PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کشتی گرفتن پانک در لباس هالووین ( عکس ) | استار سابق Wwe در TNA و ...

AƦAƾH
11-02-2012, 12:29 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کشتی گرفتن پانک در لباس هالووین ( عکس ) :

جشن هالووین هست و همه در این روز لباس های عجیب و غریب میپوشند . سی ام پانک قهرمان دبلیو دبلیو ای هم همینطور !

سی ام پانک در تایتل دیفنسش مقابل رایبک , چهارشنه شب در لایو ایونت راء که در Strasbourg, France برگزار شد لباس مخصوص هالووین بر تن داشت !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

(برای بزرگ شدن کلیک کنید . )

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

استار سابق Wwe در TNA :

رسلر سابق کمپانی WWE لوک گالوز در اپیزود این هفته ی ایمپکت به عنوان عضوی از گروه Aces & 8s مشخص شد !

این گروهی هست که ماسک بر صورت دارن و کسی اونهارو نمیشناسه , اما در این هفته ماسک گالوز برداشته شد و چهره ی اون رو دیدیم .

البته باید ذکر کرد که وقتی ماسک وی برداشته شد اسمی از او برده نشد , و گزارشگران نمیدونستند که اون رو با چه نامی صدا بزنن .

صحبت ای جی در مورد از دست دادن کشتی گرفتن :

بعد از راء گذشته و بازگشت ای جی به رینگ کشتی او مصاحبه ای رو با The Opie & Anthony انجام داد .

ای جی در صحبت هاش اشاره کرد که فکر میکنه نیازی نیست به چیزی غیر از کشتی گرفتن فکر کن و دوره ی جنرال منجریش به پایان رسیده .

" من فکر میکردم که فقط باید برم کشتی بگیرم و دیگه نیازی نیست هیچ کاری بکنم . و بعد خیلی نصیحت شنیدم که این بیزینس بیشتر از این حرف هاست .

خیلی راه ها وجود داره که مردم باهات ارتباط برقرار کنن . و من این ارتباط رو برقرار نکردم تا به اون پست رسیدم ( جنرال منجری راء ) و از خیلی ها یاد گرفتم که این کاری که باید بکنم .

حالا من از اون فرصت بیشتر از هرچیزی قدردانی میکنم .

من دلم برای کشتی گرفتن تنگ شده , ولی میدونم که نیاز به زمان هست . "