PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سي ام پانك چه زماني تايتل Wwe رو از دست خواهد داد ؟

S.H.A.Y.A.N
11-10-2012, 12:42 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سي ام پانك 355 روز قهرمان Wwe بوده و سالگرد يكساله شدن قهرماني اون كه با برد مقابل البرتو دل ريو بدست اومد در حال نزديك شدنه . در حال حاضر اين سوال بوجود مياد كه چه زماني تايتل رين پانك به پايان خواهد رسيد ؟ چه مدت باقي مونده تا '' بهترين در جهان '' تسليم بشه و لقبش تموم بشه ؟

در اين تاپيك قصد داريم به 3 عامل و فاكتور كه باعث ميشه تايتل رين پانك به زودي به پايان برسه داشته باشيم :

------------------------------

» علاقه وينس مكمن به رايبك «

هيچ رازي در مورد اين موضوع وجود نداره كه وينس مكمن طرفدار بزرگ رايبكه . حدود 5 ماه پيش بود كه گزارش شد مكمن گيميك رايبك رو دوست داره . اگه وينس از گيميك يك استار خوشش بياد هيچ چيز نيمتونه مانع پوش اون استار بشه . پوش رايبك پيش از اين شروع شده . جان سينا بعلت مصدوميت نتونست مقابل پانك قرار بگيره و از رايبك بعنوان يك نسخه پشتيبان استفاده شد . باوجود تصميم Wwe مبني بر نگه داشتن تايتل در اختيار پانك كه تصميم درستي هم بود شايد مدت كمي تا قهرماني رايبك باقي مونده باشه . همونطور كه ميدونيد رايبك يك شانس ديگه رو يك هفته بعد از ها اين ا سل براي قهرماني پانك دريافت كرد اما اينبار شايد رايبك شعار Feed Me Gold رو سر بده ! البته من قبلا در اين تاپيك (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عواملي كه باعث ميشه رايبك تا پايان سال 2012 قهرمان نشه رو بررسي كردم . مگر اينكه تا پايان امسال اتفاقات ديگه اي بيفته اما چيزي كه مشخصه رايبك در اينده اي نه چندان دور تايتل رو از ان خودش خواهد كرد .

» مسابقه راك در رويال رامبل بر سر قهرماني «

راك به مراتب تهديد بزرگتري از رايبك براي پانك به شمار ميره . پانك اگه بتونه قهرماني خودش رو در سوروايو سريس و تي ال سي كه در دسامبر برگزار خواهد شد ريتين كنه اونوقت بايد با راك در رويال رامبل روبرو بشه . در حال حاضر در داخل كمپاني بحث هاي زيادي در مورد بايدها و نبايدهاي قهرماني راك در اوايل سال 2013 صورت گرفته . يكي از ايده هاي محبوب اينه كه راك به تايتل رين سي ام پانك پايان بده و در رستلمنيا با جان سينا مواجه بشه . مسئله اي كه در مورد پايان دادن تايتل رين پانك توسط راك وجود داره اينه كه راك يك رستلر تمام وقت نيست و اين مشكلاتي رو ايجاد ميكنه . قهرماني راك نشون ميده رستلرهايي كه تمام طول سال رو در Wwe حضور داشتن اهميتي ندارن . با اين وجود بايد ببينيم راك با تمام مشكلات ميتونه پانك رو شكست بده يا نه , اگه اون بتونه اين كار رو انجام بده پانك كمتر از 2 ماه ديگه قهرمان باقي خواهد موند .

» ريتينگ هاي ضعيف Wwe «

سي ام پانك برروي ريتنيگها تاثير ميزاره اما اين تقصير خود پانك نيست . دلايل زيادي وجود داره كه چرا Wwe ريتينگهاي ضعيفي بدست مياره . مصدوميت جان سينا و مهم تر از همه بوك كردن بد شوها و استوريلاينها ميتونه از دلايل اون باشه . نويسندگان Wwe منطق و خلاقيت رو براي شوهاي خودشون در نظر نميگيرند اما اين چه تاثيري ميتونه برروي تايتل رين پك بعنوان قهرمان Wwe داشته باشه ؟ به عقب برگرديم , كمي بعد از اينكه سي ام پانك تايتل رو اواخر سال 2011 برد البرتو دل ريو ماني اين د بنك خودش رو در سامراسلم كش كرد و تبديل به قهرمان Wwe شد . تنها يك ماه بعدش چه اتفاقي افتاد ؟ جان سينا , قهرمان Wwe , دوباره . تفكري كه پشت قهرماني سينا وجود داشت اين بود كه اگه سينا تايتل رو نگه داره ريتينگها افزايش پيدا ميكنه . اگه Wwe از ريتينگها خوشحال نباشه و اين رو دوباره تقصير قهرمان Wwe بدونه تايتل رين پانك شايد زودتر از حد تصور به پايان برسه .

