AƦAƾH
11-13-2012, 05:51 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تـویت های پانک و هیمن در مورد لالر :
در رابطه با اتفاقات دیشب راء و سجمنت پانک و لالر ، سی ام پانک و پاول هیمن کامنت های مختلفی در تــویتـر دادن که میخونیم :
سی ام پانک : " من جون یک مرد رو نجات داد . زنده باد پاول هیمن . "
" شما مردم خوک هستید . من جون یک مرد رو امشب نجات دادم . این چیزی نیست که راجع بهش جوک بگید . خوک ها . * CPR یاد بگیرید . ( CPR همون شوک دادن دستی منظورش هست . )
" در حقیقت : جان سینا * doctor of thuganomics هست . من دکتر واقعی ، و من CPR بلدم . " ( doctor of thuganomics لقب قدیمی جان سینا )
یکی از هوادارا تــویت داد : " خدایا ، پاول هیمن واقعا از جری لالر متنفر هست . " پاول هیمن هم در پاسخ نوشت :
" خدا این رو همین الانش هم میدونه ! "
یک هوادار دیگه هم کامنت داد : " پاول هیمن و جری لالر هرگز با هم کنار نمیان . " هیمن در پاسخ نوشت :
" اون شروع کرد ! "
پاسخ ادج به سوالات در مورد قراردادش :
ادج هال او فیم کمپانی Wwe دیشب در تــویتر یکسری سوال و جولاب با هوادارا داشت که با هم چندتا از اونها رو میخونیم :
* او در رسلمنیا 29 حضور نداره چون در اون روز در Winnipeg هست ( شهری در کانادا )
* او زیر قرارداد لجندی با کمپانی نیست .
* او دلش برای در رینگ بودن تنگ نمیشه ، ولی برای ریکشن هوادارا تنگ میشه .
* او واقعاً نمیدونه و اهمیت نمیده که در راء چه اتفاقایی میفته .
کامنت کودی رودز و هایپ مین ایونت :
کودی رودز خودش رو جدیدا Mr. Novamber معرفی کرد . او در تــویتر برای هایپ مین ایونت این هفته کامنت داد :
" 4 بار قهرمان تگ تیم . دو بار برنده در مسابقات سروایور سریس . مین ایونت در ion Tv ساعت 8:30 فصل رودز آغاز میشه ... Wwe's MR. November "
تـویت های پانک و هیمن در مورد لالر :
در رابطه با اتفاقات دیشب راء و سجمنت پانک و لالر ، سی ام پانک و پاول هیمن کامنت های مختلفی در تــویتـر دادن که میخونیم :
سی ام پانک : " من جون یک مرد رو نجات داد . زنده باد پاول هیمن . "
" شما مردم خوک هستید . من جون یک مرد رو امشب نجات دادم . این چیزی نیست که راجع بهش جوک بگید . خوک ها . * CPR یاد بگیرید . ( CPR همون شوک دادن دستی منظورش هست . )
" در حقیقت : جان سینا * doctor of thuganomics هست . من دکتر واقعی ، و من CPR بلدم . " ( doctor of thuganomics لقب قدیمی جان سینا )
یکی از هوادارا تــویت داد : " خدایا ، پاول هیمن واقعا از جری لالر متنفر هست . " پاول هیمن هم در پاسخ نوشت :
" خدا این رو همین الانش هم میدونه ! "
یک هوادار دیگه هم کامنت داد : " پاول هیمن و جری لالر هرگز با هم کنار نمیان . " هیمن در پاسخ نوشت :
" اون شروع کرد ! "
پاسخ ادج به سوالات در مورد قراردادش :
ادج هال او فیم کمپانی Wwe دیشب در تــویتر یکسری سوال و جولاب با هوادارا داشت که با هم چندتا از اونها رو میخونیم :
* او در رسلمنیا 29 حضور نداره چون در اون روز در Winnipeg هست ( شهری در کانادا )
* او زیر قرارداد لجندی با کمپانی نیست .
* او دلش برای در رینگ بودن تنگ نمیشه ، ولی برای ریکشن هوادارا تنگ میشه .
* او واقعاً نمیدونه و اهمیت نمیده که در راء چه اتفاقایی میفته .
کامنت کودی رودز و هایپ مین ایونت :
کودی رودز خودش رو جدیدا Mr. Novamber معرفی کرد . او در تــویتر برای هایپ مین ایونت این هفته کامنت داد :
" 4 بار قهرمان تگ تیم . دو بار برنده در مسابقات سروایور سریس . مین ایونت در ion Tv ساعت 8:30 فصل رودز آغاز میشه ... Wwe's MR. November "