PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه جديد البرتو دل ريو و ريكاردو رودريگز ( همراه با ويدئو )

S.H.A.Y.A.N
11-14-2012, 05:03 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

البرتو دل ريو و ريكاردو رودريگز اخيرا يك مصاحبه رو با Chris Van Vliet انجام دادن . در اين مصاحبه دل ريو و رودريگز گفتن كه حمله قلبي جري لاولر در راو چند ماه قبل چقدر ترسناك بوده .

ريكاردو رودريگز در اين رابطه گفت :

'' ما از همه نوعي وحشت رو ميشنيديم و اين بسيار ترسناك بود . شما در نقطه اي از زمان قرار داشتين كه اون در اصل مرده بود . اين قطعا يك لحظه ترسناك بود ''

دل ريو برروي تاثيري كه تايتل رين تقريبا يكساله سي ام پانك بر Wwe داشته كامنت داد :

'' پانك يك رستلر بسيار عالي و پرفورمر بسيار خوبيه و من فكر ميكنم اون داره كار بزرگي رو انجام ميده ''

همچنين دل ريو در مورد هيل بودن و اينكه هرگز نميخواد يك بيبي فيس باشه صحبت كرد :

'' اين چيزيه كه دوست دارم انجام بدم . من بهترين زمان زندگي خودم رو در قالب هيل بودن داشتم . من ميخوام براي بقيه كريرم يك هيل باشم اما مطمئن نيستم كه اون امكان پذير باشه ''

همچنين شما ميتونيد اين مصاحبه رو از لينك زير دريافت كنيد :

Download Link (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

باتشكر .
فعلا ...