» جمع بندي و نتيجه گيري «

بديهي هست كه اين سخته بگيم دقيقا چه زماني قهرماني سي ام پانك تموم خواهد شد اما با فرارسيدن رستلمنيا سي ام پانك بايد در مين اونت حضور داشته باشه . از ژوئن 2011 به بعد همه چيز در Wwe در مورد پانك بوده و اون يك مهره اصلي به شمار ميره . اگه پانك قهرماني رو همچنان در بزرگترين پي پي وي سال يعني رستلمنيا در اختيار داشته باشه ريتينگ ها ميتونه به اوج برسه . احتمال برد رويال رامبل توسط رايبك و چلنج كردن قهرمان سنگين وزن توسط اون در رستلمنيا زياده . همچنين مسابقه راك و جان سينا در رستلمنيا ميتونه باعث خراب شدن عنوان اين مسابقه كه '' يكبار در زندگي '' بود بشه . اما راه حل اون چيه ؟ در رويال رامبل سي ام پانك ميتونه طي يك مسابقه جنجالي از تايتل خودش در مقابل راك دفاع كنه و اين در نهايت منجر به يك مسابقه سه نفره براي قهرماني Wwe بين راك , سي ام پانك و جان سينا بشه . متاسفانه بيشتر به نظر ميرسه جان سينا خواهد بود كه به تايتل رين پانك پايان خواهد داد . سينا در چشم وينس مكمن و Wwe پادشاه ريتينگها هست . راك اگه يك رستلر تمام وقت نباشه نميتونه تايتل رو نگه داره . تايتل رين پانك بزودي تموم نميشه اما احتمال از دست دادن تايتل توسط اون در رستلمنيا بالاست .

شما فكر ميكنيد چه زماني قهرماني پانك به انتها خواهد رسيد و چطور ؟

باتشكر .
فعلا ...

sky star
11-10-2012, 12:56 AM
به نظر من سی ام پانک تویه رویال رامبل موفق به شست دادن راک میشه:13: و همچنین تویه المنیشن چمبر هم موفق میشه تایتلش رو حفظ کنه:12: از اون طرف هم رایبک قهرمان رویال رامبل میشه:8: و پانک رو برایه رسلمنیا چلنج میکنه:5: و در اخر هم استریک پانک تویه رسلمنیا به اتمام میرسه:1:

rahman24
11-10-2012, 02:06 AM
شاید هم مثل سال 2000 یه مین ایونت چهار نفره رو شاهد باشیم. بین پانک، راک، سینا، و رایبک

Chokeslam‏
11-10-2012, 08:46 AM
ازنظر گران بهای من قهرمان شدن پانک ربط آنچنانی به ریتینگ ها نداره!!درسته بی تاثیر نیست ولی این پایین اومدن ها عامل اصلیش همین استوری نویسا هستند که رسما ر--ن.بعدش اگرم راک بشه قهرمان همش برمیگرده به پارتی بازی کمپانی برای راک و من قول میدم به شما راک هیچوقت چمپ نمیشود و پانک پیروز از این ماجرا بیرون خواهد آمد.

AƦAƾH
11-10-2012, 11:59 AM
به نظر من راک در رویال تایتل رو از پانک میگیره ، جان سینا هم برنده رویال میشه ، پانک هم که از اونور ریمچش رو داره . بعد همه ی اینا باز به wm میرسه ... شاید هم سینا یجوری تو چمبر تایتل شات به دست بیاره ، نمیدونم ...

کلا فکر میکنم در رویال پانک از دست میده قهرمانی رو . البته با هیچکدوم از این اتفاقات من یکی فکر نمیکنم تغییر تو ریتینگ های ضعیف داشته باشه ، هرکار کنن تکراریه ، کمپانی واقعاً نیاز به یک انقلاب بزرگ داره ! یک چیز مثل ecw !

آخ یادش به خیر ...

با سپاس فراوان از شایان جان .

bomb5
11-10-2012, 12:52 PM
به نظرم 2 تا استوری وجود داره:
1- همون طور که دوستمون گفتن راک تو رویال چمپ بشه و سینا رویال رامبل رو ببره و رستلمنیا با هم مسابقه بدن
2- احتمالی که من بیشتر بهش اعتقاد دارم اینکه تو بازی رویال راک و پانک ، جان سینا دخالت میکنه و باعث باخت راک میشه. این استوری میتونه با دخالت راک در رویال رامیل و الیمینیشن ادامه پیدا کنه.
با توجه به اینکه راک نمیتونه در همه شوهای بعد از رویال حاضر بشه و البته مسابقه بده ، احتمال زیاد چمپ نخواهد شد. با توجه به تکراری شدن بازی سینا و راک در رستلمنیا حتما یه فرقی با پارسال خواهد کرد و اون هم مسابقه سر کمربند wwe خواهد بود .:4: و البته برد سینا:3:

Scofield
11-10-2012, 02:37 PM
به نظر من هم راک توی رویال رامبل پانک رو شکست خواهد داد اما فکر نمی کنم پس از اون با سینا استوری داشته

باشه چون هم زیاد جذاب نیست و هم طبق گفته ی بیشتر منابع معتبر رسلینگ کمپانی زیاد مایل به این کار نیست ..

ممنون از شایان بابت مقاله

SaberRocky
11-11-2012, 11:08 AM
راک در رویال رامبل پانک رو شکست میده نظر خودم. بعد کی گفته راک نمی تونه در شو های هفتگی حضور نداشته باشه. راک از رویال رامبل تا رسلمنیا بصورت دائمی خواهد بود. چرا که ممکن نیست یه چمپ در شو های هفتگی حضور نداشته باشه. راک هم خودش میدونه که اگه قهرمان wwe بشه. باید در شو های هفتگی حضور داشته باشه. اگه غیر از این بود مطمئنن وعده قهرمانی wwe نمی داد.

Adhinos Musicious
11-11-2012, 02:14 PM
به نظرم سی ام پانک تا رسلمنیا قهرمان میمونه و بعدش در رسلمنیا سینا کمربند رو از پانک میگیره