PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامنت فولی در مور رندی اورتن | راک رسلمنیا را منفجر خواهد کرد و ...

AƦAƾH
11-10-2012, 04:59 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کامنت فولی در مور رندی اورتن :

میک فولی لجند کمپانی در تــویتر با پیامی رندی اورتن رو مورد تحسین قرار داد :

" عاشق قدرت و انرژی هستم که رندی اورتن به هر مسابقه اش میاره . من یادم میاد که رندی اورتن از اینجور مسابقه ها زیاد داشت با لجند ها . "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جیم راس در راء :

جیم راس مفسر حرفه ای کمپانی در تــویتر اعلام کرد که این هفته راء در Columbus, Ohio حضور خواهد داشت تا بازگشت جری لالر هم خوش آمد بگه .

راک رسلمنیا را منفجر خواهد کرد :

راک در تــویتر پیامی رو برای هایپ رسلمنیا 29 ارسال کرد , او نوشت :

" دبلیو دبلیو ای یونیورس حرفای منو داشته باشید ، من Met Life Stadium رو منفجر خواهم کرد . رسلمنیایی که مثل هیچوقت نیست .

بلیط ها از امروز آماده هستن . TeamBringItStrong

دی وی دی جدید کمپانی :

WWEDVDNewsتایید کرد که هوم ویدیو The Very Best of WCW Monday Nitro: Volume 2" بر روی دی وی دی و بلو-ری

تاریخ 12 فبریه 2013 منتشر خواهد شد . گفته میشه دایموند دالاس پیج این مجموعه رو جمع آوری خواهد کرد !

بازگشت لیلیان گارسیا :

لیلیان گارسیا بار دیگر آپدیتی از وضعیت خودش در تــویتر اعلام کرد .

" هر روز بهتر میشم . امیدوارم به زودی برگردم ! "

افتخار پانک به ... :

سی ام پانک متن زیر رو در مورد استار های سابق رینگ او اونر ، خودش ، آنتونیو سیزارو و دنیل براین ارسال کرد :

" در جیم همراه آنتونیو سیزارو و دنیل براین . واقعاً افتخار میکنم به اینکه چقدر جلو اومدیم . راز موفقیت ؟ تلاش سخ . عوض هم نشدیم .