PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبتهاي ويد برت بعد از راو + ويدئوي جديد از مادوكس و رايبك

S.H.A.Y.A.N
11-07-2012, 08:35 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بعد از پايان راو هفته گذشته ويد برت در انگلستان با جمعيت صحبت كرد . برت كه بسيار توسط هواداران تشويق شده بود به شوخي گفت :

من براي 9 سال در رستلينگ بودم و هرگز يكبار تشويق نشدم .

برت در بين صحبتهاي خودش گفت :

مهم نيست من كجاي جهان ميرم . اگه من در كشورهاي مختلف كشتي بگيرم , افريقا , امريكاي جنوبي , هرجا كه باشه هميشه اين پرچم رو ( پرچم انگليس ) با خودم حمل ميكنم و هميشه با افتخار از اون ياد ميكنم .

ويدئوي صحبتهاي ويد برت رو ميتونيد از لينك زير دريافت كنيد :

Download Link (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

------------------------------

همونطور كه ميدونيد در راو هفته بعد براد مادوكس و رايبك به مصاف هم خواهند رفت . اگه مادوكس بتونه رايبك رو شكست بده يك قرارداد ميليون دلاري دريافت ميكنه . Wwe يك ويدئوي قديمي از درگيري اين دو در OVW در سال 2008 پست كرده كه در زير ميتونيد دانلود كنيد :

Download Link (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

باتشكر .
فعلا ...