PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگیری های پانک و د راک در توئــیـتــر ؛ افزایش احتمال رویارویی این دو در رمبل ....

Enliven
11-20-2012, 01:21 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

درگیری پانک و د راک در توئیتر :

همانطور که در سوروایور سریس شاهد بودید سی ام پانک توانست با حفظ تایتلش ضمن رسیدن به 365 روز به چلنج د راک
در رویال رمبل نیز نزدیک تر شد و به احتمال بسیار زیاد باید شاهد رویارویی این دو در این پی پی وی باشیم اما طی روزهای
اخیر درگیری هایی بین این دو در توئیتر و فضای مجازی رخ داده است.

درگیری ها ابتدا با پیام سی ام پانک در توئیتر به این شرح آغاز شد : " دووین گفته که اصلا مهم نیست که رقیبش در رمبل
کیه. خنده داره ، من میگم اینم اصلا مهم نیست که کی توی G.I. Joe جدید حضور داره. (نام فیلم جدید راک).

سپس راک هم چنین پاسخ پانک را می دهد : " سی ام پانک من این خوشمزگیت رو از بین میبرم. من هفته قبل این فیلم
رو دیدم کله خر. من کبرا (شخصیت منفی فیلم) رو شکست دادم. درست همونطوری که قراره تورو در رویال رمبل شکست
بدم. "

اوج گیری این درگیری ها قطعا به زیبایی این استوری خواهد افزود و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد باید شاهد جدال این دو در رمبل
باشیم.

نتایج کوتاه **** استارز :

شب گذشته در جریان برگزاری ماندی نایت راء طبق معمول هر هفته بازیهایی نیز برای شوی **** استارز ضبط شد. بدین
ترتیب شب قبل دو بازی برگزار و ضبط شد که نتایج آنها را می توانید در زیر مشاهده کنید.

* Heath Slater and Jinder Mahal (w/Drew McIntyre) defeated Santino Marella and Zack Ryder.

* Justin Gabriel (w/Tyson Kidd) defeated Darren Young (w/Titus O'Neil).