PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آلبوم جدید محسن یگانه به نام حباب

Moji
10-30-2012, 08:06 AM
1798

Setlist:

01 Bavaram Kon
02 Nemishe
03 To Hata
04 Yadete
05 Doset Daram
06 Naroo
07 Hobab
08 Nemizaram Khaste Shi
09 Ki Jaye Man Omade
10 Bekhand
11 Tanhaei
12 To Ke Midoni
13 Havai Shodi
14 Beat Akhar

Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> r2h5b5/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Hobab%20_5b128_5d.zip)

Moji
10-30-2012, 08:19 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Ariyan
10-30-2012, 02:31 PM
حاج ابول...از تو تعجب میکنم داداش گلم...
بخدا دور از مردونگی ...این بیچاره اینقدر زحمت کشیده البوم داده...بعد بیای همینجوری کپی کنی..دانلود کنی..درست نیست...
به عنوان یه انسان...خودتونو جاش بذارین..میبینین..که درست نی...
دمتون گرم..برین اورجینالشو بخرین...هم وجدانتون اروم شه...هم مردونگی کرده باشه...
از این دوستمون هم تشکر میکنم..ولی داش گلم...این کارو نمیکردی بهتر بود...

Click4u
11-13-2012, 08:34 AM
من همیشه کارهای ایرانی رو اول دانلود میکنم ، اگه از کارش خوشم بیاد برای حمایت سی دیش رو میخرم .

راستی دوست عزیز لینک دانلود رو چک کنین ، خراب بود:4: