PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاسخ ادج به سوالات در مورد قراردادش | تـویت های پانک و هیمن در مورد لالر و ...

AƦAƾH
11-13-2012, 05:51 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تـویت های پانک و هیمن در مورد لالر :

در رابطه با اتفاقات دیشب راء و سجمنت پانک و لالر ، سی ام پانک و پاول هیمن کامنت های مختلفی در تــویتـر دادن که میخونیم :

سی ام پانک : " من جون یک مرد رو نجات داد . زنده باد پاول هیمن . "

" شما مردم خوک هستید . من جون یک مرد رو امشب نجات دادم . این چیزی نیست که راجع بهش جوک بگید . خوک ها . * CPR یاد بگیرید . ( CPR همون شوک دادن دستی منظورش هست . )

" در حقیقت : جان سینا * doctor of thuganomics هست . من دکتر واقعی ، و من CPR بلدم . " ( doctor of thuganomics لقب قدیمی جان سینا )

یکی از هوادارا تــویت داد : " خدایا ، پاول هیمن واقعا از جری لالر متنفر هست . " پاول هیمن هم در پاسخ نوشت :

" خدا این رو همین الانش هم میدونه ! "

یک هوادار دیگه هم کامنت داد : " پاول هیمن و جری لالر هرگز با هم کنار نمیان . " هیمن در پاسخ نوشت :

" اون شروع کرد ! "

پاسخ ادج به سوالات در مورد قراردادش :

ادج هال او فیم کمپانی Wwe دیشب در تــویتر یکسری سوال و جولاب با هوادارا داشت که با هم چندتا از اونها رو میخونیم :

* او در رسلمنیا 29 حضور نداره چون در اون روز در Winnipeg هست ( شهری در کانادا )

* او زیر قرارداد لجندی با کمپانی نیست .

* او دلش برای در رینگ بودن تنگ نمیشه ، ولی برای ریکشن هوادارا تنگ میشه .

* او واقعاً نمیدونه و اهمیت نمیده که در راء چه اتفاقایی میفته .

کامنت کودی رودز و هایپ مین ایونت :

کودی رودز خودش رو جدیدا Mr. Novamber معرفی کرد . او در تــویتر برای هایپ مین ایونت این هفته کامنت داد :

" 4 بار قهرمان تگ تیم . دو بار برنده در مسابقات سروایور سریس . مین ایونت در ion Tv ساعت 8:30 فصل رودز آغاز میشه ... Wwe's MR. November "

Chokeslam‏
11-13-2012, 06:27 PM
واقعا دم ادج گرم بخاطر این پاسخ دادنش به سوالات ،اصلا لزومی نداره یک استار که بازنشست شده هر هفته دلقک بازی های راو رو دنبال بکنه ،هرچند فردا کم کم از همه چیزشون حذفش میکنن ولی اصلا مهم نیست و فدای سر ادج .

Adhinos Musicious
11-13-2012, 08:27 PM
این ادج هم شاخ شده انگار که کی هستش
همون بهتر که ادج رو هم مثل کریس بنوا کاملا از تاریخ حذف کنند