PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میز به تیم فولی میپیوندد ؟ (فیس میشود ؟) | کامنت وال وینس بر فینیشر رایبک و...

AƦAƾH
11-07-2012, 05:25 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

میز به تیم فولی میپیوندد ؟ (فیس میشود ؟) :

مسئولان WWE روی این موضوع کار میکنند که دِمــیز رو به عنوان آخرین عضو تیم میک فولی در سروایور سریس داشته باشن .

در این رابطه گفته شده که ممکن هست مــیــز برای یک بیبی فیس ران آماده میشود و یا اینکه , این موضوع یک حرکت انحرافی هست و اون

با یک حرکت همچنان در قالب نقش هیل به کارش ادامه خواهد داد .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کشتی گیری که با سواگر مسابقه داد کی بود ؟ :

کشتی گیر محلی که جک سواگر قبل از تپینگ WWE در بیرمنگهام اونو شکست داد یک کشتی گیر آلمانی به نام Emil Sitotci بود .

Sitotci توسط رسلر برند ان اکس تی Kassius Ohno ، Mike Quackenbush و استار ام ام ای Jorge Rivera تمرین داده شده .

Sitotci از سال 2001 کشتی گرفتن رو شروع کرد .

کامنت وال وینس بر فینیشر رایبک :

وال وینس استار سابق کمپانی Wwe در مورد رایبک گفت که از وی خوشش میاد ولی طرفدار فینیشرش شل شاک نیست !

وینس در طی راء دوشنبه شب تــویت کرد :

" من از Rybeck ( درست نوشتم ؟ ) خوشم میاد ولی از فینیشرش بدم میاد . برای همچین پرفورمری خوبی , این فینیشر خیلی ضعیف به نظر میاد .

فینیشر آشغالی اولتیمات واریور هم حتی بهتر از این بود . "

( نکته : اون درست نوشتم رو خود وال وینس نوشته ، دقت کنید رایبک رو اشتباه نوشته و غلط املایی داره ! )

تولد ها :

لجند Wwe کینگ کونگ باندی و انانسر سابق دبلیو سی دبلیو Tony Schiavone هر دو امروز 55 ساله شدند .

S.H.A.Y.A.N
11-07-2012, 05:28 PM
ديگه وقتشه دميز فيس بشه . از موقعي كه در Wwe كارش رو شروع كرده هميشه يك هيل بوده . بهترين فرصت براي فيس كردن دميز حضور در تيم فولي هست .
باتشكر از ارش عزيز بابت اخبار ...

brock
11-07-2012, 05:33 PM
از ارش عزيز به خاطر اين خبر متشكرم.ولي نظر منم اين هست كه د ميز فيس بشه عاليه چون شخصيت كاريزماتيكي داره و طرفداران از اون ميتونند به خوبي حمايت كنند

Chokeslam‏
11-07-2012, 05:55 PM
اگر فیس شدن دمیز طبق خبر یک حرکت انحرافی باشد به احتمال زیاد دمیز باعث باخت تیم فولی خواهد شد و من هرچی به چهره و حرکات دمیز نگاه میکنم بهش کارکتر هیل میاد تایک فیس لوس !از طرف دیگر کاملا با حرف والموافق هستم استار نچسبی مثل رایبک که داره به سرعت نور بخاطر هیکلش پوش دریافت میکنه لا اقل باید یک فینشر درحد هیکلش داشته باشه چون این فینشر شل شاک از ای ای هم ضعیف تراست با این تفاوت که سینا راحت اجرا میکنه رو حریفاش چه گنده چه لاغر ،ولی شل شاک روی تنسای و هیمن با کمک خودشون هم نمیتونه اجرا بکنه .

sky star
11-07-2012, 06:34 PM
خیلی وقته منتظر چنین روزی بودم که خبری از فیس شدن میز بشنوم.

میز استاری هست که با فیس شذنش هزار برابر میتونه بهتر از افرادی مثل رایبک یا شیموس عمل کنه چون هم استیل بهتری داره هم قیافه و مهمتر از همیه اینها کار با میکروفنش عالیه فیس شدن میز اگه عملی بشه یکی از مهمترین اتفاقات امسال wweهست بدون شک.

AREF TAKER
11-07-2012, 09:50 PM
اگر میز فیس بشه 100 % بر ریتینگهای ضعیف کمپانی اثر میزاره و ریتینگ ها افزایش پیدا میکنه.چونکه مایک استایل عالی ای داره و شخصیت یک کشتی گیر نمونه رو داره.

فعلا...

Brodus Clay
11-08-2012, 05:44 PM
واقعا د میز اگه فیس بشه خیلی بهتر میتونه خودشو وفق بده
بنظر من اصلا د میز هیله خوبی نیست و بیشتر بهش میخندن تا ازش خوشون بیاد
جمله ی ریلی رو وقتی که فیس باشه به کار ببره ، وقتی که همه باهاش هم صدا خواهند شد چه زیبا خواهد بود آن روز .
تشکر بابت اخبار...