PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدرک ای جی علیه ویکی گررو | مـیـز در بازی بسکتبال و ...

AƦAƾH
11-17-2012, 04:12 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سلام , با چند خبر کوتاه از دنیای Wwe در خدمتتون هستم .

مدرک ای جی علیه ویکی گررو :

ای جی لی به تازگی اعلام کرد که یکسری مدرک به سبک خودش پیدا کرده ، اون هم علیه ویکی گرر , که در سروایور سریس ازشون رونمایی میکنه . ای جی کامنت داد :

" خوب , من اعتراف میکنم ... من یکسری مدرک علیه ویکی گررو پیدا کردم که در سروایور سریس به اشتراک میزارم باهاتون . اما اینبار ویکی هست که دستش رو میشه . دنبال هرچی بگردی ، همون چیز گیرت میاد . "

مـیـز در بازی بسکتبال :

مــیــز در بازی بسکتبال لیگ حرفه ای ان بی ای ، بین تیم های Indiana Pacers vs. Dallas Mavericks در کنار زمین حضور داشت .

او قبل از شروع بازی به هواداران امضا داد .

عکسی از وی هم میتونید کنار زمین مشاهده کنید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن کلیک کنید )

کامنت بث فینکس در مورد بازنشستگی :

دیــوای سابق کمپانی " بث فینکس " بار دیگه اعلام کرد که از بازنشستگیش لذت میبره , او بعط از ظهر دیروز تــویت داد :

" من یک هوادار بودم در ماموریتی که باید رویام رو به حقیقت تبدیل میکردم . من بهترین کاری که میتونستم رو از ته قبلم انجام دادم . و الان هم از خونه بودن لذت میبرم :) "

صحبت جیم راس در مورد ان اکس تی دیشب و ... :

هال او فیم جیم راس در مورد تپینگ ان اکس تی بلاگ خودش رو آپدیت کرد و نوشت :

" تحت تاثیر ان اکس تی چمپیون " سث رولینس " و بردش مقابل جیندر مهال در تایتل مچ قرار گرفتم . رولینس به پیشرفت ، بالا بردن قدرت و کیفیتش در بازی به شدت ادامه میده . "

همچنین در تــویتر به سوال یکی از هوادارن در مورد اینکه آیا استیو آستین به رسلمنیا 29 میاد ؟ پاسخ داد :

" احتمالاً خیر . "

S.H.A.Y.A.N
11-18-2012, 05:30 AM
اين استوريلاين ويكي / اي جي مثل اينكه تا شورش درنياد تموم نميشه !! :22:

دميز چه خوش تيپ شده :8:

باتشكر بابت اخبار ...