یک اپیزود مربوط به جشن Halloween می باشد .
حضور اوتانگا در تلویزیون
استار حال حاضر کمپانی دبلیو دبلیو ای و همسر جـنیفر هادسون ، دیوید اوتانگا قرار است در اپیزود Oprah's Lifeclass
که در Oprah Network به نمایش در می آید حضور پیدا کند . این برنامه در ناریخ چهارم نوامبر برگزار خواهد شد .
بازگشت WWE به Civic Center
دبلیو دبلیو ای به Civic Center در Columbus , Georgia در تاریخ 5 ژانویه در ساعت 7:30 باز خواهد گشت که
هنوز مشخص نیست که برای کدام شوء در این جا حضور پیدا می کند .
Arsal4n
10-27-2012, 08:38 PM
من چند تا سوال داشتم اگه ممکنه یکی بهم پاسخ بده :4:
1 -
" شواهد " از طریق پیک خصوصی به Charlotte
, NC جان سینا ، ای جی لی !
اگه میشه یکی این رو به زبان فارسی ترجمه کنه برام . خیلی ممنون :4: . هر چی خوندم از روش نفهمیدم واقعا این ترکیب انگلیسی و فارسی یعنی چی !!
2 -
اخباری در مورد WWE Saturday Morning Slam
هنوز خبری در مورد تیپینگ WWE Saturday Morning Slam امروز منتشر نشده است و اعلام نشده است که چه مسابقاتی قرار
است در آن برگزار شود اما تلویزیون WWE اعلام کرد که کین قرار است بعنوان یک Monster Bash در این شوء حاضر شود .
احتمالاً این اپیزود Saturday Morning Slam یک اپیزود مربوط به جشن Halloween می باشد .
Monster Bash یعنی چی ؟ اگه میشه بگید بهم . البته خودم میدونم ! ولی خیلی از کاربرایی که میان اینجا خبر بخونن که انگلیسیشون انقدر خوب نیست ! اگه قرار بود تو خبراشون نصف حرفاش انگلیسی باشه ، خب چه کاریه ! میرفتن قشنگ خبر خارجیش رو میخوندن ! نه مخلوطی از فارسی و انگلیسی :4:
3 -
بازگشت WWE به Civic Center
دبلیو دبلیو ای به Civic Center در Columbus , Georgia در تاریخ 5 ژانویه در ساعت 7:30 باز خواهد گشت که
هنوز مشخص نیست که برای کدام شوء در این جا حضور پیدا می کند .
اگه میشه بگید که Civic Center چیه ؟ شهر هست ؟ منطقه هست ؟ چی هست ؟ بعدش هم 7:30 صبح ؟ یا شب ؟ به زمان ما ؟ یا آمریکا ؟ ممنون میشم بدونم .
با تشکر ...
Scofield
10-27-2012, 08:59 PM
من چند تا سوال داشتم اگه ممکنه یکی بهم پاسخ بده :4:
خواهش میکنم :D
1 - منظور ویکی از این جمله فرستادن " شواهد رابطه بین ای جی و سینا " به شهر مذکور و خود سینا و ای جی بوده ..
2 - این نام شخصیتی است که کین قراره توی WWE SMS با این شخصیت حضور پیدا کنه . این هم مانند لقب های استاران که معمولاً ترجمه نمیشه هستش و اگر
شما معناش رو می خوای به معنای " هیولای ترسناک " می باشد .
3 - Civic Center یک آرناست ( در این لینکـ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> center wiki&source=web&cd=1&ved=0CBsQFjAA&url=<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> enter&ei=uR-MUOGzBpHEswb2hoCgAQ&usg=AFQjCNFce6o1OlQLSGuZbdnxOkCaWhr_FQ&cad=rja) اطلاعات بیشتری از این آرنا وجود داره )
7:30 صبح که شوء برگزار نمیشه :D قائدتاً 7:30 شب ...
ضمناً تمام اخبار مربوط آمریکاست و این ساعت آمریکاست ;)
با تشکر ...
خواهش می کنم :D
.............. ...........
ویرایش : آرش عزیز .. متن خبر رو برات فرستادم ..
اون هم مطمئن بودم " فکر کنم " رو همینجوری اوردم ...
وگرنه کاملاً مشخصِ که منظور ویکی اینه :3:
ضمناً SMS مخفف Saturday Morning Slam هست :D
AƦAƾH
10-27-2012, 09:16 PM
1 - فکر کنم منظور ویکی از این جمله فرستادن " شواهد رابطه بین ای جی و سینا " به شهر مذکور و خود سینا و ای جی بوده ..
البته علی جان با فکر کردن ، شاید ، و اگر که نمیشه خبر گزاشت , وقتی از ترجمه صحیح و درست بودن خبرت مطمئن شدی قرار بده ...
من هم متوجه این کامنت ویکی نشدم واقعاً , در مورد کین هم من تو خبر هیچ نوشته ای از wwe sms ندیدم که شما میگید مربوط به شخصیتش در wwe sms هست ...
با تشکر ...
~~~
ویرایش : واسه همینه میگم خبر رو کامل بزار ، خبر 1 خطی چیه که نصفش رو خارجی مینویسی ، نصفش هم مخفف مینویسی ... <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> کامل بنیوس خواننده گیج نشه .
S.H.A.Y.A.N
10-27-2012, 10:55 PM
من يه نكته رو اينجا ميگم , دوستان وقتي يك خبر رو نميفهمن خودشون لازم نيست بزارن . اخه اجباري نيست كه ...
من خودم با اينكه چندساله دارم خبر ميزارم هنوز بعضي جملات رو متوجه نميشم منظورش چي هست , بخاطر همين نميزارم يا ميرم تو ديكشنري چيزي ميبينم وقتي مطمئن شدم بعد ميزارم .
البته بحث مقالات جدا هست چون نصفش از اطلاعات پايه اي رستلينگ خودمه . حالا من يه سوال دارم . علي جان خودت واقعا فهميدي ويكي چي گفته !؟ اگه فهميدي بهت تبريك ميگم ... !
اينم يه تذكر ديگه باز . در ضمن چند روز پيش يه تاپيك زده بودين : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> »»» من هرچي تلاش كردم خبر اول اين تاپيك رو متوجه نشدم !
تاپيك بسته شد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.