PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راک طرفدار اولـتیمات واریـور | کاور دی وی دی اتیتود اِرا و ...

AƦAƾH
11-08-2012, 12:06 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

راک طرفدار اولـتیمات واریـور :

دیوین " دِ راک " جانسون فاش کرد که او در زمان بزرگ شدنش هوادار اولــتـیـمـات واریــور بوده .

جوی استایلز در Wwe.Com به جانسون در مورد 50 ورودی برتر تاریخ Wwe تــویـت داد و راک اینگونه پاسخ داد :

" افتخار میکنم که درش حضور دارم . رسلمنیا 6 : ورودی مورد علاقه ی من از اولتیمات واریور بود . "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کاور دی وی دی اتیتود اِرا :

به تازگی کاور هوم ویدیو جدید کمپانی که The Attitude Era نام دارد منتشر شده که حدود 40 ســوپـراستار در اون حضور دارن .

از جمله ؛ آستین ، راک ، هانتر هلمزلی ، دود لاو ، جف هاردی ، مت هاردی ، مایک تایسون ، وال وینس و ...

این کاور رو در زیر میتونید مشاهده کنید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن کلیک کنید . )

لازم به ذکر هست که این هوم ودیو در تاریخ 20 نوامبر بر روی 3 دیسک دی وی دی و 2 دیسک بلو-ری منتشر میشود .

نقش جدید دیوین جانسون :

اعلام شده که دیوین " دِ راک " جانسون در فیلم Hercules نقش مهم خواهد داشت .

تاریخ شروع تولید این فیلم اوایل 2013 اعلام شده , که میتونه هم زمان بشه با هفته های قبل از رسلمنیا و درگیری های پیش از این ایونت .

کامنت جری لالر :

همونطور که بارها اعلام شده جری لالر پس از حمله قلبی که در ماه سپتامبر داشت برای اولین بار هفته بعد در راء

حاضر خواهد شد و روی میز گزارشگری مینشینه . جری لالر دیشب کامنتی فرستاد و گفت :

" خیلی هیجان زده ام که دوشنبه به راء در کلومبوس اوهایو برمیگردم !! دلم برای همتون تنگ شده ! "

تولد :

تد دیبیاسی استار جوان کمپانی امروز 30 ساله شد .