PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شایعاتی در مورد مین اونت تی ال سی | سینا واقعا مصدوم نیست و ...

Scofield
11-20-2012, 05:45 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

شایعاتی در مورد مین اونت تی ال سی

همونطور که در اخبار گذشته اعلام شد احتمال می رود رایبک و سی ام پانک در مین اونت تی ال سی به مصاف هم

بروند . هنوز این ایده قطعی نشده است و هیچ قید و شرطی برای این مسابقه احتمالی در نظر نگرفته شده است اما احتمال

می رود این مسابقه یک Tables Match باشد . عده ای از هواداران نیز حدس زدند که در مین اونت تی ال سی رایبک به مصاف

امبروز ، رولینز و رینز خواهد رفت و این مسابقه Tables Match خواهد بود که البته این مسابقه توسط هیچ منبعی اعلام نشده

است و فقط حدس هواداران است .

نام گروه سث رولینز ، دین امبروز و رینز

به تازگی برای تیم متشکل از سث رولینز ، دین امبروز و رینز نامی در نظر گرفته شده است . نام احتمالی این گروه

The Shield می باشد . البته این نام توسط گزارشگر اسپانیایی ( مارسلو رودریگز ) دیروز در تـ ـویـ ـتـ ـر برای این

گروه انتخاب شده است و هنوز قطعی نشده است.

سینا واقعا مصدوم نیست

F4Wonline.com خبر داد که جان سینا واقعا در راء دیشب مصدوم نشد و این مصدومیت برای این برنامه ریزی شده

بود که دبلیو دبلیو ای فکر می کرد جان سینا نیاز دارد تا با نقصی به دیدار احتمالی با زیگلر در TLC برود . همچنین به تازگی

اعلام شد که سجنمت بکستیج که همراه با مصدومیت سینا بود قبل از راء انجام شده بود .

مچ کارد اصلی پی پی وی تی ال سی 2012 ( احتمالی )

Tables Match for the WWE Title: Ryback vs. CM Punk

Chairs Match for the World Heavyweight Title: Sheamus vs. Big Show

TLC Match: Dolph Ziggler vs. John Cena

Only Taker
11-20-2012, 06:22 PM
چرا wwe‏ همش شده تیم وتگ تیم؟این سه نفر که تازه قرار وارد بشوند میخوان بشن تیم !تیم هل نو ، تیم ری ،تیم پلیرز ،تیم رودز.تیم ماهال !آخرش چی میخاد بشه خدا میدونه !من راو رو که دیدم یک جورایی فکر کردم که لنگ زدن جان سینا تظاهر باشه که درست حدس زده بودم .